Oplad din telefon med Pixel Stand

Du kan bruge din Pixel Stand til at oplade telefoner, der er Qi-certificeret. Hvis du har en Pixel 3 eller en nyere model, med undtagelse af 6a og Fold, kan du også få hjælp af Google Assistent, mens din telefon oplades på Pixel Stand.

Opladning

Med Pixel Stand kan du oplade din enhed trådløst med en hastighed op til:

Enhed Google Pixel Stand 2 Google Pixel Stand 1
Pixel 8a 7,5 W 7,5 W
Pixel 8 18 W 10 W
Pixel 8 Pro 23 W 10 W
Pixel Fold 7,5 W 7,5 W
Pixel 7a 7,5 W 7,5 W
Pixel 7 Pro 23 W 10 W
Pixel 7 20 W 10 W
Pixel 6 Pro 23 W 10 W
Pixel 6 21 W 10 W
Pixel 3/3 XL, Pixel 4/4 XL eller Pixel 5 10 W 10 W
Andre Qi-kompatible enheder 15 W 5 W

Tips!

• Pixel Stand 2 oplader også Pixel Buds og Qi-kompatible øretelefoner fra tredjeparter trådløst.
  • Opladningshastigheden afhænger af din telefons batteriniveau, trådløse opladningsfunktioner og cover.

Højeffektiv opladning

Sådan kan du oplade med op til 23 W på din Pixel 6 Pro, Pixel 7 Pro og Pixel 8 Pro, op til 20 W på din Pixel 7 og op til 21 W på din Pixel 6:

1. Sørg for, at din telefon har den nyeste softwareversion. Du kan få hurtig trådløs opladning på op til 23 W i softwareversion SQ1D.211205.016.A1 og SQ1D.220105.007. Funktionen bliver også tilgængelig i senere softwareversioner.
  2. Afslut introduktionen til Pixel Stand-appen.

Når du har installeret de nyeste softwareopdateringer til din Pixel-telefon, og du har gennemført introduktionen til Pixel Stand-appen, kan du oplade trådløst med op til 23 W og bruge ventilatorstyring, billedrammer, medier i høj kvalitet og andre eksklusive brugeroplevelser til Pixel Stand.

Krav til Pixel Stand

Telefoner, der kan bruges sammen med Pixel Stand

Din Pixel Stand kan oplade alle telefoner, der kan bruge trådløs Qi-opladning, f.eks. Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Fold, Pixel 8, Pixel 8 Pro eller Pixel 8a.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din telefon bruger Qi, kan du tjekke telefonens tekniske specifikationer eller kontakte producenten.

Covere, der kan bruges sammen med Pixel Stand

Din Pixel Stand kan oplade din telefon gennem de fleste telefoncovere, der er op til tre mm tykke. Disse covere omfatter følgende:

• Made by Google-covere til Pixel
  • De fleste Made for Google-etuier
  • Googles My Case til Pixel 3

Det er muligt, at din telefon oplades langsomt eller slet ikke – det afhænger af, hvilket materiale dit telefoncover er lavet af.

Pixel Stand kan ikke oplade telefoner gennem covere, der indeholder metal eller batterier, eller som har tilbehør som f.eks. monteringsbeslag eller greb.

Konfigurer din Pixel Stand

Vigtigt! Sørg for, at du har det 1,5 meter lange USB-C-kabel og -strømadapter, der fulgte med din Pixel Stand.

1. Slut den ene ende af kablet til USB-C-porten nederst på din Pixel Stand.
  2. Slut den anden ende af kablet til strømforsyningen.
  3. Slut strømforsyningen til en stikkontakt.
Tip! Hvis du bruger en anden strømadapter, kan du opleve opladningshastigheder på helt ned til 5 W. Opladning med høj effekt (op til 23 W på Pixel 6 Pro, Pixel 7 Pro og Pixel 8 Pro) kræver en 30 W USB PD-strømadapter, der understøtter mindst 14 V, ligesom den adapter, der fulgte med din Pixel Stand (2. generation).

Oplad din telefon eller dine øretelefoner

Når du har konfigureret Pixel Stand 2, kan du oplade din telefon eller dine øretelefoner.

Vigtigt! På Pixel Stand (2. generation) oplader Pixel-telefonen kun, når den står lodret.

Du kan oplade din telefon ved at placere den i midten af din Pixel Stand 2 med telefonskærmen udad.

Sådan oplader du dine øretelefoner:

1. Læg øretelefonerne i etuiet.
  2. Placer etuiet i midten af din Pixel Stand 2.

Læs sikkerhedsvejledningen for Pixel Stand for at finde ud af, hvordan du oplader på sikker vis.

LED-mønstre på din Pixel Stand

Når du bruger Pixel Stand, kan du se LED-mønstre, der viser status for din enhed.
Hvidt lys

Når en enhed sidder i Pixel Stand, og den begynder at oplade, eller når enhedens batteri er på 100 %, lyser lampen hvidt i 3-4 sekunder.

Ubrudt orange lys – kun Pixel Stand (1. generation)

Der er problemer med opladningen. Det kan skyldes en blokering eller en enhed, der sidder forkert. Sådan løser du problemet:

• Placer din telefon i holderen.
  • Fjern et eventuelt cover fra din telefon. Prøv derefter igen.
  • Fjern eventuelle metalliske mærkater fra din telefon. Prøv derefter igen.
Lys, der skiftevis blinker hvidt og orange – kun Pixel Stand (2. generation)

Der er problemer med opladningen. Det kan skyldes en blokering eller en enhed, der sidder forkert. Sådan løser du problemet:

• Placer din telefon i holderen.
  • Fjern et eventuelt cover fra din telefon. Prøv derefter igen.
  • Fjern eventuelle metalliske mærkater fra din telefon. Prøv derefter igen.
Orange lys, der blinker langsomt

Et orange lys blinker ca. hvert andet sekund. Din strømadapter er ikke kompatibel med dockingstationen. Pixel Stand (2. generation) kræver en strømadapter med en opladningseffekt på mindst 12 W for at oplade telefonen.

• Hvis du bruger den strømadapter, der fulgte med din Pixel Stand: Træk stikket ud af stikkontakten, og sæt det i igen. Prøv derefter at bruge adapteren igen.
  • Hvis du bruger en anden strømadapter: Prøv at bruge en anden adapter eller den adapter, der fulgte med Pixel Stand.

Tip! Hvis du bruger en anden strømadapter, kan du opleve opladningshastigheder på helt ned til 5 W. Opladning med høj effekt (op til 23 W på Pixel 6 Pro, Pixel 7 Pro og Pixel 8 Pro) kræver en 30 W USB PD-strømadapter, der understøtter mindst 14 V, ligesom den adapter, der fulgte med din Pixel Stand (2. generation).

Hvis der vises andre LED-mønstre, skal du kontakte supportteamet for Pixel-telefon.

Få hjælp af Google Assistent (Pixel 3-8a)

Hvis du har en Pixel 3, Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel 8, Pixel 8 Pro eller Pixel 8a, kan du få hjælp af Google Assistent, mens din telefon oplades på Pixel Stand. Se, hvad du kan spørge Google Assistent om.

Trin 1: Konfigurer Pixel Stand med Assistent

1. Anbring telefonen midt på din Pixel Stand, så telefonskærmen vender udad.
  2. Du får vist meddelelsen "Gør mere under opladningen". Tryk på Næste.
    • Hvis denne meddelelse ikke vises, skal du fjerne telefonen fra din Pixel Stand og sætte den tilbage igen.
    • Hvis du stadig ikke får vist meddelelsen, skal du åbne appen Indstillinger Og så Forbundne enheder. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for "Pixel Stand".
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Trin 2: Aktivér personligt indhold

Du kan bede Google Assistent om hjælp til at huske dine personlige oplysninger, f.eks. kalenderbegivenheder, påmindelser og mails. Du kan også vælge at se disse oplysninger på din telefonskærm, når den er låst op.

Hvis du vil se personligt indhold på din skærm, skal du aktivere personligt indhold.

Trin 3: Skift indstillinger for Assistent

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Forbundne enheder
  3. Hvis du ikke kan se "Pixel Stand" under "Tidligere forbundne enheder", skal du trykke på Se alle.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for "Pixel Stand".
  5. Tryk på Billedramme.
  6. Aktivér eller deaktiver indstillingerne for Google Assistent:
    • Personligt indhold i Pixel Stand: Få personligt indhold på telefonens skærm, mens den er anbragt på din Pixel Stand, også selvom skærmen er låst.
    • Aktiv låseskærm: Vis personligt indhold på din telefonskærm, mens telefonen oplades. Aktivér Aktiv låseskærm.
    • Billedramme på aktiv låseskærm: Vis billeder fra Google Fotos, mens din telefon er på din Pixel Stand. Tryk på Billedramme på aktiv låseskærm.Du kan vælge dine billeder ved at trykke på Vælg Google Fotos-album.Stryg til højre på din låseskærm for at aktivere Billedramme.

Skift opladetilstand på en Pixel Stand (2. generation)

Hvis du allerede har gennemført introduktionen til Pixel Stand-appen, kan du vælge mellem 3 opladetilstande:

• Optimeret (standard): Afbalancerer opladningshastigheden med blæserstøjen, så du får den bedst mulige oplevelse
  • Maks.: Oplad ved den højest mulige hastighed ud fra enhedens tilstand, batteriniveau og andre faktorer.
  • Lydløs: Få blæseren til at køre så stille som muligt.

Sådan vælger du en tilstand som standard for din Pixel Stand (2. generation):

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Forbundne enheder.
  3. Hvis du ikke kan se "Pixel Stand (2. generation)" under "Tidligere forbundne enheder", kan du trykke på Se alle.
  4. Under "Andre enheder" skal du trykke på "Pixel Stand (2. generation)".
  5. På skærmen "Enhedsoplysninger" skal du rulle ned og trykke på "Opladetilstand".
  6. Tryk på en opladetilstand.

Sådan skifter du tilstand midlertidigt:

1. Placer din telefon i ladestanden.
  2. Tryk på skærmen for at se mulighederne for styring af Pixel Stand.
  3. Tryk på en opladetilstand nederst på skærmen.

Næste gang du bruger din Pixel Stand (2. generation), anvendes standardindstillingen for opladetilstand igen. Når du aktiverer indstillingen, skifter knappen til telefonens kontrastfarve.

Juster afbrydelser og lysstyrke (Pixel 3 og nyere, med undtagelse af 6a og Fold)

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Forbundne enheder.
  3. Hvis du ikke kan se "Pixel Stand" under "Tidligere forbundne enheder", skal du trykke på Se alle.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for "Pixel Stand".
  5. Aktivér eller deaktiver dine indstillinger:

Løs problemer med din Pixel Stand

Telefonen kan ikke oplades trådløst

Efter hvert løsningsforslag skal du tjekke, om din oplader er begyndt at fungere.

• Fjern etuiet og eventuelt tilbehør som f.eks. monteringsbeslag eller greb.
  • Tjek, at telefonens skærm vender udad med bagsiden mod din Pixel Stand.
  • Anbring telefonen midt på din Pixel Stand.
  • Prøv at oplade telefonen både opretstående og på siden.
  • Brug kablet og strømadapteren, der fulgte med din Pixel Stand.
  • Sørg for, at kablet er sluttet til strømadapteren, og at strømadapteren er tilsluttet en fungerende stikkontakt.

Se, hvordan du løser problemer med en telefon, der ikke kan oplades eller tændes.

En orange lampe lyser på basen

Din Pixel Stand har problemer med at oplade telefonen. Efter hvert trin nedenfor skal du tjekke, om opladeren er begyndt at fungere.

• Fjern telefonen fra din Pixel Stand, og sæt den tilbage igen.
  • Sørg for, at telefonen er anbragt midt på din Pixel Stand.
  • Prøv at oplade telefonen både opretstående og på siden.
  • Fjern telefoncoveret, og anbring telefonen på din Pixel Stand igen.
Telefonen eller Pixel Stand føles varm

Hvis din telefon eller Pixel Stand føles varmere end normalt under opladning, er der som regel ingen grund til bekymring. Det er helt normalt, at telefonen eller din Pixel Stand bliver varmere under opladning.

Hvis telefonen oplades fra et meget lavt batteriniveau, kan telefonen eller din Pixel Stand føles ekstra varm.

Din Pixel Stand er snavset
  1. Fjern telefonen fra din Pixel Stand.
  2. Tag kablet ud af din Pixel Stand.
  3. Tør forsigtigt overfladen af med isopropylalkohol (IPA).
  4. Lad den tørre helt, inden du sætter telefonen tilbage på din Pixel Stand.
Problemer med at finde Pixel Stand-indstillingerne, når TalkBack er aktiveret

Når du oplader din telefon på din Pixel Stand, vises ikonet for Pixel Stand-indstillinger øverst til højre på telefonens skærm. Efter 15 sekunder forsvinder ikonet for Pixel Stand-indstillingerne.

Sådan åbner du indstillingerne for Pixel Stand, når TalkBack er aktiveret:

1. Tryk én gang på telefonens skærm med 2 fingre.
  2. Du kan finde indstillingerne for Pixel Stand ved at stryge eller aktivere funktionen Tryk for at høre med én finger og derefter trykke to gange et vilkårligt sted på skærmen.

Se, hvordan du kommer i gang med TalkBack på Android.