Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Opret og konfigurer kampagneskabeloner

Opret en kampagneskabelon

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Gå til den relevante undermanagerkonto.
  3. Klik på Værktøjer og indstillinger.
  4. Klik på Skabeloner.
  5. Klik på på siden "Skabeloner"
  6. Klik på + Kampagneskabelon.
  7. Følg vejledningen i nedenstående sektioner, og start med Forberedelsestrin til kampagneoprettelse.
    Klik på Fortsæt for at fortsætte til næste trin, hver gang du har fuldført et trin.

Se Om tilpassede kolonner i skabeloner og Opret og konfigurer tilpassede kolonner i skabeloner for at få oplysninger om oprettelse og konfiguration af dynamiske skabelonelementer. Disse dynamiske indstillinger er fremhævet med gråt i tabellen "Trin 2: Kampagneindstillinger".

Eksemplerne på indstillinger for dynamiske elementer er baseret på temaet "flyrejser". Klik nedenfor for at se tabellen for det feed af typen "flyrejser", der henvises til.

Tabel for feed af typen "flyrejser"

I dette eksempel indeholder feedtabellen "Flyrejser" følgende kolonner af produktdata leveret af en kunde i det nye Search Ads 360, Example Airways.

Example Airways har to brands. Albatross Flights sælger transatlantiske billetter mellem USA og europæiske destinationer, mens Golden Eagle Flights markedsfører flybilletter til ruter i Europa.

Eksemplet i feedtabellen indeholder kun oplysninger om én rute for hvert brand for at lette forståelsen.

Feedkolonnenavn Kolonnebeskrivelse Eksempel på kolonneværdi 1 Eksempel på kolonneværdi 2
"product_id" IATA-kode for afrejselufthavn og IATA-kode for destinationslufthavn CDG-LHR SEA-CDG
"brand" Brandnavnet for flyrejsen Golden Eagle Flights Albatross Flights
"availability" Tilgængelighed af flybilletter Tilgængelige Ikke tilgængelige
"seats_left" Antal usolgte pladser i flyet 11 0
"origin_iata" IATA-kode for afrejselufthavn CDG SEA
"origin_name" Afrejsested for flyrejsen Paris Seattle
"origin_country" Navn på afrejseland for flyrejsen Frankrig USA
"destination
_iata"
IATA-kode for destinationslufthavn LHR CDG
"destination_name" Navn på destination for flyrejsen London Paris
"destination_country" Navn på destinationsland for flyrejsen Storbritannien Frankrig
"price_usd" Flyrejsens pris i amerikanske USD 400 900

Klik på overskrifterne nedenfor for at få oplysninger om hvert enkelt trin i processen til skabelonoprettelse, herunder trinindstillinger med eksempler på dynamisk indhold.

Eksempelformlerne i nedenstående tabeller er vist, som man ville angive dem i formelredigeringsværktøjet. Hvis du indtaster formler manuelt, som understøttes af menuerne Kolonner og Funktioner, skal du omslutte dem med anførselstegn (f.eks. f:"Brand").

Forberedelsestrin til kampagneoprettelse

Trin Panel Vedrører Indstillinger og beskrivelser
"Forberedelsestrin" "Ny kampagneskabelon"
  • Vælg de relevante konti eller overordnede planskabeloner.
  • Vælg en feeddatakilde for en skabelon for en kundekonto.
  • Hvis du vælger en overordnet planskabelon, nedarves feedet.
  • Tilføj valgfri feedfiltre.

Trin 1: indstillinger for kampagneskabelon

Trin Panel Vedrører Indstillinger og beskrivelser

Trin 1
"Skabelonindstillinger"

"Skabelonnavn"

• Påkrævet
  • Skal være unikt på undermanagerkontoniveau

• Navngiv din kampagneskabelon.
   "Kundekonti"
  • Indstillingerne nedarves fra forberedelsestrinnet, men kan kun redigeres for en overordnet konto. Nedarvede abonnementer kan ikke ændres.
  "Feed"
  • Indstillingerne nedarves fra forberedelsestrinnet. Kan ikke redigeres.
  • Der kan tilføjes valgfri filtre.
  "Multiplikator"
  • Multiplikatorer definerer, hvilke kolonner de unikke værdikombinationer udledes fra. De unikke værdikombinationer afgør, hvilke kampagneforekomster kampagneskabeloner genererer. Du har to valgmuligheder:
    • Brug feedkolonner fra formel for kampagnenavne , der er defineret i næste trin (anbefales) i trin 2.
    • Alternativt kan du bruge tilpassede feedkolonner:​​​​​​
      1. Klik på Vælg multiplikatorer.
      2. Vælg de obligatoriske multiplikatorkolonner blandt feedkolonnerne.
      3. Klik på Udfør.
  • (Valgfrit) Føj filtre til feedet for at ændre multiplikatoren.​
Eksempel

Den anbefalede valgmulighed Brug feedkolonner fra formlen for kampagnenavne er valgt. Følgende formel definerer kampagnenavnet:

f:"brand" & f:"origin_country" & f:"destination_country"

"brand", "origin_country" og "destination_country" bliver den kampagnemultiplikator, der bruges. Der oprettes en kampagne for hver unikke kombination af "brand"/ "origin_country/destination_country" i feedet.

"Navngiv tilknytninger"

Knyt eksisterende etiketter til skabelongenererede kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord.

Angiv statiske eller dynamiske værdier. Få flere oplysninger om tilknytning af etiketter.

Klik på Tilføj etiket for at angive yderligere værdier.

"Tilpassede dimensioner"

Knyt eksisterende værdier for tilpassede dimensioner til skabelongenererede kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord.

Angiv statiske eller dynamiske værdier for at matche feeddataene, så værdien for den tilpassede dimension tilknyttes. Få flere oplysninger om tilknytning af tilpassede dimensioner.

Klik på Tilføj data for tilpassede dimensioner for at vælge yderligere tilpassede dimensioner, som du vil tilknytte værdier fra.

"Gruppér efter matchtype"

Skabelonen underinddeler som standard ikke din kampagne efter søgeordsmatchtype.

Hvis du vil opdele din kampagne efter søgeordsmatchtype, skal du klikke på valgmuligheden Opret alle søgeord i matchtypespecifikke kampagner.

Når denne valgmulighed er valgt, kan denne skabelon afhængigt af din søgeordskonfiguration oprette flere kampagner med navne, som slutter med "_exact" og "_broad", for at matche det, der er konfigureret som matchtyper for dine søgeord.

Eksempel

Kampagnenavnet, der blev oprettet i skabelonen i trin 2, er:

f:"brand" & f:"origin_country" & f:"destination_country"

• Hvis søgeordene kun er af typen bredt match eller eksakt match i søgeordsskabelonen, og valgmuligheden Opret alle søgeord i matchtypespecifikke kampagner er valgt, genereres følgende kampagnenavne:

Golden Eagle Flights Frankrig Storbritannien_exact
    Golden Eagle Flights Frannkrig Storbritannien_broad

Albatross Flights USA Frankrig_exact
    Albatross Flights USA Frankrig_broad

• Hvis alle søgeordene er af typen bredt match i søgeordsskabelonen, og valgmuligheden Opret alle søgeord i matchtypespecifikke kampagner er valgt, genereres følgende kampagnenavne:

Golden Eagle Flights Frankrig Storbritannien_broad
    Albatross Flights USA Frankrig_broad

• Hvis valgmuligheden Opret alle søgeord i matchtypespecifikke kampagner ikke er valgt, påvirker matchtyperne for søgeord ikke kampagnenavnene:

Golden Eagle Flights Frannkrig
    Albatross Flights USA

Kommer snart:

"Mailnotifikationer"

Vælg, om du vil have en mailnotifikation, når kampagnerne er blevet oprettet:

• Ingen mail
  • Hver gang der genereres en kampagne
  "Status"
  • Vælg Fjern, Sæt på pause eller Ingen ændringer for at angive status for såvel nye som allerede oprettede enheder til skabelonen, hvis der ikke længere er elementer i feedet.
  • Vælg om nødvendigt Opret kampagner, og sæt dem på pause.
  • Vælg om nødvendigt Sæt kampagner på pause, når en betingelse er opfyldt, og opret derefter betingelsen ved hjælp af en tilpasset kolonne
Eksempel
Kampagner sættes på pause, når betingelsen "ingen ledige pladser" er opfyldt:

f:"seats_left" < 1

Trin 2: kampagneindstillinger

Trin Panel Vedrører Indstillinger og beskrivelser
Trin 2 "Kampagneindstillinger"

"Kampagnenavn"

• Obligatorisk
  • Unikt på kundekontoen
  • Kan være dynamisk
Alle kontotyper

For alle annonceplatforme/kundekonti:

• Angiv kampagnens navn. Du kan bruge kolonner, funktioner og operatorer til at oprette formlen for den tilpassede kolonne for kampagnenavnet.

Hvis du har valgt Brug feedkolonner fra formel for kampagnenavne, der er defineret på næste side som multiplikator i trin 1, bliver de kolonner, du bruger, multiplikatoren, og de vises som multiplikatoren i indstillingen på trin 1. Under det fulde navn vises de feedkolonner, der bruges i multiplikatoren, sammen med følgende meddelelse:

Feedattributter, der bruges til at oprette flere kampagnegrupper på én gang.

For specifikke annonceplatforme/kundekonti:

• Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for at konfigurere netværksindstillinger baseret på de valgte annonceplatforme eller kundekonti. Tilpassede indstillinger baseret på annonceplatform eller udvalgte kundekonti kan bruges. Se Anvend tilpassede indstillinger.
Eksempel
f:"brand" & "/" & f:"origin_country" & "/" & f:"destination_country"

Brand, origin_country og destination_country bliver den kampagnemultiplikator, der bruges til at skalere kampagneoprettelsen. Der oprettes en kampagne for hver unikke kombination af brand, origin_country og destination_country.

Eksempel på output:

• Golden Eagle Flights/Frankrig/Storbritannien
  • Albatross Flights/USA/Frankrig

Hvis valgmuligheden Opret alle søgeord i matchtypespecifikke kampagner er valgt i trin 1 "Skabelonindstillinger", og der kun er brugt søgeordsmatchtyperne bredt og eksakt, genereres følgende kampagnenavne:

• goldeneagleflights/france/uk_exact
  • goldeneagleflights/france/uk_broad
  • albatrossflights/usa/france_exact
  • albatrossflights/usa/france_broad

"Budget"

• Obligatorisk
  • Kan være dynamisk

For alle annonceplatforme/kundekonti:

• Angiv et kampagnebudget. Dette kan være statisk eller dynamisk baseret på en formel, som du angiver i den tilpassede kolonne.

For specifikke annonceplatforme/kundekonti:

• Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for at konfigurere budgettet baseret på de valgte annonceplatforme eller kundekonti.
Eksempel
Dette kan være en statisk numerisk værdi (f.eks. "100"). Det kan også være baseret på en formel:

if(f:"price_usd" > 1000, 100, 50)

I dette eksempel bruges if-funktionen. Hvis prisen på billetten i feedet er > 1000, angives budgettet til 100. Hvis billetprisen er < 1000, angives budgettet til 50.
  "Netværk" Kun Google Ads
  • Inkluder Google-søgepartnere – annoncer, som denne kampagneskabelon genererer, vises i nærheden af Google-søgeresultater og på andre Google-websites, når brugerne foretager en Google-søgning med søgeord, der er relevante for de søgeord, der er knyttet til denne kampagne.
  • Inkluder Google Displaynetværket – når denne kampagneskabelon genererer annoncer, som forventes at være effektive, vises de på websites og sammen med videoer og apps.

For specifikke annonceplatforme/kundekonti:

"Startdato" og "Slutdato" Kun Google Ads

For alle annonceplatforme/kundekonti:

Startdato

• Start når kampagnerne er oprettet – kampagnerne starter, så snart skabelonerne genererer dem, og sendes til annonceplatformen.
  • Dage fra oprettelsen creation – kampagnerne starter et bestemt antal dage, efter skabelonerne genererer dem, og sendes til annonceplatformen.
  • Datovælger – kampagnerne starter på en bestemt dato, efter skabelonerne genererer dem, og sendes til annonceplatformen.

Slutdato

• Ingen slutdato – kampagnerne slutter aldrig.
  • Dage efter start – kampagnerne stopper et bestemt antal dage, efter de er startet.
  • Datovælger – kampagnerne stopper på en bestemt dato.

For specifikke annonceplatforme/kundekonti:

Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for at konfigurere start- og slutindstillinger baseret på de valgte annonceplatforme eller kundekonti.

"Budgivning"

Tilgængelig, hvis dine budstrategier er blevet opgraderet.

Vælg en af følgende budstrategier:

Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for kampagnebudgivning for at konfigurere budgivning for en kontotype eller en bestemt konto. Brug de samme valgmuligheder som beskrevet ovenfor.

• Hvis du vælger "Manuel CPC-budgivning" for Google Ads-konti, efter du har tilføjet en tilpasset indstilling for kampagnebudgivning, kan du også vælge muligheden "Få flere konverteringer med Udvidet CPC", som giver dig mulighed for at optimere til antallet af konverteringer eller til konverteringsværdi.

Bemærk! Hvis du tilføjer en tilpasset indstilling for kampagnebudgivning for en Google Ads-konto, der omfatter kampagner, der bruger delte budgetter, vil disse kampagner fortsat bruge indstillingerne for delte budgetter i stedet for budgetindstillingen i skabelonen.

Når du tilføjer en tilpasset indstilling for kampagnebudgivningen for en Google Ads-konto, kan du også gøre følgende:
  • Vælge eksisterende porteføljebudstrategier i den nye version af Search Ads 360 og i Google Ads.
  • Konfigurer Google Ads-standardbudstrategier.

"Konverteringsmål"

Tilgængelig, hvis du har fuldført budgivning og migrering af samlede mål.

Vælg de konverteringsmål (den nye version af Search Ads 360, Google Ads eller begge), du vil bruge til budoptimering. Klik på en af følgende muligheder:

Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for kampagnekonverteringsmål for at konfigurere konverteringsmål for en kontotype eller en bestemt konto. Brug de samme valgmuligheder som beskrevet ovenfor.

"Tilskrivningsmodeller"

Tilgængelig, hvis du har fuldført budgivning og migrering af samlede mål.

Som standard bruger den nye version af Search Ads 360 modellen sidste klik-tilskrivning

Vælg Tilsidesæt tilskrivningsmodeller for specifikke konverteringshandlinger for at vælge andre tilskrivningsmodeller for bestemte konverteringshandlinger.

1. Brug menuen i venstre side til at vælge en konverteringshandling.
  2. Brug menuen i højre side til at vælge den tilskrivningsmodel, du vil bruge til denne konverteringshandling.
  3. Klik på Tilføj.
  4. Gentag processen for hver konverteringshandling, som du vil tilføje en tilsidesættelse for.
Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for en kampagnetilskrivningsmodel for at konfigurere tilsidesættelser af en tilskrivningsmodel for en kontotype eller en bestemt konto. Brug de samme valgmuligheder som beskrevet ovenfor.
  "Budjusteringer for enhed"

For alle annonceplatforme/kundekonti:

• Budjustering for mobil – definer en procentvis stigning eller et procentvist fald i budbeløb for annoncer, der vises på mobilenheder.
  • Budjusteringer for tablets – definer en procentvis stigning eller et procentvist fald i budbeløb for annoncer, der vises på tablets.
  • Budjustering for computere – definer en procentvis stigning eller et procentvist fald i budbeløb for annoncer, der vises på computere.

For specifikke annonceplatforme/kundekonti:

"Lokationer"

For alle annonceplatforme/kundekonti:

• Vælg de lokationer, der skal målrettes mod – Målret mod eller ekskluder bestemte lokationer.
  • Yderligere lokationsindstillinger (kun Google Ads) – Målret mod eller ekskluder personer baseret på deres lokation, uanset om de har vist interesse for dine målrettede lokationer eller søger efter dine målrettede lokationer.

For specifikke annonceplatforme/kundekonti:

Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for at konfigurere disse lokationsindstillinger baseret på de valgte annonceplatforme eller kundekonti.
  "Sprog"

For alle annonceplatforme/kundekonti:

Vælg det sprog, dine kunder taler.

• Målret mod bestemte sprog baseret på brugernes sprogindstillinger og websiteindstillinger.

For specifikke annonceplatforme og kundekonti:

Klik på Tilføj en tilpasset indstilling for at konfigurere disse sprogindstillinger baseret på de valgte annonceplatforme eller kundekonti.

"Webadresseindstillinger for kampagne"

• Kan være dynamisk

Få flere oplysninger om sporingsskabeloner under Konfigurere sporingswebadresser og skabelonwebadresser.

Eksempel

Følgende er et eksempel på den skabelontypes sporingsskabelon, hvis den er angivet:

{lpurl}?campaign=[*Campaign*]&keyword=[*KeywordID]&o_country= & f:"origin_country"&d_country= & f:"destination_country"

Sådan ser outputtet ud:

• https://www.example.com/albatrossflights/
    us/france?campaign=1234&keyword=6789
    &o_country=us&d_country=france
  • https://www.example.com/goldeneagleflights/
    france/uk?campaign=4321&keyword=9876&o
    _country=france&d_country=uk

En anden mulighed er blot at lade feltet stå tomt og lade en sporingsskabelon være angivet på et lavere niveau i skabelonhierarkiet, så den har forrang som sporingswebadresse.

Webadresser skal starte med http:// eller https://. Til denne webadresse bruges de allerede oprettede annonceplatformsparametre – i dette tilfælde til Google Ads. Den bruger også tilpassede parametre baseret på feedkolonner.

Tilpassede indstillinger baseret på annonceplatforme eller udvalgte kundekonti kan bruges. Se Anvend tilpassede indstillinger.

"Målgruppesegmenter"

For alle annonceplatforme/kundekonti:

Du kan vælge målgruppesegmenter på siden Målgrupper, når der er genereret kampagner.

• "Målretning"

Begræns rækkevidden for dine kampagner til målgruppesegmenterne – med mulighed for at justere buddene.

• "Observation (anbefales)"

Begræns ikke rækkevidden for dine kampagner – med mulighed for at justere buddene på målgruppesegmenter.

For specifikke annonceplatforme og kundekonti:

"Udvidelser med undersidelinks"

Som standard er udvidelser med undersidelinks, der er skabelongenererede eller oprettet manuelt, tilladt.

Hvis du vil deaktivere begge, skal du klikke på valgmuligheden Deaktiver genererede og manuelle undersidelinks.

Trin 3: Bekræftelse

Trin Panel Vedrører Indstillinger og beskrivelser
Trin 3 "Bekræftelse" "Forhåndsvisning af kampagner"
  • Der genereres et eksempel på de første 100 kampagner til forhåndsvisning.
  • Gå tilbage til tidligere indstillingssider for at foretage eventuelle ændringer, du har brug for.
  • Når du er tilfreds med alle indstillingerne, skal du klikke på Opret skabelon for at afslutte oprettelsen af kampagneskabelonen.