Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om betalningsanvändare

Betalningsanvändare är kontakter som är kopplade till betalningsprofilen och som kan ha olika åtkomstnivåer till profilen (till exempel Administratör eller Skrivskyddad). Vissa åtgärder som är kopplade till betalningsprofilen måste utföras av betalningsadministratören.

Betalningsanvändare kan se och ändra faktureringsinställningar och uppgifter i betalningsprofiler. För att göra detta behöver de behörigheter och inställningar för redigering i både Search Ads 360 och Google betalningscenter. Utan båda dessa behörigheter kan användaren ändra faktureringsinställningar men bara se, inte ändra, uppgifter i betalningsprofilen.

Betalningsanvändare kan även köpa eller registrera sig för avgiftsbelagda Google-tjänster. Alla ändringar av en betalningsprofil tillämpas på alla Google-produkter som använder samma profil. Du kan lägga till och ta bort eller ändra behörigheter för alla företagsprofiler i Google som du hanterar.

Besök Google betalningscenter för att

• redigera en profil
  • ändra behörigheter för betalningsprofiler
  • bevilja eller återkalla åtkomst
  • köpa produkter.