G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Floodlight-integration og godkendelser

Floodlight-aktiviteter kan overføres direkte fra Campaign Manager 360 til Google Tag Manager-containere. I stedet for at bruge Tag Manager-grænsefladen til at føje Floodlight Counter- eller Floodlight Sales-tags til dine containere skal du i stedet godkende en linkanmodning fra en Campaign Manager 360-konto og godkende aktiviteter, når de overføres til containeren.

Sådan godkender du en linkanmodning:

1. Gå til Administrator og så Godkendelseskø og så Oversigt i Tag Manager.
  2. Find de ønskede linkanmodninger under Eksterne kontolinks.
  3. Klik på den ønskede eksterne kontos navn og derefter på Godkend.
Tip! Du er muligvis nødt til at opdatere siden i din webbrowser for at få muligheden Godkendelseskø vist i navigationspanelet.

Du kan se en liste over eksisterende kontolinks ved at gå til Administrator og så Eksterne kontolinks og så Oversigt.

Hvis du vil fjerne et Campaign Manager 360-link fra containeren, skal du klikke på den eksterne kontos navn og derefter klikke på Slet link.

Godkend aktiviteter

Sådan godkender du en Floodlight-aktivitet:

1. Gå til Administrator og så Godkendelseskø og så Tags fra en container.
  2. Klik på navnet for aktiviteten.
  3. Foretag de ønskede ændringer af tagget, og klik på Godkend.

Mobilspecifikke Floodlight-aktiviteter

Processen for mobilspecifik Floodlight-konfiguration minder meget om processen for webbaserede Floodlight-implementeringer. Der er dog et par små forskelle:

• Opret en container specifikt til mobilaktiviteter, og brug denne container til at linke til Campaign Manager 360. Hvis du allerede har oprettet en container til aktivering af dine webbaserede Floodlight-tags, skal du huske at oprette og vedligeholde en separat mobilcontainer, der kun gælder for mobilspecifikke Floodlight-tags.

• Når du modtager taggene, modtager du muligvis også en specifik vejledning med betingelser for, hvordan de skal aktiveres. Der er to mobilspecifikke indstillinger, som du muligvis skal konfigurere:

• Kan ikke gentages: Markér dette afkrydsningsfelt, hvis dit Floodlight-tag kun skal aktiveres én gang i hele appens levetid (f.eks. når brugeren downloader eller installerer en app).
    • Aktiveringsregler: Aktiviteten skal knyttes til en aktiveringsregel i Google Tag Manager, så tagget aktiveres.