Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Kom i gång med mallkonfiguration

Navigera till och skapa mallar

Så här navigerar du till och skapar mallar:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Gå till den aktuella underordnades konto.
  3. Klicka på verktygs- och inställningsikonen  .
  4. Klicka på Mallar.
  5. Klicka på på sidan Mallar
  6. Klicka på det aktuella alternativet på menyn för malltyper.

Klicka på malltypslänken i Konfigurera malltyper för att få information om hur du skapar malltypen.

Ordna med hjälp av valfria planmallar

Planmallar är valfria och går att använda för att ordna samlingar med kampanjmallar och generera kampanjer på flera annonseringsplattformar och i flera kundkonton. Planmallar är bra att ta till om du vill använda flera kampanjmallar (och deras underordnade mallar) för ett gemensamt mål. Du kanske till exempel vill ordna och gruppera kampanjer med hög och låg budget utifrån samma flygflöde. Planmallen är kopplad till flödet som kampanjmallar ärver men ändras med flödesfilter som anges på priset i de separata kampanjmallarna.

Konfigurera malltyper

Klicka på länken i tabellen för att se information om konfigurationen för varje malltyp.

Malltyp
Konfigurera kampanjmallar
Konfigurera annonsgruppsmallar
Konfigurera RSA-mallen (responsiva sökannonser)
Konfigurera sökordsmallar
Kommer snart: Konfigurera mallar för textannonser (endast Baidu)
Kommer snart: Konfigurera mallar för negativa sökord
Kommer snart: Ställ in mallar för webbplatslänkar
Konfigurera planmallar