Den side, du har anmodet om, er ikke tilgængelig på dit sprog i øjeblikket. Du kan vælge et andet sprog nederst på siden eller få en øjeblikkelig oversætte af en hvilken som helst webside til et valgfrit sprog ved hjælp af Google Chromes indbyggede oversættelsesfunktion.

Varsel om brudd: korrigering av brudd på retningslinjene for identifisering av brukere

Finn ut hva du skal gjøre hvis du mottar et varsel om personlig identifiserende informasjon

I henhold til retningslinjene for Google-annonseprodukter, som har til hensikt å beskytte brukerens personvern, er det forbudt for publisister å sende Google data som Google kan bruke eller registrere som personlig identifiserende informasjon.

Publisister får 30 dager på seg til å korrigere brudd på retningslinjene for identifisering av brukere. I løpet av denne perioden mottar publisistene ukentlige e-poster fra publisher-policy-no-reply@google.com med en liste over annonseforespørsler gruppert etter domenene der PII har blitt oppdaget.

Undersøk listen over annonseforespørsler i hver ukentlige e-post, og svar teamet for retningslinjer ved å bruke skjemaet du finner en link til i e-posten.

Slik leser og tolker du annonseforespørsler

Det registreres en annonseforespørsel hver gang nettstedet ditt genererer en forespørsel om visning av en annonse. Det registreres en annonseforespørsel hver gang det sendes en forespørsel. Dette gjelder selv om det ikke blir gjengitt noen annonser. Annonseforespørslene inneholder nøkkelinformasjon som brukes til å målrette annonser og gjøre analyser som omfatter annonsestørrelse, annonsefelt-ID og nettadresse.

Når teamet for retningslinjer oppdager at en annonseforespørsel sender PII, grupperes annonseforespørslene der PII er oppdaget i løpet av de sju siste dagene, etter nettadresse. En liste over disse annonseforespørslene sendes til den aktuelle publisisten for korrigering. Tilleggsinformasjon sendes sammen med annonseforespørselen for å hjelpe publisisten med å løse problemet.

Annonseforespørslene ser slik ut:

• Domain: example.com has 1 unique url(s).

Url group: example.com/subscription.rtb
    Found 3 time(s) or .75 of the total records
    Url sample: http://www.example.com/subscription.rtb?email=redacted@example.com
    Record sample: GET /pagead/ads?client=ca-pub-123456789&format=728x90&output=html&h=90&slotname=9037932612&adk=1049035565&w=728&lmt=1419923683&ea=0&flash=15.0.0&url=http%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fsubscription.rbt%3Femail%3Dredacted@example.com&dt=1419941683831&ref=http%3A%2F%2Fwww.example.com%2F
    Most recent time: 2015-01-04 21:28:46 UTC

Bruk definisjonene nedenfor til å tolke denne informasjonen:

• Url group: Den bestemte nettadressen der PII er oppdaget.
  • Found () times: Antallet ganger PII er oppdaget i en gitt nettadressegruppe i løpet av de siste sju dagene.
  • Url sample: En eksempelnettadresse som hører til nettadressegruppen der det ble oppdaget PII. PII er fjernet fra eksempelet.
  • Record sample: Den opprinnelige annonseforespørselen som inneholdt PII. Vær oppmerksom på at annonseforespørselen rapporteres i kodet format.

Du kan finne den bestemte siden som sender PII, i den kodete annonseforespørselen. Nettadressen står mellom taggene url= og &dt. Bruk et avkodingsverktøy for å avkode (unescape) nettadressene og gå til de aktuelle sidene.

Tilbake til toppen

Slik svarer du på henvendelsene fra teamet for retningslinjer

Hvis du informeres om at kontoen din bryter med retningslinjene for identifisering av brukere, må du svare på varselet om dette umiddelbart ved å bruke skjemaet du finner en link til i e-posten.

Oppgi publisist-ID-en din og skriv den nøyaktig slik den står i e-posten fra Google. Du blir bedt om å angi en status for å oppdatere teamet for retningslinjer om fremgangen i korrigeringen av bruddet.

Følgende statuser er tilgjengelige:

• Jeg har iverksatt tiltak for å løse problemet. Send en oppdatert rapport.

Hvis du mener å ha løst problemet og ønsker en oppdatert liste over annonseforespørslene som utløser PII-varsler i systemet til retningslinjeteamet, velger du denne statusen.

• Jeg har mottatt varselet, og jeg skal undersøke saken.

Velg denne statusen hvis du fortsatt jobber med å løse problemet. Teamet for retningslinjer sender deg en oppdatert liste over annonseforespørsler i løpet av de neste sju virkedagene for å hjelpe deg med korrigeringen.

• Jeg mener jeg ble kontaktet ved en feiltakelse. Evaluer kontoen min på nytt.

Hvis du mener at du har blitt kontaktet ved en feiltakelse, velger du denne statusen. Teamet for retningslinjer gjennomgår da kontoen din på nytt og sender deg oppfølgingsinformasjon. Finn ut mer om falske positiver.

Sjekk at kontaktopplysningene i kontoen din er oppdaterte og gyldige, slik at du er sikker på at du får eventuelle henvendelser fra teamet for retningslinjer. Hvis det er nødvendig, oppdaterer du kontaktopplysningene dine.

Tilbake til toppen