Notifikation

Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Om managerkonti i det nye Search Ads 360

På samme måde som reklamebureauer typisk har separate teams, som administrerer marketingindsatsen for forskellige annoncører, er konti i det nye Search Ads 360 organiseret i et hierarki bestående af managerkonti, undermanagerkonti og kundekonti.

Undermanagerkonti i det nye Search Ads 360 kaldes "annoncører" i Campaign Manager 360. Annoncører skal oprettes i Campaign Manager 360, før undermanagerkonti kan oprettes i det nye Search Ads 360.

Bureaukonto med to annoncørkonti.

Term i det tidligere Search Ads 360 Term i det nye Search Ads 360
Bureau Managerkonto
Annoncør Undermanagerkonto
Søgemaskinekonto Kundekonto
  • En managerkonto i det nye Search Ads 360 indeholder undermanagerkonti.
  • En undermanagerkonto i det nye Search Ads 360 indeholder kundekonti og en særskilt gruppe brugere, som kan se rapporter og redigere indstillinger. Hver undermanagerkonto kan indeholde flere kundekontotyper, f.eks. Google Ads-konti, Microsoft Advertising-konti og Baidu-konti.
  • Kundekonti i det nye Search Ads 360 indeholder dine annoncekampagner.

Hvad kan du gøre fra en managerkonto?

Brugere af managerkonti bestemmer, hvordan undermanagerkonti skal organiseres, og der tildeles forskellige adgangsniveauer til undermanagerkonti. En bruger med adgang til managerkonti kan f.eks. oprette en undermanagerkonto for alle de kampagner, der er relateret til en bestemt kundekonto, eller de kan oprette separate undermanagerkonti for forskellige produktlinjer og give forskellige brugere adgang til hver af dem på de separate undermanagerkonti.

Managerkonti og undermanagerkonti

Manager- og undermanagerkonti indeholder ikke kampagner eller annoncer direkte. I stedet kan managerkonti indeholde undermanagerkonti samt en gruppe brugere og indstillinger, der gælder for alle underkonti.

I øjeblikket kan du gøre følgende fra en managerkonto eller undermanagerkonto i det nye Search Ads 360:

• Søge og navigere rundt på samtlige konti på managerkontoen.
  • Sammenligne effektiviteten på tværs af konti og køre rapporter for flere konti på én gang.
  • Oprette og administrere kampagner på kundekonti.
  • Oprette og administrere skabeloner (i øjeblikket kun tilgængelige for undermanagerkonti).
  • Tilføj undermanagerkonti (kun managerkonti).

Efterhånden som der tilføjes funktioner i det nye Search Ads 360, kan du gøre følgende fra en managerkonto eller undermanagerkonto:

• Oprette brugere og administrere brugertilladelser.

Hvilke konti og administrationsdata der kan ses, afhænger af tilladelserne og ejerkontoen

Brugere i det nye Search Ads 360 med tilladelser på bureauniveau i det tidligere Search Ads 360 kan navigere til og rapportere om alle kundekonti under managerkontoen. Disse brugere kan også oprette etiketter og andre administrationsdata, der kan anvendes på alle konti, på managerkontoen.

Brugere i det nye Search Ads 360 med tilladelser på annoncørniveau i det tidligere Search Ads 360 kan kun navigere til og rapportere om kundekonti på bestemte undermanagerkonti. Disse brugere kan også oprette etiketter og andre administrationsdata, der kan anvendes på alle konti, på bestemte undermanagerkonti. Det betyder, at brugerne kun kan få adgang til de undermanagerkonti, der svarer til de annoncørkonti, som de har adgang til i det tidligere Search Ads 360.

I det nye Search Ads 360 kan en managerkonto eller en undermanagerkonto eje elementer som etiketter og andre administrationsdata. Få flere oplysninger om ejerkonti i det nye Search Ads 360.

Etiketter og andre administrationsdata, som en managerkonto ejer i det nye Search Ads 360, er kun tilgængelige for brugere med tilladelser i det nye Search Ads 360. Disse etiketter og data kan ikke ses i Google Ads eller Microsoft Advertising.

Du kan holde dig ajour med de tilgængelige funktioner, herunder budgivning, ved at gå til fanen "Hvad er tilgængeligt?" i Versionscenter.

Relaterede links