Interactuar amb aplicacions i persones del teu voltant

Pots utilitzar el telèfon per trobar persones que estiguin a prop teu i interaccionar-hi. Per exemple, pots jugar amb els teus amics o treballar conjuntament en aplicacions que utilitzin la funció Nearby.

Important:

Què necessites

Per interaccionar amb altres persones, tingues en compte el següent:

• Heu d'estar a una distància màxima de 30 metres.
  • Heu de tenir la mateixa aplicació al vostre telèfon.
  • L'aplicació que voleu compartir entre vosaltres ha d'utilitzar la funció Nearby.

Com funciona Nearby

Quan obris una aplicació que utilitzi la funció Nearby i siguis a prop d'algú que tingui l'aplicació oberta, els telèfons us demanaran si us voleu connectar.

La funció Nearby utilitza poc Wi‑Fi o poques dades mòbils per connectar-se a Google i obtenir informació sobre les aplicacions compartides.

Aquesta funció no fa cap seguiment del telèfon ni el supervisa, ni tampoc no envia informació personal des del telèfon. Quan donis permís a les aplicacions que utilitzen la funció A prop, compartiran contingut entre si mitjançant servidors remots. Els dispositius compartits no es connecten directament.

Comprovar quines aplicacions utilitzen la funció Nearby

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Privadesa A continuació, Tauler de privadesa A continuació, Mostra altres permisos.
  3. Toca Dispositius propers.
  4. Per desactivar les notificacions de la funció Nearby d'una aplicació, toca l'aplicació corresponent. A "Accés a dispositius propers per a aquesta aplicació", toca No permetis.

Consell: si desactives les notificacions de la funció Nearby d'una aplicació, aquesta aplicació continuarà funcionant al telèfon.

Resolució de problemes: comprovar la configuració i la connectivitat

Bluetooth i ubicació
  • Per rebre notificacions de la funció A prop, has d'activar el Bluetooth i la ubicació.
  • Si permets que una aplicació utilitzi la funció A prop, i el Bluetooth o la ubicació estan desactivats, el telèfon et demanarà que els activis.
Comprovar la connexió Wi‑Fi o mòbil
  • Per rebre notificacions de la funció A prop, comprova que el telèfon tingui connexió a Internet.
  • Obtén informació sobre com pots comprovar la connexió de la xarxa Wi‑Fi o de la xarxa mòbil.

Consell: per obtenir informació sobre com utilitza cada aplicació la funció Nearby, contacta amb el seu desenvolupador.