Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Identifiera och åtgärda utdatafel i mallen

Flödesdata ändras sannolikt över tid. Fungerande mallar kan börja generera fel när flödesdata ändras.

För att hjälpa dig att identifiera fel finns den nya kolumnen Felstatus i rapporttabellen Mallar i nya Search Ads 360.

Se de olika typerna av vanliga mallfel som kan uppstå i Felsöka mallfel.

Så här identifierar och åtgärdar du utdatafel i mallen:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Gå till det underordnade förvaltarkontot.
  3. Klicka på   > Delat bibliotek > Mallar.
  4. Leta reda på kolumnen Felstatus i rapporttabellen.
    För mallar utan fel visas Inga fel i den här kolumnen.
    För mallar med fel visas en röd cirkel med utropstecken med antalet fel som en länk:

5. Klicka på länken.
  6. Hitta den feltyp du vill undersöka på sidan Fel > template_name.
  7. Klicka på länken i kolumnen Enhetsfel för den här feltypen.
  8. Läs igenom informationen om varje feltyp på sidan Fel > template_name > error_type.
  9. Leta efter mönster i den felaktiga utdata som avgör vad som behöver ändras i mallen eller flödet.
  10. Så här uppdaterar du mallen:
    1. Klicka på Mallar i sidmenyn till vänster.
    2. Klicka på  vid rapporttabellen som du vill redigera i rapporttabellen.
      Om ett objekt inte visas i tabellen klickar du på nedåtpilen bredvid en mall för att se mallens underordnade. Klicka till exempel på pilen bredvid en kampanjmall för att se annonsgruppsmallar. Klicka på samma pil bredvid en annonsgruppsmall för att se mallar för responsiva sökannonser och sökord.
    3. Uppdatera mallinställningarna.
      Nya Search Ads 360 tillämpar uppdateringarna nästa gång mallen utvärderas.
  11. Kontrollera att felen har åtgärdats efter att mallen har utvärderats:
    1. Klicka på > Delat bibliotek > Mallar.
    2. Leta reda på kolumnen Felstatus i mallen i rapporttabellen.
      Om mallen inte innehåller några fel visas Inga fel i den här kolumnen.
      Om mallen innehåller fel visas en röd cirkel med utropstecken med antalet fel som en länk:

3. Upprepa från steg 5 och undersöka och åtgärda felet.