Com es poden utilitzar dues targetes SIM en un telèfon Google Pixel

Si tens un telèfon Pixel 3a o un model posterior, pots utilitzar dues targetes SIM: una SIM física i una eSIM. Pots triar quina de les dues vols utilitzar per a cada acció, com enviar missatges o fer trucades. Aquesta opció s'anomena Dual SIM Dual Standby (DSDS).

En dispositius Pixel 7, 7 Pro i models posteriors, i si el teu operador ho permet, pots utilitzar dos perfils d'eSim alhora.

Abans d'afegir una segona targeta SIM, has d'afegir-ne la primera. Obtén informació sobre com pots afegir una targeta SIM.

Alguns operadors de telefonia mòbil admeten l'ús del mode DSDS i d'eSIM. Per saber si funcionaran amb el teu telèfon, pregunta-ho al teu operador.Si has comprat el Pixel 3a al Japó, no hi pots tenir dues targetes SIM.

Els telèfons Pixel 4a (5G) i els models posteriors amb mode dual SIM es poden connectar a xarxes 5G.

Obtén informació sobre com pots configurar una eSIM en un telèfon Pixel amb el nostre tutorial pas a pas.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Afegir una eSIM com a segona SIM
En un telèfon que ja utilitza una targeta SIM, però que encara no té una eSIM, segueix aquests passos:
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Xarxa i Internet.
  3. Al costat de "Xarxa mòbil", toca Afegeix Afegir.
  4. Toca Vols baixar una targeta SIM?.
  5. Quan se't pregunti "Vols utilitzar 2 SIM?", toca . El telèfon s'actualitzarà.
  6. Un cop s'hagi actualitzat, torna a obrir l'aplicació Configuració.
  7. Toca Xarxa i Internet i després Xarxa mòbil.
  8. Per configurar les preferències de trucades i missatges de text, toca les xarxes que vulguis.
Consell: perquè el telèfon et demani la preferència de xarxa cada vegada, toca Pregunta-m'ho cada vegada.
Utilitzar 2 perfils d'eSim

Per activar 2 perfils d'eSim al teu dispositiu apte:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, SIM.
  3. Toca Vols baixar una targeta SIM?.
  4. Segueix les instruccions.
Afegir una targeta SIM com a segona SIM
En un telèfon que ja utilitza una eSIM, però que encara no té una targeta SIM, segueix aquests passos:
  1. Insereix la targeta SIM. Obtén informació sobre com pots inserir una targeta SIM.
  2. Quan se't pregunti "Vols utilitzar 2 SIM?", toca . El telèfon s'actualitzarà.
  3. Un cop s'hagi actualitzat, torna a obrir l'aplicació Configuració.
  4. Toca Xarxa i Internet i després Xarxa mòbil.
  5. Per configurar les preferències de trucades i missatges de text, toca les xarxes que vulguis.

Consell: perquè el telèfon et demani la preferència de xarxa cada vegada, toca Pregunta-m'ho cada vegada.

Canviar les preferències de dual SIM en un telèfon Google Pixel

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Pots triar quina targeta SIM vols que utilitzi el telèfon per a les dades, les trucades, els missatges de text i més. El telèfon la utilitzarà de manera automàtica.

Configurar la targeta SIM predeterminada per a dades, trucades i missatges de text
  1. Obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Xarxa i Internet i després SIM i després la xarxa que vulguis.
  3. Configura les preferències per a cada xarxa:
    • Dades: activa Dades mòbils.
      Important: només pot haver-hi una targeta SIM predeterminada per a les dades. Si ja tens una targeta configurada, rebràs una notificació.
    • Trucades: toca Preferència per a trucades. A continuació, tria els operadors predeterminats o toca Pregunta-m'ho cada vegada.
    • Missatges de text: toca Preferència per a SMS. A continuació, tria els operadors predeterminats o toca Pregunta-m'ho cada vegada.
Utilitzar una targeta SIM diferent durant les trucades
Trucades: durant una trucada, no podràs rebre'n una altra a través d'una targeta SIM diferent. Les trucades que es rebin a través de l'altra targeta SIM aniran a la bústia de veu.
Dades: la majoria de dades utilitzen la targeta SIM predeterminada per a aquest ús, però durant una trucada, totes les dades utilitzen la SIM que fa la trucada.
Per utilitzar dades durant les trucades a través d'una targeta SIM que normalment no s'utilitza per a les dades, segueix aquests passos:
  1. Obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Xarxa i Internet i després SIM.
  3. Activa Dades durant les trucades.

Desactivar o deixar d'utilitzar una targeta SIM

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Desactivar una targeta SIM temporalment

Per desactivar temporalment una SIM:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Xarxa mòbil.
  3. Selecciona la SIM que vols desactivar.
  4. Toca Utilitza la SIM.
Consell: els telèfons Pixel 4a (5G) i els models posteriors amb mode dual SIM es poden connectar a xarxes 5G.

Obtén informació sobre com pots canviar les preferències de dual SIM.

Suprimir una eSIM o sol·licitar una contrasenya per suprimir una eSIM

Suprimir una eSIM

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu mòbil.
  2. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Xarxa mòbil.
  3. Selecciona l'eSIM que vols suprimir.
  4. Toca Suprimeix la SIM.

Sol·licitar una contrasenya per suprimir una eSIM

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu mòbil.
  2. Toca Seguretat i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Confirma la supressió de la SIM.
Deixar d'utilitzar una targeta SIM

Solucionar problemes relacionats amb telèfons amb dual SIM

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Algunes combinacions de xarxes SIM no funcionen bé. Si veus una notificació amb el missatge "Veu no disponible" o "Interrupcions de veu", les xarxes de les dues targetes SIM tenen problemes per funcionar conjuntament. Per obtenir ajuda, contacta amb l'operador de telefonia mòbil.

Cercar els números d'identificació del telèfon

Quan parlis amb el teu operador, és possible que hagis de proporcionar números d'identificació de Pixel, com ara el número IMEI1, l'IMEI2 o l'EID. Obtén informació sobre com pots trobar els números d'identificació dels telèfons Pixel.