Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mallien käyttöönotto, keskeyttäminen tai poistaminen

Mallit luodaan Keskeytetty-tilassa, jossa niiden määrityksiä voi tarkistaa, muuttaa ja yhdistää (etenkin toisiinsa liittyvien mallien osalta), ennen kuin uusi Search Ads 360 arvioi ja luo mallit.

Mallipohjaisen hallinnan tila ei riipu ylä- ja alatason kohteista mutta mallin keskeytettyyn tilaan liittyvä arviointikelpoisuus riippuu. Jos keskeytät ylätason mallin, siihen liittyviä alatason malleja ei voida enää arvioida. Jos esimerkiksi haluat, että malliin perustuvat kampanjat pysyvät muuttumattomina mutta alatason mainosryhmiä arvioidaan ja päivitetään edelleen mallin perusteella, sinun kannattaa jättää sekä kampanja- että mainosryhmämalli aktiiviseksi mutta asettaa kampanjat, joihin et halua muutoksia, hallinnoimattomiksi.

Jos haluat muuttaa mallin tilaa, klikkaa Mallit-sivun raporttitaulukosta mallirivin alussa olevaa Tila-kuvaketta. Valikon vaihtoehdot ovat Ota käyttöön, Keskeytä ja Poista.

Jos keskeytät mallin sen jälkeen, kun se on otettu käyttöön ja sen pohjalta on luotu kohteita, kyseisiä kohteita ei keskeytetä. Kohteet eivät muutu, ellei mallia poisteta.

Näin otat mallin käyttöön tai keskeytät tai poistat sen

1. Kirjaudu uuteen Search Ads 360:een.
  2. Siirry alahallinnoijatilille.
  3. Klikkaa työkalu- ja asetuskuvaketta .
  4. Klikkaa Jaettu kirjasto ja sitten Mallit.
  5. Etsi Mallit-raporttitaulukosta malli, jonka tilaa haluat muuttaa.
  6. Klikkaa mallirivin alussa olevaa Tila-kuvaketta.
  7. Valitse Ota käyttöön, Keskeytä tai Poista.