Indgiv en reklamation for din Pixel-telefon

Hvis din Pixel-telefon er eller bliver defekt, uden at det er din fejl, kan du muligvis sende den retur for at få den repareret eller erstattet. Hændelige skader dækkes ikke af garantien.

Vigtigt! Som led i vores bestræbelser på at blive mere bæredygtige fjerner vi muligvis papirversionen af garantien fra Pixel 7- og Pixel 7 Pro-telefonernes emballage. Du kan tjekke modellen og garantien for din region under konfigurationen af telefonen. Disse oplysninger er altid tilgængelige på din telefon, også selvom du har modtaget en papirudgave af garantien. Du finder garantien under "Indstillinger" ved at trykke på Om telefonen og derefter Begrænset garanti.

Bemærk! Vilkårene for garantien kan variere afhængigt af det land eller område, hvor du købte din telefon. Du kan få support online og via telefon alle steder, hvor vi sælger Pixel-telefoner.

Trin 1: Find og løs problemet

Trin 2: Erstat eller reparer din telefon

Vigtigt! Du skal følge Googles procedurer for at få garantiservice. Vi skal bruge dit navn, dine kontaktoplysninger og telefonens serienummer. Vi skal muligvis også bruge din kvittering og dine svar på spørgsmål til diagnosticering af problemerne med din telefon.

1. Tjek garantien for din Pixel-telefon.
  2. Vælg din supportmulighed.
    • Uden for garantien:
      Hvis din Pixel-telefon ikke længere er dækket af garantien, eller dit krav ikke er dækket, kan du få repareret din Pixel-telefon uden for garantien. Se, hvordan du gør.
    • Inden for garantien:
      Hvis din Pixel-telefon er dækket af garantien, og dit krav er dækket, kan du indgive et krav ved at kontakte os. Se, hvordan du gør.

Tip! Hvis du har købt din telefon i et andet land eller område, kan du få flere oplysninger i papirudgaven af garantien, som fulgte med i æsken til din telefon. Hvis vi ikke sælger Pixel-telefoner i dit område, kan du muligvis ikke få support online eller via telefon i det pågældende område.