Avís de violació de la seguretat: resoldre infraccions de la política d'identificació d'usuaris

Què heu de fer si rebeu un avís d'informació d'identificació personal (IIP)

Amb l'objectiu de protegir la privadesa de l'usuari final, les polítiques dels productes publicitaris de Google estableixen que els editors no han de transferir a Google cap dada que Google pugui utilitzar o reconèixer com a informació d'identificació personal (IIP).

Els editors disposen de 30 dies per resoldre les violacions de la seguretat relacionades amb la política d'identificació d'usuaris. Durant aquest període, els editors rebran un correu electrònic setmanal de publisher-policy-no-reply@google.com amb una llista de les sol·licituds d'anunci en què hem detectat IIP agrupades per domini.

Per a cada correu electrònic setmanal, heu d'investigar la llista de sol·licituds d'anunci i respondre a l'equip de polítiques mitjançant el formulari enllaçat al mateix correu.

Com es poden llegir i interpretar les sol·licituds d'anunci

Cada vegada que el vostre lloc web sol·licita que es publiquin anuncis, es compta una sol·licitud d'anunci. I es registra una sol·licitud d'anunci cada vegada que se n'envia una, fins i tot quan no es mostra cap anunci. Les sol·licituds d'anunci contenen diverses dades clau, com ara la mida, l'identificador d'espai o l'URL de l'anunci, que es fan servir per orientar els anuncis i fer anàlisis.

Quan l'equip de polítiques detecta que una sol·licitud d'anunci concreta envia IIP, agrupem pel camí de l'URL les sol·licituds que han activat aquesta alerta en els 7 darrers dies i les enviem als editors a fi que resolguin el problema. Juntament amb la sol·licitud d'anunci també s'envia informació addicional per ajudar els editors durant el procés de resolució.

Les sol·licituds d'anunci tenen el format següent:

• Domain: example.com has 1 unique url(s).

Url group: example.com/subscription.rtb
    Found 3 time(s) or .75 of the total records
    Url sample: http://www.example.com/subscription.rtb?email=redacted@example.com
    Record sample: GET /pagead/ads?client=ca-pub-123456789&format=728x90&output=html&h=90&slotname=9037932612&adk=1049035565&w=728&lmt=1419923683&ea=0&flash=15.0.0&url=http%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fsubscription.rbt%3Femail%3Dredacted@example.com&dt=1419941683831&ref=http%3A%2F%2Fwww.example.com%2F
    Most recent time: 2015-01-04 21:28:46 UTC

Per interpretar aquesta informació, consulteu les definicions següents:

• Url group: URL concret en què s'ha detectat IIP.
  • Found () times: nombre de vegades que s'ha detectat IIP en un grup d'URL determinat durant els 7 darrers dies.
  • Url sample: exemple d'URL corresponent al grup d'URL en què s'ha detectat IIP. Tingueu en compte que en aquests exemples la IIP està emmascarada.
  • Record sample: sol·licitud d'anunci original que conté IIP. Tingueu present que la sol·licitud d'anunci s'indica amb caràcters d'escapada.

La pàgina específica que transfereix IIP es pot trobar a la sol·licitud d'anunci formada amb caràcters d'escapada. L'URL corresponent està entre les etiquetes url= i &dt. Utilitzeu una eina que suprimeixi els caràcters d'escapada dels URL i visiteu la pàgina en qüestió.

Torna a dalt

Respondre als missatges de l'equip de polítiques

Si se us notifica que el vostre compte ha infringit la política d'identificació d'usuaris, responeu de seguida a l'avís de violació de la seguretat mitjançant el formulari enllaçat al correu electrònic.

Heu d'incloure l'identificador d'editor exactament tal com s'indica al correu electrònic de Google. Se us demanarà que especifiqueu un estat perquè l'equip de polítiques pugui saber com avança la resolució del problema.

Els estats disponibles són els següents:

• He pres les mesures necessàries per resoldre el problema i vull rebre un informe actualitzat.

Si creieu que heu resolt el problema i voleu obtenir una llista actualitzada de les sol·licituds d'anunci que activen el sistema de detecció d'IIP de l'equip de polítiques, seleccioneu aquest estat.

• He llegit l'alerta i miraré de solucionar el problema.

Si encara treballeu per resoldre el problema, seleccioneu aquest estat. En aquest cas, l'equip de polítiques us enviarà una llista actualitzada de sol·licituds d'anunci en un termini de 7 dies laborables perquè pugueu fonamentar les vostres mesures correctores.

• Crec que he rebut l'avís per error i vull que torneu a revisar el meu compte.

Si creieu que heu rebut l'avís per error, seleccioneu aquest estat. En un cas així, l'equip de polítiques tornarà a revisar el vostre compte i us enviarà un missatge de seguiment. Obteniu més informació sobre els falsos positius.

Verifiqueu que les dades del contacte del compte siguin vàlides i estiguin actives per assegurar-vos que rebeu els missatges de l'equip de polítiques. Actualitzeu la informació de contacte si és necessari.

Torna a dalt