The Google Analytics: GA4 Configuration tag is now the Google tag. GA4 Configuration tags in a web container will be automatically migrated starting in September. There are no changes to your existing measurement and there is no action required from you. Learn more

Set up and manage consent

Referència del mode de consentiment

Aquest article s'adreça als usuaris de l'etiqueta de Google que reben dades d'usuaris finals que es troben a l'Espai Econòmic Europeu (EEE) a través de llocs web, aplicacions o recursos fora de línia.

Informació general: paràmetres del mode de consentiment

Tipus de consentiment Descripció
ad_storage Activa l'emmagatzematge (com ara les galetes) relacionat amb la publicitat.
ad_user_data Defineix el consentiment per enviar a Google dades d'usuari relacionades amb la publicitat.
ad_personalization Defineix el consentiment per a la publicitat personalitzada.
analytics_storage Activa l'emmagatzematge (com ara les galetes) relacionat amb l'analítica; p. ex., la durada de les visites.

A més dels paràmetres del mode de consentiment, hi ha els paràmetres de privadesa següents:

Tipus d'emmagatzematge Descripció
functionality_storage Activa l'emmagatzematge que permet la funcionalitat del lloc web o de l'aplicació; p. ex., la configuració de l'idioma.
personalization_storage Activa l'emmagatzematge relacionat amb la personalització; p. ex., les recomanacions de vídeo.
security_storage Activa l'emmagatzematge relacionat amb la seguretat; p. ex., la funcionalitat d'autenticació, la prevenció del frau i altres mesures de protecció dels usuaris.

Comportament de l'etiqueta amb el mode de consentiment

Els comportaments predeterminats funcionen com si s'haguessin concedit totes les opcions de consentiment:

Web

Aplicacions mòbils

• Es poden llegir i escriure galetes relacionades amb la publicitat.
  • Es recullen les adreces IP.
  • Es recull l'URL complet de la pàgina web, incloent-hi la informació de clics en anuncis dels paràmetres d'URL (p. ex., GCLID o DCLID).
  • Es pot accedir a les galetes web de tercers definides anteriorment a google.com i doubleclick.net, i a les galetes de conversió pròpies (p. ex., _gcl_*).
  • Es poden recollir identificadors de publicitat (p. ex., l'identificador de publicitat o l'identificador per a anunciants [IDFA]).
  • Es recull l'identificador d'instància d'aplicació generat per l'SDK de Google Analytics for Firebase.

Quan no es concedeixen una o més formes de consentiment, hi ha altres comportaments que cal tenir en compte:

ad_personalization='denied'

Web i aplicacions mòbils

La publicitat personalitzada està desactivada i les funcions següents no reben dades:

• Remàrqueting a Google Ads, Display & Video 360 i Search Ads 360
  • Publicitat personalitzada amb els productes publicitaris de Google

ad_user_data='denied'

Web i aplicacions mòbils

La recollida de dades personals per a la publicitat en línia està desactivada. Això inclou:

• El camp user_id.
  • Les conversions millorades (dades pròpies xifrades amb la funció resum).

ad_storage='denied'

Web

Aplicacions mòbils

• No es poden escriure galetes noves relacionades amb la publicitat.
  • No es poden llegir les galetes de publicitat pròpies existents.
  • Les sol·licituds s'envien mitjançant un domini diferent per evitar que, a les capçaleres de sol·licitud, s'incloguin les galetes de tercers definides anteriorment.
  • Google Analytics no llegeix ni escriu galetes de Google Ads, i les funcions de Google signals no acumulen dades d'aquest trànsit.
  • Es recull l'URL complet de la pàgina, que pot contenir informació de clics en anuncis dels paràmetres d'URL (p. ex., GCLID o DCLID). La informació de clics en anuncis només s'utilitzarà per mesurar el trànsit de manera precisa.
  • Les adreces IP es fan servir per determinar el país de què procedeixen, però no es registren mai als sistemes de Google Ads ni de Floodlight, i se suprimeixen immediatament després que s'hagin recollit. Nota: Google Analytics recull les adreces IP com a part de les comunicacions normals a Internet. Obteniu més informació sobre l'emmascarament d'IP a Google Analytics.
  • No es pot recollir cap identificador de publicitat ni cap IDFA.
  • Les funcions de Google signals no acumulen dades d'aquest trànsit.
  • Les adreces IP es fan servir per determinar el país de què procedeixen, però no es registren mai als sistemes de Google Ads ni de Floodlight, i se suprimeixen immediatament després que s'hagin recollit. Nota: Google Analytics recull les adreces IP com a part de les comunicacions normals a Internet. Obteniu més informació sobre l'emmascarament d'IP a Google Analytics.

analytics_storage='denied'

Web

Aplicacions mòbils

• No es llegeixen ni s'escriuen galetes d'analítiques pròpies.
  • Els pings sense galetes s'envien a Google Analytics per poder fer mesuraments en un futur. Google Analytics 4 els utilitzarà per a la modelització.
  • No es pot recollir cap identificador de proveïdor (IDFV).
  • Els esdeveniments sense identificadors d'usuari o de dispositiu s'envien a Google Analytics per poder fer mesuraments en un futur. Google Analytics 4 els utilitzarà per a la modelització.

Web i aplicacions mòbils

Quan el paràmetre de consentiment és analytics_storage='denied', els pings sense galetes s'envien a Google Analytics. No es defineixen galetes d'Analytics, no s'hi accedeix ni es llegeixen des del dispositiu. En conseqüència, els pings sense galetes són esdeveniments de Google Analytics anonimitzats i no identificables.

Com a part de la comunicació habitual HTTP o del navegador, els pings sense galetes poden incloure la informació següent: agent d'usuari, resolució de pantalla i adreça IP. Tingueu present que Google Analytics 4 no emmagatzema ni registra adreces IP.

Si un anunciant defineix altres camps, com ara user_id i dimensions personalitzades, s'enviaran de manera normal. Les dades recollides al ping sense galetes s'utilitzen per a la modelització conductual i de conversions, a fi d'emplenar els buits de les dades.

ad_storage='denied' i ads_data_redaction='true'

Web

• No es poden escriure galetes noves relacionades amb la publicitat.
  • No es poden llegir les galetes de publicitat existents.
  • Les sol·licituds s'envien mitjançant un domini diferent per evitar que, a les capçaleres de sol·licitud, s'incloguin les galetes de tercers definides anteriorment.
  • Google Analytics no llegeix ni escriu galetes de Google Ads, i les funcions de Google signals no acumulen dades d'aquest trànsit.
  • A Google Analytics, es recull l'URL complet de la pàgina, que pot contenir informació de clics en anuncis dels paràmetres d'URL (p. ex., GCLID o DCLID). La informació de clics en anuncis només s'utilitzarà per mesurar el trànsit de manera precisa. A Google Ads, els identificadors de clics en anuncis (p. ex., GCLID o DCLID) als pings de consentiment i de conversió s'emmascaren.
  • Les adreces IP es fan servir per determinar el país de què procedeixen, però no es registren mai als sistemes de Google Ads ni de Floodlight, i se suprimeixen immediatament després que s'hagin recollit. Nota: Google Analytics recull les adreces IP com a part de les comunicacions normals a Internet. Obteniu més informació sobre l'emmascarament d'IP a Google Analytics.