Carregar el telèfon amb un Pixel Stand

Pots fer servir el Pixel Stand per carregar telèfons que tinguin la certificació Qi. Si tens un Pixel 3 o un model posterior, excepte 6a i Pixel Fold, també pots obtenir ajuda del teu Assistent de Google mentre el telèfon s'està carregant al Pixel Stand.

Potència de càrrega

Pixel Stand permet una càrrega sense fil amb una potència de fins a:

Dispositiu Google Pixel Stand 2 Google Pixel Stand 1
Pixel 8a 7,5 W 7,5 W
Pixel 8 18 W 10 W
Pixel 8 Pro 23 W 10 W
Pixel Fold 7,5 W 7,5 W
Pixel 7a 7,5 W 7,5 W
Pixel 7 Pro 23 W 10 W
Pixel 7 20 W 10 W
Pixel 6 Pro 23 W 10 W
Pixel 6 21 W 10 W
Pixel 3, 3 XL, 4, 4 XL o 5 10 W 10 W
Altres dispositius compatibles amb l'estàndard Qi 15 W 5 W

Consells:

• Pixel Stand 2 també carrega sense fil els Pixel Buds i els auriculars de tercers compatibles amb l'estàndard Qi.
  • La velocitat de càrrega depèn del nivell de bateria, de les funcions de càrrega sense fil i de la funda del telèfon.

Desbloquejar la càrrega ràpida

Per desbloquejar una potència de càrrega de fins a 23 W als telèfons Pixel 6 Pro, Pixel 7 Pro i Pixel 8 Pro, de fins a 20 W al telèfon Pixel 7 i de fins a 21 W al telèfon Pixel 6:

1. Comprova que el telèfon tingui la versió de programari més recent. La càrrega ràpida sense fil de fins a 23 W està disponible amb les versions de programari SQ1D.211205.016.A1 i SQ1D.220105.007, i estarà disponible amb les versions posteriors.
  2. Completa la incorporació a l'aplicació Pixel Stand.

Un cop hagis instal·lat les darreres actualitzacions de programari del telèfon Pixel i hagis completat la incorporació a l'aplicació Pixel Stand, podràs carregar sense fil amb una potència de fins a 23 W i gaudir dels controls del ventilador, dels marcs de fotos, del contingut multimèdia immersiu i d'altres experiències exclusives de Pixel Stand.

Requisits de Pixel Stand

Telèfons que funcionen amb el Pixel Stand

Pots fer servir el Pixel Stand per carregar qualsevol telèfon que funcioni amb càrrega Qi sense fil, com ara un Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Fold, Pixel 8, Pixel 8 Pro o Pixel 8a.

Si no saps del cert si el teu telèfon fa servir Qi, comprova'n les especificacions tècniques o contacta amb el fabricant.

Fundes que funcionen amb el Pixel Stand

El Pixel Stand pot carregar el telèfon a través de la majoria de fundes de fins a 3 mil·límetres de gruix. Algunes d'aquestes fundes són les següents:

• Fundes Made by Google per a Pixel
  • La majoria de fundes Made For Google
  • Fundes My Case de Google per a Pixel 3

Segons el material de què estigui feta la funda, és possible que el telèfon es carregui lentament o no es carregui.

El Pixel Stand no pot carregar telèfons amb fundes que tinguin metall o bateries ni accessoris com ara suports o anelles de subjecció.

Configurar el Pixel Stand

Important: assegura't que tinguis el cable USB-C d'1,5 metres i l’adaptador de corrent que s'inclouen amb el Pixel Stand.

1. A la part inferior del Pixel Stand, connecta un extrem del cable al port USB-C.
  2. Connecta l'altre extrem del cable a l'adaptador de corrent.
  3. Endolla l'adaptador de corrent a la paret.
Consell: si utilitzes un altre adaptador de corrent, és possible que les velocitats de càrrega disminueixin fins a només 5 W. La càrrega ràpida (fins a 23 W en dispositius Pixel 6 Pro, Pixel 7 Pro i Pixel 8 Pro) requereix un adaptador de corrent USB PD de 30 W que admeti un mínim de 14 V, com ara l'adaptador original del Pixel Stand (2a gen.).

Carregar el telèfon o els auriculars

Un cop configurat el Pixel Stand 2, pots carregar el telèfon o els auriculars.

Important: al Pixel Stand (2a generació), el telèfon Pixel només es carrega quan està en posició vertical.

Per carregar el telèfon, centra'l al Pixel Stand 2 amb la pantalla orientada cap enfora.

Per carregar els auriculars:

1. Col·loca els auriculars a l'estoig.
  2. Centra l'estoig al Pixel Stand 2.

Per obtenir informació sobre com pots carregar el telèfon de manera segura, llegeix el manual de seguretat del Pixel Stand.

Patrons de LED al Pixel Stand

Quan utilitzis el Pixel Stand, hi veuràs patrons LED que mostren l'estat del dispositiu.
Llum blanca

Quan un dispositiu es col·loca al Pixel Stand i es comença a carregar, o quan la bateria del dispositiu està al 100%, es mostra una llum blanca que es manté encesa entre 3 i 4 segons.

Llum ambre estable (només en Pixel Stand de 1a gen.)

S'ha produït un error de càrrega, que pot deure's a una interferència o un dispositiu desalineat, entre d'altres. Per corregir aquest problema:

• Canvia la posició del telèfon al carregador.
  • Treu la funda del telèfon, si en té. Després, torna-ho a provar.
  • Treu els adhesius metàl·lics del telèfon, si en té. Després, torna-ho a provar.
Llum intermitent que alterna blanc i ambre (només en Pixel Stand de 2a gen.)

S'ha produït un error de càrrega, que pot deure's a una interferència o un dispositiu desalineat, entre d'altres. Per corregir aquest problema:

• Canvia la posició del telèfon al carregador.
  • Treu la funda del telèfon, si en té. Després, torna-ho a provar.
  • Treu els adhesius metàl·lics del telèfon, si en té. Després, torna-ho a provar.
Llum ambre que parpelleja lentament

Una llum ambre parpellejarà aproximadament cada dos segons. L'adaptador de corrent no és compatible amb la base. El Pixel Stand (2a gen.) requereix un adaptador de corrent de 12 W o més per carregar el telèfon.

• Si utilitzes l'adaptador de corrent original del Pixel Stand: desendolla'l de la presa de corrent, torna-l'hi a connectar i torna-ho a provar.
  • Si utilitzes un adaptador de corrent diferent: prova-ho amb un altre adaptador o amb l'original del Pixel Stand.

Consell: si utilitzes un altre adaptador de corrent, és possible que les velocitats de càrrega disminueixin fins a només 5 W. La càrrega ràpida (fins a 23 W en dispositius Pixel 6 Pro, Pixel 7 Pro i Pixel 8 Pro) requereix un adaptador de corrent USB PD de 30 W que admeti un mínim de 14 V, com ara l'adaptador original del Pixel Stand (2a gen.).

Si veus qualsevol altre tipus de patró de LED, contacta amb el servei d'assistència del telèfon Pixel.

Obtenir ajuda de l'Assistent de Google (telèfons Pixel 3 a 8a)

Si tens un telèfon Pixel 3, Pixel 4, Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel 8, Pixel 8 Pro o Pixel 8a, pots obtenir ajuda del teu Assistent de Google mentre el telèfon s'està carregant al Pixel Stand. Consulta què pots demanar al teu Assistent de Google.

Pas 1: configura Pixel Stand amb l'Assistent

1. Col·loca el telèfon centrat al Pixel Stand, amb la pantalla orientada cap enfora.
  2. Veuràs el missatge: "Fes més coses mentre es carrega". Toca Següent.
    • Si no veus aquest missatge, treu el telèfon del Pixel Stand i torna-l'hi a col·locar.
    • Si segueixes sense veure aquest missatge, obre l'aplicació Configuració del telèfon A continuació, Dispositius connectats. Al costat de "Pixel Stand", toca Configuració Configuració.
  3. Segueix els passos en pantalla.

Pas 2: activar els resultats personals

Pots demanar al teu Assistent que t'ajudi a recordar la teva informació personal, com ara els esdeveniments del calendari, els recordatoris i els correus electrònics. Si vols, també pots consultar aquesta informació a la pantalla del telèfon quan es desbloquegi.

Per consultar la teva informació personal a la pantalla, activa els resultats personals.

Pas 3: canvia la configuració de l'Assistent

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Dispositius connectats
  3. Si no veus "Pixel Stand" a "Dispositius connectats prèviament", toca Mostra-ho tot.
  4. Al costat de "Pixel Stand", toca Configuració Configuració.
  5. Toca Marc de fotos.
  6. Activa o desactiva les opcions de configuració següents del teu Assistent:
    • Resultats personals al teu Pixel Stand: obtén resultats personals a la pantalla del telèfon mentre es troba al Pixel Stand, fins i tot si la pantalla està bloquejada.
    • Pantalla ambient: mostra els resultats personals a la pantalla del telèfon quan s'està carregant. Activa la funció Pantalla ambient.
    • Marc de fotos a la pantalla ambient: mostra les fotos de Google Fotos mentre el telèfon es troba al Pixel Stand. Toca Marc de fotos a la pantalla ambient.Per triar les fotos, toca Selecciona àlbums de Google Fotos.Per activar el marc de fotos, a la pantalla de bloqueig llisca cap a la dreta

Canviar els modes de càrrega en un Pixel Stand (2a gen.)

Si ja has completat la incorporació a l'aplicació Pixel Stand, pots triar entre tres modes de càrrega:

• Optimitzat (opció predeterminada): equilibra la velocitat de càrrega amb el soroll del ventilador per oferir la millor experiència immediata.
  • Màxim: carrega el dispositiu a la màxima velocitat possible, segons l'estat del dispositiu, el nivell de càrrega de la bateria i altres factors.
  • Silenciós: fa que el ventilador funcioni tan silenciosament com sigui possible.

Per seleccionar un mode com a predeterminat per a Pixel Stand (2a gen.):

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Dispositius connectats.
  3. Si no veus "Pixel Stand 2a gen." a "Dispositius connectats prèviament", toca Mostra-ho tot.
  4. A "Altres dispositius", toca "Pixel Stand 2a gen".
  5. A la pantalla "Detalls del dispositiu", desplaça't cap avall i toca "Mode de càrrega".
  6. Toca un mode de càrrega.

Per canviar els modes temporalment:

1. Col·loca el telèfon al carregador.
  2. Toca la pantalla perquè es mostri la pantalla de control de Pixel Stand.
  3. Toca un mode de càrrega a prop de la part inferior de la pantalla.

La pròxima vegada que utilitzis el Pixel Stand (2a gen.), el mode de càrrega tornarà a la configuració predeterminada. Quan actives l'opció de configuració, el botó canvia al color d'èmfasi del telèfon.

Canviar les interrupcions i la brillantor (Pixel 3 i models posteriors, excepte 6a i Pixel Fold)

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Dispositius connectats.
  3. Si no veus "Pixel Stand" a "Dispositius connectats prèviament", toca Mostra-ho tot.
  4. Al costat de "Pixel Stand", toca Configuració Configuració.
  5. Activa o desactiva les opcions de configuració següents:

Solucionar problemes amb el Pixel Stand

El telèfon no es carrega sense fil

Després de cada solució, comprova si el carregador ja funciona.

• Treu la funda i tots els accessoris, com ara suports o anelles de subjecció.
  • Comprova que la pantalla del telèfon estigui orientada cap enfora, amb la part posterior contra el Pixel Stand.
  • Col·loca el telèfon centrat al Pixel Stand.
  • Prova de carregar el telèfon tant en vertical com en horitzontal.
  • Utilitza el cable i l'adaptador de corrent que s'inclouen a la capsa del Pixel Stand.
  • Assegura't que el cable està connectat a l'adaptador de corrent i que l'adaptador de corrent està connectat a una presa de corrent que funciona.

Obtén informació sobre com pots resoldre el problema d'un telèfon que no es carrega o no s'encén.

S'encén un llum taronja a la base

El Pixel Stand té problemes per carregar el telèfon. Després de cadascun dels passos següents, comprova si el carregador ja funciona.

• Treu el telèfon del Pixel Stand i torna-l'hi a col·locar.
  • Assegura't que el telèfon està centrat al Pixel Stand.
  • Prova de carregar el telèfon tant en vertical com en horitzontal.
  • Treu la funda i, a continuació, torna a col·locar el telèfon al Pixel Stand.
El telèfon o el Pixel Stand se sobreescalfen

Si el telèfon o el Pixel Stand s'escalfen més del que és habitual mentre es carreguen, normalment no hi ha motiu per preocupar-se. És normal que se sobreescalfin durant la càrrega.

És possible que el telèfon o el Pixel Stand se sobreescalfin especialment si la bateria del telèfon estava molt baixa.

El Pixel Stand està brut
  1. Treu el telèfon del Pixel Stand.
  2. Desconnecta el Pixel Stand del cable.
  3. Neteja'n suaument la superfície amb tovalloletes d'alcohol isopropílic.
  4. Deixa que s'assequi abans de tornar a col·locar el telèfon al Pixel Stand.
No trobo la configuració del Pixel Stand quan TalkBack està activat

Quan carregues el telèfon al Pixel Stand, a l'extrem superior dret de la pantalla del telèfon es mostra la icona de configuració del Pixel Stand. Al cap de 15 segons, la icona de configuració del Pixel Stand desapareix.

Per obrir la configuració del Pixel Stand quan TalkBack està activat:

1. Toca la pantalla del telèfon amb dos dits una vegada.
  2. Per trobar la configuració del Pixel Stand, fes lliscar un dit o utilitza l'exploració tàctil i, a continuació, fes doble toc en qualsevol punt de la pantalla.

Obtén informació sobre com pots començar a utilitzar Android amb TalkBack.