Een garantieclaim indienen

Als je Google-product of bijbehorende accessoire zonder jouw schuld defecten vertoont in materiaal of vakmanschap tijdens de toepasselijke garantieperiode, kun je je Google-product misschien terugsturen voor reparatie, vervanging of een terugbetaling naar eigen goeddunken van Google. Er zijn uitsluitingen van toepassing. Ga naar de garantie-informatie van je apparaat om meer te weten. Kies daarna je apparaattype hieronder om een garantieclaim in te dienen.

Opmerking: De garantievoorwaarden kunnen verschillen per product en het land of de regio waar je het Google-product hebt gekocht.

Nest-apparaten

Dit geldt ook voor apparaten met het Google Nest-merk, zoals:

• Google Nest-speakers en -schermen
  • Nest-thermostaten
  • Nest-camera's en -deurbellen
  • Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- en Google Wifi-apparaten
  • Chromecast-apparaten

Pixel-telefoon

Dien een garantieclaim in voor je Pixel-telefoon

Pixel Tablet

Dien een garantieclaim in voor je Pixel Tablet

Pixelbook, Pixelbook Go en Pixel Slate

Dien een garantieclaim in voor je Pixelbook, Pixelbook Go of Pixel Slate

Oordopjes

Hieronder vallen alle generaties Google Pixel Buds.

Dien een garantieclaim in voor je Pixel Buds

Stadia

Hieronder vallen de Stadia-controller en Stadia Premiere Edition.

Dien een garantieclaim in voor de Stadia-controller of Stadia Premiere Edition

Ander apparaat

Dien een garantieclaim in voor een apparaat dat hierboven niet wordt vermeld