Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Ret synkroniseringsfejl med formelkolonner og tilpassede konverteringskolonner

I den nye version af Search Ads 360 er formelkolonner og kolonner for tilpassede konverteringer blevet erstattet af tilpassede kolonner. Processen med at kopiere formelkolonner og kolonner for tilpassede konverteringer fra den tidligere version af Search Ads 360 til tilpassede kolonner i den nye version af Search Ads 360 blev påbegyndt i januar 2021.

Med en tilpasset kolonne kan du filtrere konverteringskolonner efter specifikke konverteringshandlinger, der er "ejet" af den konto, der ejer den tilpassede kolonne. Dette kan hjælpe dig med at oprette meget relevante rapporteringskolonner for dine konverteringsmål. Denne funktion gør det desuden muligt at bruge konverteringshandlinger, der ejes af underordnede konti, i filtrene for tilpassede konverteringskolonner.

Selvom kopieringen sker automatisk, kan der være nogle mulige handlinger, du skal foretage under og efter hver synkronisering. I nogle tilfælde er det ikke muligt for den nye version af Search Ads 360 automatisk at kopiere og synkronisere en formelkolonne med en tilpasset kolonne.

Du kan se, om kolonnerne for formler og tilpassede konverteringer ikke kan synkroniseres korrekt i Oplevelsescenter. Synkroniseringsstatus for dine kolonner er angivet under Formelkolonner og tilpassede konverteringskolonner.

Du kan løse disse problemer ved at ændre eller genoprette kolonner, der er markeret med et fejlikon i den tidligere Search Ads 360.

Typer af synkroniseringsfejl

De fleste fejl i forbindelse med kopiering af en formelkolonne til en tilpasset kolonne tilhører disse kategorier:

• Henvisning til en ikke-understøttet systemkolonne: Formelkolonnen henviser til en systemkolonne (almindelig), der ikke er kompatibel med den nye version af Search Ads 360. Rediger formelkolonnen, så den ikke henviser til den kolonne, der ikke understøttes.
  • Henvisning til en ikke-understøttet formelkolonne: Formelkolonnen henviser til en anden formelkolonne, der ikke er kompatibel med den nye version af Search Ads 360. Rediger formelkolonnen, så den ikke henviser til den ikke-understøttede formelkolonne, eller gør den ikke-understøttede kolonne kompatibel.
  • Brug af en inkompatibel funktion: Formelkolonnen bruger en funktion, der ikke er kompatibel med den nye Search Ads 360. Rediger formelkolonnen for at bruge en understøttet funktion.
  • Brug af en inkompatibel segmentering: Formelkolonnen bruger en segmentering, der i øjeblikket ikke er kompatibel med den nye version af Search Ads 360. Rediger formelkolonnen, så den kun indeholder segmenteringer på statistiske systemkolonner, eller ignorer fejlen indtil videre.
  • Brug af for mange indlejrede lag: Formelkolonnen bruger for mange indlejrede lag. Rediger formelkolonnen, så den ikke bruger mere end 3 referencelag.

Se en komplet liste over synkroniseringsfejl.

Vi arbejder løbende på at tilføje understøttelse af flere funktioner og segmenteringer i den nye version af Search Ads 360. Det betyder, at nogle fejl muligvis bliver løst, uden at du behøver at gøre noget.

Ret synkroniseringsfejl for formelkolonner og kolonner for tilpassede konverteringer

Ret synkroniseringsfejl i den tidligere version af Search Ads 360:

1. Log ind på den tidligere version af Search Ads 360.
  2. Gå til en annoncørkonto.
    Steps for navigating to an advertiser
    1. Click the navigation bar to display navigation options.

2. In the "Agency" list, click on the agency that contains the advertiser. You can search for an agency by name or scroll through the list.

3. In the "Advertiser" list, click on the advertiser.

4. Click Apply or press the Enter key.

Search Ads 360 displays the advertiser page, which contains data for all of the advertiser’s engine accounts.

3. Klik på Kolonner over rapporteringstabellen.
  4. Klik på Formelkolonner i "Tilgængelige kolonner".
  5. Vælg den formelkolonne, du vil redigere.
  6. Gennemgå eventuelle fejl i bunden af editoren til formelkolonner, og foretag den nødvendige handling.

Ret synkroniseringsfejl i den nye version af Search Ads 360:

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Navigate to a client account.
  3. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på kolonneikonet over tabellen.
  5. Klik på Tilpassede kolonner for at udvide sektionen.
  6. Hold markøren over en kolonne, der viser en synkroniseringsfejl, og klik på blyantikonet , når det vises.
  7. Gennemgå eventuelle fejl nederst i editoren for tilpassede kolonner, og foretag den relevante handling.

Almindelige synkroniseringsfejl

Følgende lister indeholder almindelige fejlmeddelelser om synkroniseringsfejl, og hvordan du finder og retter fejlene. Fejlene er grupperet efter retningen i synkroniseringen:

• Fejl, der kan opstå, når du synkroniserer fra den tidligere version af Search Ads 360 til den nye version af Search Ads 360
  • Fejl, der kan opstå, når du synkroniserer fra den nye version af Search Ads 360 til den tidligere version af Search Ads 360

Følg vejledningen i kolonnen Fejlfinding nedenfor for at rette en fejl.

I de fleste tilfælde kan du ignorere en kopieringsfejl, hvis du ikke bruger kolonner længere. Bemærk! Fejlen kan fortsat blive vist, medmindre du fjerner kolonnen.

Hvis du vil reducere antallet af fejl, kan du fjerne kolonner, der ikke længere anvendes.

Synkronisering fra den tidligere version af Search Ads 360 til den nye version af Search Ads 360

Følgende fejl kan opstå, når du synkroniserer fra den tidligere version af Search Ads 360 til den nye version af Search Ads 360.

Fejlmeddelelse Mulig årsag Fejlfinding
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360. Tjek igen senere for at se, om kopieringen lykkes i næste synkronisering. Der opstod en generel eller ukendt fejl. Vent på, at Search Ads 360 prøver at gennemføre synkroniseringen igen senere.
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360, fordi den henviser til for mange indlejrede lag af kolonner. Kolonnen henviser til mere end tre lag kolonner. Eksempel: Kolonne A henviser til kolonne B, der henviser til kolonne C, der henviser til kolonne D.

Gør et af følgende:

• Rediger kolonnen, så den højst henviser til 3 lag kolonner.
  • Fjern kolonnen, så Search Ads 360 ikke forsøger at synkronisere kolonnen igen.
Denne kolonne blev ikke kopieret til den nye version af Search Ads 360, fordi den bruger funktioner eller kolonner, der ikke understøttes der.

Gør et af følgende:

• Rediger kolonnen, så den bruger en understøttet funktion. Undgå ikke-understøttede funktioner som has_label, mid, bmm, regex_match og is_error.
  • Fjern kolonnen, så Search Ads 360 ikke forsøger at synkronisere kolonnen igen.
  • Hvis du stadig har brug for denne funktion eller kolonne, kan du fortsætte med at bruge den i den tidligere version af Search Ads 360 og give os besked om, at denne funktion eller kolonne er vigtig, ved at indsende feedback i den nye version af Search Ads 360.
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360, fordi den bruger én eller flere ikke-understøttede segmenteringstyper. Segmenteringer understøttes i øjeblikket ikke i den nye version af Search Ads 360. Fortsæt med at bruge kolonnen i den tidligere version af Search Ads 360.
Denne kolonnen blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360, fordi den henviser til for mange kolonner. Kolonnen henviser til mere end 5 tilpassede kolonner.

Gør et af følgende:

• Stop med at bruge kolonnen, der ikke understøttes.
  • Fortsæt med at bruge kolonnen i den tidligere version af Search Ads 360, men vær opmærksom på, at den ikke understøttes i den nye version af Search Ads 360.
  • Prøv at opdele kolonnen i to forskellige kolonner. Opret derefter en tredje kolonne, der indeholder de to kolonner. Bemærk! Den tredje kolonne kan overstige antallet af tilladte lag.
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360, fordi den anvender en formel, før dataene lægges sammen. Kolonnen anvender formlen, før dataene lægges sammen.

Gør et af følgende:

• Opdater din tilpassede kolonne, så den bruger muligheden for at anvende formlen "efter sammenlægning af data".
  • Fortsæt med at bruge kolonnen i den tidligere version af Search Ads 360, men vær opmærksom på, at denne meddelelse fortsat vises.
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360, fordi den bruger en metric (f.eks. "Transaktioner"), der er i strid med de valgte Floodlight-aktiviteter (f.eks. kun "Handlinger" er valgt). Reelt er der en uoverensstemmelse mellem den type konverteringstags, der er valgt, og den metric, der er valgt.

Gør et af følgende:

• Rediger kolonnen, så de valgte typer Floodlight-aktiviteter stemmer overens med metric'en. Hvis din tilpassede konverteringskolonne f.eks. kun bruger tælletags, skal den valgte metric være en af de "Handlinger", der er angivet. Hvis din tilpassede konverteringskolonne kun bruger salgstags, skal den valgte metric være en af de angivne "Transaktioner".
  • Stop med at bruge kolonnen.
  • Fortsæt med at bruge kolonnen i den tidligere version af Search Ads 360, men vær opmærksom på, at denne meddelelse fortsat vises.
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360, fordi den bruger en metric (f.eks. "Transaktioner"), der ikke gælder for nogen Floodlight-aktiviteter på kontoen.

Gør et af følgende:

• Rediger kolonnen, så denne metric gælder for Floodlight-aktiviteter på din konto.
  • Stop med at bruge kolonnen.
  • Fortsæt med at bruge kolonnen i den tidligere version af Search Ads 360, men vær opmærksom på, at denne meddelelse fortsat vises.
Denne kolonne blev ikke kopiere, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den nye version af Search Ads 360, fordi tilknytningen til Google Analytics-profilen er blevet fjernet. Kolonnen bruger en Google Analytics-profil, der enten ikke er tilknyttet længere eller er blevet erstattet. Tilknyt din Google Analytics-profil, eller fjern kolonnen, hvis du ikke længere har brug for den.
Kolonnen blev kopieret til den nye version af Search Ads 360, men du kan opleve afvigelser i historisk rapportering, hvis tilskrivningsmodellen på noget tidspunkt ændres, så den ikke er baseret på sidste klik. Denne advarsel angiver, at hvis du ændrer din tilskrivningsmodel til noget andet end "sidste klik", kan du opleve afvigelser i historisk rapportering i denne kolonne. Den nye version af Search Ads 360 understøtter i øjeblikket ikke tilskrivning, der ikke er baseret på sidste klik, for tilpassede kolonner, der bruger tilpassede Floodlight-variabler, men vi arbejder på at tilføje det. Indtil da vil denne kolonne rapportere 0 for dage, hvor den har været indstillet til tilskrivning, der ikke er baseret på sidste klik.
Denne kolonne blev ikke kopieret til den nye version af Search Ads 360, fordi den bruger tilskrivning, der ikke er baseret på sidste klik, med tilpassede Floodlight-variabler. Kolonnen bruger tilskrivning, der ikke er baseret på sidste klik, med tilpassede Floodlight-variabler. Den nye version af Search Ads 360 understøtter endnu ikke tilpassede kolonner, der bruger tilskrivning, der ikke er baseret på sidste klik, med tilpassede Floodlight-variabler. Denne fejl løser sig af sig selv, når funktionaliteten lanceres i den nye version af Search Ads 360.

Synkronisering fra den nye version af Search Ads 360 til den tidligere version af Search Ads 360

Følgende fejl kan opstå, når du synkroniserer fra den nye version af Search Ads 360 til den tidligere version af Search Ads 360.

Fejlmeddelelse Mulig årsag Fejlfinding
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den tidligere version af Search Ads 360. Tjek igen senere for at se, om kopieringen lykkes i næste synkronisering. Der opstod en ukendt fejl. Vent på, at Search Ads 360 prøver at gennemføre synkroniseringen igen senere.
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den tidligere version af Search Ads 360, fordi den bruger funktioner eller kolonner, der ikke understøttes der.
  • Kolonnen understøttes ikke i den tidligere version af Search Ads 360, eller også skal du foretage dig noget.
  • En formel henviser til en anden formel, der allerede er blevet afvist på grund af et andet problem.

Gør et af følgende:

• Fjern kolonnen i den nye version af Search Ads 360, så Search Ads 360 ikke forsøger at synkronisere kolonnen med den tidligere version af Search Ads 360 igen.
  • Fortsæt med at bruge kolonnen i den nye version af Search Ads 360, men vær opmærksom på, at denne meddelelse fortsat vises.
  • Rediger kolonnen, så den bruger en anden formel.
Denne kolonne blev ikke kopieret, eller de seneste ændringer blev ikke synkroniseret med den tidligere version af Search Ads 360, fordi den bruger ikke-understøttede funktioner eller konverteringstyper.

Kolonnen bruger konverteringer på en måde, der ikke er kompatibel med den tidligere version af Search Ads 360.

En konverteringskolonne i den nye version af Search Ads 360 kan f.eks. indeholde flere konverteringstyper (f.eks. handlinger og transaktioner), men dette understøttes ikke i den tidligere version af Search Ads 360.

Gør et af følgende:

• Rediger kolonnen i den nye version af Search Ads 360, så der kun bruges én konverteringstype (f.eks. kun handlinger eller kun transaktioner).
  • Fjern den ikke-understøttede funktion, så kolonnen synkroniseres med den tidligere version af Search Ads 360.
  • Fortsæt med at bruge kolonnen i den nye version af Search Ads 360, men vær opmærksom på, at denne meddelelse fortsat vises.

Relateret link