G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Integració i aprovacions de Floodlight

Les activitats de Floodlight es poden trametre automàticament de manera directa als contenidors de Google Tag Manager des de Campaign Manager 360. En lloc de fer servir la interfície de Tag Manager per afegir les etiquetes de comptador de Floodlight o de vendes de Floodlight als vostres contenidors, aproveu la sol·licitud d'enllaç que rebeu des d'un compte de Campaign Manager 360 i, després, aneu aprovant les activitats a mesura que es trametin automàticament al contenidor.

Per aprovar una sol·licitud d'enllaç, seguiu aquests passos:

1. A Tag Manager, navegueu fins a Administrador i després Cua d'aprovació i després Visió general.
  2. Localitzeu les sol·licituds d'enllaç que vulgueu a la secció Enllaços de comptes externs.
  3. Feu clic al nom del compte extern que correspongui i, a continuació, a Aprova.
Consell: pot ser que hàgiu d'actualitzar la pàgina al navegador web per veure l'opció Cua d'aprovació.

Per veure una llista d'enllaços de comptes existents, navegueu fins a Administrador i després Enllaços de comptes externs i després Visió general.

Per desenllaçar del contenidor un compte de Campaign Manager 360, feu clic al nom del compte extern corresponent i, a continuació, a Suprimeix l'enllaç.

Aprovar activitats

Per aprovar una activitat de Floodlight, seguiu aquests passos:

1. Des d'un contenidor, navegueu fins a Administrador i després Cua d'aprovació i després Etiquetes.
  2. Feu clic al nom de l'activitat.
  3. Modifiqueu l'etiqueta com vulgueu i feu clic a Aprova.

Activitats de Floodlight en dispositius mòbils

Amb alguna petita diferència, el procés de configuració de Floodlight en dispositius mòbils és similar al de les implementacions de Floodlight basades en web:

• Creeu un contenidor específic per a les activitats en dispositius mòbils i enllaceu-lo a Campaign Manager 360. Si ja n'heu creat un per activar les etiquetes de Floodlight basades en web, n'heu de crear i mantenir un altre d'específic per a les etiquetes de Floodlight per a dispositius mòbils.

• Quan rebeu les etiquetes, és possible que també rebeu instruccions concretes amb condicions relatives a la seva activació. És possible que hàgiu d'establir dues opcions de configuració específiques per a dispositius mòbils:

• No es pot repetir: marqueu aquesta casella si voleu que l'etiqueta de Floodlight s'activi només una vegada durant tot el període d'ús de l'aplicació (per exemple, quan un usuari baixi o instal·li una aplicació).
    • Regles d'activació: l'activitat ha d'estar vinculada a una regla d'activació de Google Tag Manager perquè l'etiqueta s'activi.