Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mallin muokkaaminen

Varoitus: Muokkaukset voivat aiheuttaa sen, että Search Ads 360 tekee merkittäviä muutoksia yhteen tai useampaan kampanjaan.

Ennen kuin aloitat: Mihin mallin muokkaaminen vaikuttaa

Monet mallin asetuksiin tehdyt muokkaukset vaikuttavat vain mallin pohjalta luotuihin uusiin kohteisiin, eivät aiemmin luotuihin kohteisiin.

Esimerkiksi kampanjamallin budjettia käytetään vain uusia kampanjoita luotaessa. Asetukseen tehdyt muokkaukset eivät siis vaikuta nykyisiin kampanjoihin.

Toiset muokkaukset vaikuttavat kaikkiin aiemmin luotuihin kampanjoihin. Jos esimerkiksi muutat kampanjamallin nimeä, uusi Search Ads 360 nimeää uudelleen kaikki malliin liittyvät kampanjat.

Seuraavasta taulukosta näet, mitkä muokkaukset koskevat kaikkia aiemmin luotuja kohteita ja mitkä vain muokkauksen jälkeen luotavia kohteita.

Malli Näiden asetusten muokkaukset koskevat aiemmin luotuja kohteita ja uusia kohteita Näiden asetusten muokkaukset koskevat vain uusia kohteita
Kampanja
  • Tila‑asetukset
  • Nimi
  • Sivustolinkkien käyttöönottoasetukset
  • Kohdistusasetukset
  • Budjetti
  • Alkamis‑ ja päättymispäivä
  • Hintatarjousstrategiat
  • URL‑mallit ja omat parametrit
  • Tunnisteet
  • Laitteisiin kohdistuvat hintatarjousmuokkaukset
Mainosryhmä
  • Tila‑asetukset
  • Nimi
  • Sivustolinkkien käyttöönottoasetukset
  • Kohdistusasetukset
  • Klikkauskohtainen oletushinta
  • URL‑mallit ja omat parametrit
  • Tunnisteet
  • Laitteisiin kohdistuvat hintatarjousmuokkaukset
Mainos
  • Tila‑asetukset
  • Otsikot
  • Kuvaukset
  • Lopullinen URL ja URL-polku
  • URL‑malli

Uusi Search Ads 360 seuraa muokattua tekstimainosta tai mainostekstiä eikä luo uutta mainosta. Se päivittää aiemmin luodun mainoksen, joten mittarit säilyvät tallessa. Katso tästä ohjekeskusartikkelista, mitkä mainonta‑alustat tukevat tätä toimintoa.

• Omat parametrit
  • Mobiililaitteille suunnattu ‑asetus (vain Baidu)
  • Tunnisteet
Avainsana
  • Tila‑asetukset
  • Lopullinen URL
  • Avainsanan tekstin tai vastaavuustyypin muuttaminen poistaa vanhan avainsanan ja luo uuden. Search Ads 360 seuraa muokattua avainsanaa eikä luo uutta avainsanaa vanhoilla asetuksilla, vaikka mallit normaalisti tekisivät niin.

Osa laajan vastaavuuden tarkentimen ominaisuuksista on siirretty lausekevastaavuustyyppiin.

Search Ads 360 ei enää tue laajan vastaavuuden tarkentimen (+) avainsanojen luomista kampanjoihin ja avainsanamalleihin Google Adsin, Microsoft Advertisingin ja Yahoo! JAPAN Adsin kanssa.

Jos avainsanamalli sisältää laajan vastaavuuden tarkentimen ja uuden Search Ads 360:n on luotava uusi avainsana, se luo laajan vastaavuuden avainsanan sijaan uuden lausekeavainsanan.

• Korkein klikkauskohtainen hinta
  • Tunnisteet
Negatiivinen avainsana
  • Tila‑asetukset
  • Avainsanan teksti tai vastaavuustyyppi
  • Ei sovellu
Sivustolinkki
  • Tila‑asetukset
  • Sivustolinkkiteksti, kuvaus 1 ja kuvaus 2
  • Sivustolinkin URL-osoite
  • URL‑malli
  • Tilitason laajennus
  • Tunnisteet

Mallien muokkaaminen

Voit muokata malleja seuraavasti:

1. Kirjaudu uuteen Search Ads 360:een.
  2. Siirry haluamallesi alahallinnoijatilille.
  3. Klikkaa työkalu‑ ja asetuskuvaketta .
  4. Valitse Mallit.
  5. Klikkaa raportointitaulukosta muokattavan kohteen vierestä rataskuvaketta .
  6. Päivitä mallin asetukset. Nämä asetukset näkyvät kolmessa vaiheessa. Asetukset on kuvattu kunkin mallin luomista koskevassa artikkelissa:

Muutokset voidaan ottaa käyttöön vain, jos malli on otettu käyttöön. Voit tehdä sen klikkaamalla mallirivin alussa olevasta Tila‑kuvakevalikosta Ota käyttöön. Muutokset otetaan käyttöön, kun mallia arvioidaan seuraavan kerran.