Lad telefonen med Pixel Stand

Du kan bruke Pixel Stand til å lade telefoner som er Qi-sertifisert. Hvis du har en Pixel 3 eller nyere, unntatt 6a og Fold, kan du også få hjelp fra Google-assistenten mens telefonen lades på Pixel Stand.

Ladeeffekt

Med Pixel Stand kan du lade trådløst i hastigheter på opptil

Enhet Google Pixel Stand 2 Google Pixel Stand 1
Pixel 8 18 W 10 W
Pixel 8 Pro 23 W 10 W
Pixel Fold 7,5 W 7,5 W
Pixel 7a 7,5 W 7,5 W
Pixel 7 Pro eller Pixel 6 Pro 23 W 10 W
Pixel 7 20 W 10 W
Pixel 6 21 W 10 W
Pixel 3 / 3 XL, Pixel 4 / 4 XL eller Pixel 5 10 W 10 W
Andre Qi-kompatible enheter 15 W 5 W

Tips: Med Pixel Stand 2 kan du også trådløst lade Pixel Buds og Qi-kompatible øreplugger fra tredjeparter.

Tips: Ladehastigheten avhenger av telefonens batterinivå, funksjonen for trådløs lading og dekselet.

Lås opp lading med høy effekt

Slik låser du opp lading på opptil 23 W på Pixel 7 Pro eller Pixel 6 Pro, opptil 20 W på Pixel 7 og opptil 21 W på Pixel 6:

1. Sørg for at telefonen har den nyeste programvareversjonen. Rask trådløs lading med opptil 23 W er tilgjengelig med SQ1D.211205.016.A1 og SQ1D.220105.007 og blir tilgjengelig med nyere programvareversjoner.
  2. Fullfør registreringen for Pixel Stand-appen.

Når du har installert de nyeste programvareoppdateringene for Pixel-telefonen og fullført registreringen av Pixel Stand-appen, kan du lade trådløst med opptil 23 W og bruke viftekontroller, bilderammer, engasjerende medier og andre eksklusive opplevelser tilknyttet Pixel Stand.

Krav for Pixel Stand

Telefoner som fungerer med Pixel Stand

Pixel Stand kan lade alle telefoner som fungerer med trådløs Qi-lading, som Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Fold, Pixel 8 eller Pixel 8 Pro.

Hvis du ikke vet om telefonen din bruker Qi, kan du sjekke telefonens tekniske spesifikasjoner eller kontakte produsenten.

Omslag som fungerer med Pixel Stand

Pixel Stand kan lade telefonen din gjennom de fleste omslag med tykkelse på opptil tre millimeter. Disse dekslene omfatter

• Made by Google-deksler for Pixel
  • de fleste Made for Google-deksler
  • Googles My Case for Pixel 3

Avhengig av hva telefonomslaget er laget av, kan telefonen lades sakte eller ikke i det hele tatt.

Pixel Stand kan ikke lade telefoner gjennom omslag som inneholder metall eller batterier, eller som har ekstradeler, for eksempel fester eller grep.

Konfigurer Pixel Stand

Viktig: Sørg for at du har USB-C-kabelen på 1,5 meter og strømadapteren som fulgte med Pixel Stand.

1. Nederst på Pixel Stand plugger du den ene enden av kabelen inn i USB-C-porten.
  2. Plugg den andre enden av kabelen inn i strømadapteren.
  3. Plugg strømadapteren inn i en stikkontakt.
Tips: Når du bruker en annen strømadapter, kan du oppleve ladeeffekt helt nede i 5 W. Lading med høy effekt (opptil 23 W på Pixel 7 Pro og Pixel 6 Pro) krever en USB PD-strømadapter på 30 W som støtter minst 14 V, for eksempel adapteren som fulgte med Pixel Stand (2. generasjon).

Lad telefonen eller ørepluggene

Etter at du har konfigurert Pixel Stand 2, kan du lade telefonen eller ørepluggene.

Viktig: På Pixel Stand (2. generasjon) lades Pixel-telefonen bare når den står i portrettmodus.

For å lade telefonen, sett telefonen på Pixel Stand 2 med telefonskjermen vendt utover.

Slik lader du ørepluggene:

1. Legg ørepluggene i etuiet.
  2. Sett etuiet på Pixel Stand 2.

For å finne ut hvordan du lader på en trygg måte, les sikkerhetsveiledningen for Pixel Stand.

LED-mønstre på Pixel Stand

Når du bruker Pixel Stand, ser du LED-mønstre som viser statusen til enheten.
Hvitt lys

Når en enhet er plassert på Pixel Stand og begynner å lade, eller når enhetens batteri er på 100 %, ser du et hvitt lys som varer i tre til fire sekunder.

Ravgult lys (bare 1. generasjons Pixel Stand)

Det har oppstått en feil under lading, for eksempel en hindring eller en feilplassert enhet. Slik løser du dette problemet:

• Plasser telefonen på stativet på nytt.
  • Fjern eventuelle deksler fra telefonen. Prøv deretter på nytt.
  • Fjern eventuelle metallklistremerker fra telefonen. Prøv deretter på nytt.
Blinkende lys som veksler mellom hvitt og ravgult (bare for 2. generasjons Pixel Stand)

Det har oppstått en feil under lading, for eksempel en hindring eller en feilplassert enhet. Slik løser du dette problemet:

• Plasser telefonen på stativet på nytt.
  • Fjern eventuelle deksler fra telefonen. Prøv deretter på nytt.
  • Fjern eventuelle metallklistremerker fra telefonen. Prøv deretter på nytt.
Gult lys som blinker langsomt

Et ravgult lys blinker omtrent annethvert sekund. Strømadapteren er ikke kompatibel med dokken. Pixel Stand (2. generasjon) krever en strømadapter klassifisert som 12 W eller høyere for å lade telefonen.

• Hvis du bruker strømadapteren som fulgte med Pixel Stand: Koble den fra stikkontakten, koble den til igjen, og prøv på nytt.
  • Hvis du bruker en annen strømadapter: Prøv en annen adapter eller adapteren som fulgte med Pixel Stand.

Tips: Når du bruker en annen strømadapter, kan du oppleve ladeeffekt helt nede i 5 W. Lading med høy effekt (opptil 23 W på Pixel 7 Pro og Pixel 6 Pro) krever en USB PD-strømadapter på 30 W som støtter minst 14 V, for eksempel adapteren som fulgte med Pixel Stand (2. generasjon).

Hvis du ser andre typer LED-mønstre, kan du kontakte brukerstøtten for Pixel-telefoner.

Få hjelp fra Google-assistenten (Pixel 3–7a)

Hvis du har Pixel 3, Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro eller Pixel 7a, kan du få hjelp fra Google-assistenten mens telefonen lades på Pixel Stand. Finn ut hva kan du spørre Google-assistenten om.

Trinn 1: Konfigurer Pixel Stand med assistenten

1. Plassér telefonen midt på Pixel Stand med skjermen vendt utover.
  2. Du ser meldingen «Få gjort mer under ladingen». Trykk på Neste.
    • Hvis du ikke ser denne meldingen, tar du telefonen din av Pixel Stand og setter den på igjen.
    • Hvis du fremdeles ikke ser denne meldingen, åpner du telefonens Innstillinger-app Og så Tilkoblede enheter. Trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av «Pixel Stand».
  3. Følg trinnene på skjermen.

Trinn 2: Slå på personlige resultater

Du kan be Google-assistenten hjelpe deg med å huske personlig informasjon, for eksempel kalenderaktiviteter, påminnelser og e-poster. Hvis du vil, kan du også se denne informasjonen på telefonskjermen når den er låst opp.

For å se personlig informasjon på skjermen din, slå på personlige resultater.

Trinn 3: Endre Assistent-innstillingene

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter
  3. Hvis du ikke ser «Pixel Stand» under «Enheter som har vært tilkoblet tidligere», trykker du på Se alle.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av «Pixel Stand».
  5. Trykk på Bilderamme.
  6. Slå Assistent-innstillingene på eller av:
    • Personlige resultater for Pixel Stand: Få personlige resultater på telefonskjermen mens telefonen din er på Pixel Stand – selv om skjermen er låst.
    • Passiv skjerm: Vis personlige resultater på telefonskjermen under lading. Slå på Passiv skjerm.
    • Bilderamme på passiv skjerm: Vis bilder fra Google Foto når telefonen er på Pixel Stand. Trykk på Bilderamme på passiv skjerm. For å velge bildene dine trykker du på Velg Google Foto-albumer. For å slå på bilderamme, sveip til høyre på låseskjermen.

Bytt lademodus på Pixel Stand (2. generasjon)

Hvis du allerede har fullført registreringen av Pixel Stand-appen, kan du velge mellom tre lademoduser:

• Optimalisert (standard): Balanserer ladehastigheten med viftestøyen for å få den beste opplevelsen uten konfigurasjon
  • Maks: Lad med høyest mulig hastighet, basert på enhetsforholdene, batterinivået og andre faktorer.
  • Stille: Få viften til å kjøre så stille som mulig.

Slik velger du standardmodus for Pixel Stand (2. generasjon):

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter.
  3. Hvis du ikke ser «Pixel Stand (2. generasjon)» under «Enheter som har vært tilkoblet tidligere», trykker du på Se alle.
  4. Under «Andre enheter» trykker du på «Pixel Stand (2. generasjon)».
  5. På «Enhetsdetaljer»-skjermen ruller du ned og trykker på «Lademodus».
  6. Trykk på en lademodus.

Slik bytter du modus midlertidig:

1. Sett telefonen på stativet.
  2. Trykk på skjermen for å åpne Pixel Stand-kontrollskjermen.
  3. Trykk på en lademodus nesten nederst på skjermen.

Neste gang du bruker Pixel Stand (2. generasjon), tilbakestilles lademodusen til standardinnstillingen. Når du aktiverer innstillingen, endres knappen til markeringsfargen på telefonen.

Endre avbrytelser og lysstyrke (Pixel 3 eller nyere, unntatt 6a og Fold)

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter.
  3. Hvis du ikke ser «Pixel Stand» under «Enheter som har vært tilkoblet tidligere», trykker du på Se alle.
  4. Trykk på Innstillinger Innstillinger ved siden av «Pixel Stand».
  5. Slå innstillingene på eller av:
    • Slå av skjermen når det er mørkt: Få telefonskjermen til å slå seg av i mørke rom.
    • «Ikke forstyrr» i dokken: Skjul varsler og slå av lyder når telefonen din lades. Finn ut mer om «Ikke forstyrr».
    • Bilderamme: Vis bilder fra Google Foto når telefonen er på Pixel Stand. Trykk på Bilderamme på passiv skjerm. For å velge bildene dine trykker du på Velg Google Foto-albumer.
    • Vekkerlys: Få telefonskjermen til å lyse opp sakte 15 minutter før alarmen. Du kan velge tidsintervallet.
    • Sengetid: Hvis du angir en tidsplan for sengetid, får du et varsel når det er sengetid. Slik sjekker du morgenalarmen og starter søvnlyder: I varselet trykker du på Gå til køys og så den gjeldende lyden eller Velg en annen lyd.
    • Finn ut mer om hvordan du kontrollerer smarthjemenheter med Google Nest- og Home-høyttalere og -skjermer.

Løs problemer med Pixel Stand

Telefonen lades ikke trådløst

Etter hver av følgende løsninger sjekker du om laderen har begynt å fungere.

• Ta av omslaget og eventuelle ekstradeler, for eksempel fester eller grep.
  • Sjekk at telefonskjermen er vendt utover, med baksiden mot Pixel Stand.
  • Plassér telefonen din midt på Pixel Stand.
  • Prøv å lade med telefonen både oppreist og på siden.
  • Bruk kabelen og strømadapteren som fulgte med i esken med Pixel Stand.
  • Sørg for at kabelen er plugget inn i strømadapteren, og at strømadapteren er plugget inn i en fungerende stikkontakt.

Finn ut hvordan du fikser en telefon som ikke lades, eller som ikke slår seg på.

Oransje lys vises på basen

Pixel Stand har problemer med å lade telefonen din. Etter hvert trinn nedenfor sjekker du om laderen har begynt å fungere.

• Fjern telefonen din fra Pixel Stand og sett den på igjen.
  • Pass på at telefonen er plassert midt på Pixel Stand.
  • Prøv å lade med telefonen både oppreist og på siden.
  • Ta av telefonomslaget og sett telefonen tilbake på Pixel Stand.
Telefonen eller Pixel Stand er varm

Hvis telefonen din eller Pixel Stand føles varmere enn normalt under lading, trenger du vanligvis ikke å bekymre deg. Det er vanlig at telefonen eller Pixel Stand blir varmere under lading.

Hvis telefonen din lades fra veldig lavt batteri, kan telefonen eller Pixel Stand føles spesielt varm.

Pixel Stand er skitten
  1. Fjern telefonen din fra Pixel Stand.
  2. Koble Pixel Stand fra kabelen.
  3. Tørk overflaten forsiktig med isopropylalkoholservietter (IPA).
  4. La den tørke før du plasserer telefonen på Pixel Stand igjen.
Finner ikke Pixel Stand-innstillingene når TalkBack slått på

Når du lader telefonen på Pixel Stand, vises ikonet for Pixel Stand-innstillinger øverst til høyre på telefonskjermen. Etter 15 sekunder forsvinner ikonet for Pixel Stand-innstillinger.

Slik åpner du Pixel Stand-innstillingene når TalkBack er slått på:

1. Trykk på telefonskjermen én gang med to fingre.
  2. For å finne Pixel Stand-innstillingene, sveip eller bruk berøringsutforskning med én finger, og dobbelttrykk hvor som helst på skjermen.

Finn ut hvordan du kommer i gang med Android med TalkBack.