G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Säilön tehokkuus

Jotta Tag Manager toimii mahdollisimman tehokkaasti, kussakin säilössä kannattaa pitää vain kohtuullinen määrä tagimäärityksiä. Jos säilölle on määritetty useita tageja, triggereitä ja/tai muuttujia tai jos säilöllä on suuria yksilöityjä HTML-tageja, Tag Managerissa tai Versiot-sivuilla saattaa näkyä Koko-osoitin. Jos Koko-osoittimen arvo on yli 70 %, sinun tulisi optimoida säilön määritys.

Pidä säilösi hyvässä järjestyksessä

Yhdistä monta määrityksiltään hyvin samankaltaista tagia yhdeksi muuttujia sisältäväksi tagiksi. Näin kenttien asetuksia voidaan muuttaa dynaamisesti. Oletetaan, että sinulla on esimerkiksi kymmenen samankaltaista tagia, joista jokaiselle on määritetty triggeri, joka käynnistää sitä vastaavan tagin kymmenellä eri sivulla. Nämä tagit voidaan yhdistää yhdeksi tagi–triggeri-yhdistelmäksi, joka käyttää muunnostaulukkomuuttujia asiaankuuluvien kenttien määrittämiseen.

Poista kaikki tagit ja muuttujat, joita ei enää tarvita. Jos tagia, triggeriä tai muuttujaa ei koskaan käytetä, se vie turhaa tilaa säilöstäsi.

Vaikka tagit on hyvä yhdistää muunnostaulukkomuuttujiin, liian pitkä muunnostaulukko voi myös heikentää tehokkuutta. Useimmissa tapauksissa pitkiä muunnostaulukkomuuttujia voi lyhentää säännöllisen lausekkeen taulukon muuttujan avulla.

Jaa suuret, useita sivustoja (tai erittäin suurten sivustojen osia) kattavat säilöt pienemmiksi säilöiksi. 360-asiakkaat voivat ladata useita säilöjä ehdollisesti käyttämällä vyöhykkeitä.

Käytä yksilöityä koodia harkitusti

Minimoi tai poista yksilöidyt HTML-tagit ja omat JavaScript-muuttujat. Useimmissa tapauksissa tuettu tagimalli on tehokkaampi vaihtoehto. Käytä sisäisiä tagimalleja, triggereitä ja muuttujia yksilöidyn koodin sijaan aina kun mahdollista.

Jos sinun on pakko käyttää yksilöityjä HTML-tageja ja/tai omia JavaScript-muuttujia, pyri löytämään tapoja, joilla voisit parantaa koodin tehokkuutta.

Jos mahdollista, älä sijoita staattista JavaScript-koodia Google Tag Manageriin. Staattinen JavaScript-koodi on parempi sijoittaa ulkoiseen tiedostoon, jotta se voidaan toimittaa sisällönjakeluverkon kautta ja tallentaa selaimen välimuistiin.