Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Over manageraccounts in de nieuwe versie van Search Ads 360

Net zoals reclamebureaus doorgaans afzonderlijke teams hebben om de marketing voor verschillende adverteerders te beheren, ordent de nieuwe versie van Search Ads 360 accounts in een hiërarchie van manageraccounts, submanageraccounts en klantaccounts.

Submanageraccounts in de nieuwe versie van Search Ads 360 worden in Campaign Manager 360 adverteerders genoemd. Adverteerders moeten in Campaign Manager 360 worden gemaakt voordat submanageraccounts in de nieuwe versie van Search Ads 360 kunnen worden gemaakt.

Bureau-account met 2 adverteerdersaccounts.

Term in vorige versie van Search Ads 360 Term in nieuwe versie van Search Ads 360
Bureau Manageraccount
Adverteerder Submanageraccount
Engine-account Klantaccount
  • Een manageraccount in de nieuwe versie van Search Ads 360 bevat submanageraccounts.
  • Een submanageraccount in de nieuwe versie van Search Ads 360 bevat klantaccounts en een eigen groep gebruikers die rapporten kunnen bekijken en instellingen kunnen bewerken. Elk submanageraccount kan meerdere typen klantaccounts bevatten, zoals Google Ads-accounts, Microsoft Advertising-accounts en Baidu-accounts.
  • Klantaccounts in de nieuwe versie van Search Ads 360 bevatten uw advertentiecampagnes.

Wat u kunt doen vanuit een manageraccount

Gebruikers van manageraccounts bepalen hoe submanageraccounts worden geordend en wijzen verschillende toegangsniveaus voor gebruikers toe aan submanageraccounts. Een gebruiker met toegang tot een manageraccount kan bijvoorbeeld een submanageraccount maken voor alle campagnes die aan een bepaald klantaccount zijn gekoppeld, of de gebruiker kan afzonderlijke submanageraccounts voor verschillende productlijnen maken en verschillende gebruikers toegang geven tot elk van de afzonderlijke submanageraccounts.

Manager- en submanageraccounts

Manager- en submanageraccounts bevatten niet rechtstreeks campagnes of advertenties. In plaats daarvan kunnen manageraccounts submanageraccounts bevatten, samen met een groep gebruikers en instellingen die van toepassing zijn op alle subaccounts.

Momenteel kunt u in de nieuwe versie van Search Ads 360 het volgende doen vanuit een manager- of submanageraccount:

• Zoeken en navigeren door alle accounts in het manageraccount.
  • Prestaties vergelijken tussen accounts en rapporten uitvoeren voor meerdere accounts tegelijk.
  • Campagnes maken en beheren in klantaccounts.
  • Templates maken en beheren (momenteel alleen beschikbaar voor submanageraccounts).
  • Submanageraccounts toevoegen (alleen manageraccounts).

Naarmate er meer functies aan de nieuwe versie van Search Ads 360 worden toegevoegd, kunt u het volgende doen vanuit een manageraccount of submanageraccount:

• Gebruikers maken en gebruikersrechten beheren.

Welke accounts en beheergegevens u kunt zien, is afhankelijk van de betreffende rechten en het eigenaarsaccount

Gebruikers in de nieuwe versie van Search Ads 360 met rechten op bureauniveau in de vorige versie van Search Ads 360 kunnen naar alle klantaccounts onder het manageraccount navigeren en hierover rapporteren. Deze gebruikers kunnen ook labels en andere beheergegevens maken die kunnen worden toegepast op alle accounts in het manageraccount.

Gebruikers in de nieuwe versie van Search Ads 360 met rechten op adverteerdersniveau in de vorige versie van Search Ads 360 kunnen alleen navigeren naar en rapporteren over klantaccounts in specifieke submanageraccounts. Deze gebruikers kunnen ook labels en andere beheergegevens maken die kunnen worden toegepast op alle accounts in specifieke submanageraccounts. Met andere woorden, de gebruikers hebben alleen toegang tot de submanageraccounts die zijn gekoppeld aan de adverteerdersaccounts waartoe ze toegang hebben in de vorige versie van Search Ads 360.

In de nieuwe versie van Search Ads 360 kan een manageraccount of submanageraccount eigenaar zijn van items zoals labels en andere beheergegevens. Meer informatie over eigenaarsaccounts in de nieuwe versie van Search Ads 360

Labels en andere beheergegevens die eigendom zijn van een manageraccount in de nieuwe versie van Search Ads 360, zijn alleen toegankelijk voor gebruikers met rechten in de nieuwe versie van Search Ads 360. Deze labels en gegevens zijn niet zichtbaar in Google Ads of Microsoft Advertising.

Check het tabblad Wat is er beschikbaar in de informatiehub om op de hoogte te blijven van beschikbare functies, waaronder biedingen.