Vanwege grote drukte kunnen de wachttijden voor support langer zijn. Bedankt voor je geduld. Klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen over de Pixel 6 en Pixel 6 Pro.

Informatie over de veiligheid, regelgeving en garantiebepalingen van de Pixel

Pixel 6 | Pixel 5a (5G) | Pixel 5 | Pixel 4a (5G) | Pixel 4a | Pixel 4 | Pixel 3a | Pixel 3 | Pixel 2 | Pixel (2016)

Handleidingen voor veiligheid en regelgeving

Informatie over radiofrequentie-emissie

Conformiteitsverklaring

Handleidingen voor veiligheid en regelgeving voor accessoires

Garanties

Patenten

Ga voor meer informatie naar g.co/patents.