Comprovar l'estat de la reparació

Rebre informació actualitzada sobre l'estat de la reparació

Per obtenir detalls sobre la reparació amb enviament per correu postal, ves a l'historial de reparacions de Google Store. Per rebre informació actualitzada sobre la reparació amb entrega presencial, contacta amb el partner de reparacions. Si has proporcionat al partner de reparacions l'adreça electrònica vinculada al teu Compte de Google, la informació de la reparació amb entrega presencial també es mostrarà a l'historial de reparacions.

Consulta l'historial de reparacions

No hi ha informació actualitzada sobre una reparació

Si l'historial de reparacions encara no s'ha actualitzat, consulta els períodes de temps que s'indiquen a continuació.

Enviament per correu postal:

• El procés de reparació amb enviament per correu postal pot tardar fins a 10 dies laborables a partir del moment en què enviïs l'article.
  • Si sol·licites un paquet d'enviament de prepagament, te l'enviarem en un termini de 2 dies laborables.
  • Si la comanda de reparació s'ha d'actualitzar després d'inspeccionar el dispositiu, se't demanarà l'aprovació en un correu electrònic: "Acció necessària: aprova els canvis a la comanda de reparació immediatament, núm. d'RMA xxx".
  • Un cop hagis aprovat l'import final i hagis completat la tramitació de compra, la comanda es completarà en un termini de 3 dies laborables. Si rebutges el cost actualitzat, el dispositiu no es repararà i se't tornarà en un termini de 2 dies laborables.

Entrega presencial:

• Per rebre informació actualitzada sobre la reparació, contacta amb el partner de reparacions a qui has deixat el dispositiu.
No trobo l'estat de l'enviament

Per obtenir informació de seguiment i actualitzacions sobre la reparació amb enviament per correu postal, consulta l'historial de reparacions de Google Store. També pots utilitzar els números o enllaços de seguiment del teu operador per rebre informació actualitzada sobre la reparació.

Embalatge prepagat: consulta els correus electrònics de Google Store que tenen enllaços de seguiment. També pots consultar l'historial de comandes de Google Store.

Per obtenir l'historial de reparacions, selecciona Reparacions i substitucions a la part superior dreta de la pàgina de l'historial de comandes.

Pots fer un seguiment del kit d'enviament a l'historial de comandes de Google Store.

Cancel·lar la reparació

Per cancel·lar la reparació amb enviament per correu postal o amb entrega presencial, segueix les instruccions a continuació.

Enviament per correu postal:

Important: només pots cancel·lar la comanda de reparació abans d'enviar el dispositiu. Si no prens cap mesura pel que fa a la comanda de reparació, es cancel·larà automàticament en un termini de 30 dies.

Entrega presencial:

• Per cancel·lar o canviar una comanda de reparació, contacta amb el partner de reparacions local.

Corregir problemes relacionats amb la creació de comandes

No puc crear una comanda de reparació

Si reps un missatge d'error durant la tramitació de la compra, contacta amb el servei d'assistència. Prepara't per proporcionar la informació de contacte i els detalls de l'error.

Per obtenir ajuda amb reparacions de Pixel, contacta amb el Centre d'assistència de Pixel. És útil disposar de l'IMEI. Obtén informació sobre com pots trobar l'IMEI d'un telèfon Pixel.

Per obtenir ajuda amb reparacions de tauletes, contacta amb el servei d'assistència de Pixel Tablet. És útil disposar del número de sèrie. Obtén informació sobre com pots trobar el número de sèrie d'una Pixel Tablet.

No trobo el tipus de reparació
Durant el procés de sol·licitud d'una reparació, selecciona tots els problemes que descriguin millor l'estat del producte. Un cop el partner de reparacions rebi el dispositiu, l'inspeccionarà per identificar què cal arreglar.
Reparacions parcials no disponibles

Les reparacions s'han de fer per a qualsevol dany que es produeixi al dispositiu tant en garantia com fora de garantia. Se't cobraran les reparacions fora de garantia.

Els dispositius reparats tenen una garantia de 90 dies. Si ja tens una garantia, però és inferior a 90 dies, s'ampliarà fins a un total de 90 dies. El partner de reparacions completarà les reparacions durant aquest període.

El partner de reparacions amb entrega presencial no ha pogut reparar el dispositiu
Si les peces per a les reparacions no estan disponibles o el dispositiu ja no es pot reparar, contacta amb el Centre d'assistència de Pixel.

Entendre els càrrecs i els pagaments

Informació sobre les autoritzacions i els càrrecs de reparacions

Enviament per correu postal:

En fer la comanda de reparació, s'autoritza la forma de pagament per cobrir l'import estimat de la reparació. Un cop s'hagi completat la inspecció del dispositiu i si no s'han hagut de reparar elements addicionals, s'efectuarà el cobrament i s'iniciarà el procés de reparació.

Si s'han de reparar més elements al teu dispositiu després d'inspeccionar-lo, contactarem amb tu per correu electrònic. Tens 10 dies per acceptar i pagar el cost actualitzat, o bé rebutjar-lo. Si no rebem notícies teves durant aquest període, t'enviarem el dispositiu sense reparar i no se't cobrarà res.

Entrega presencial:

Si després de portar el telèfon a un partner de reparacions es detecten altres danys durant la inspecció, contactarem amb tu per informar-te dels càrrecs addicionals de la reparació. Has d'acceptar els càrrecs per poder iniciar les reparacions.

Només en el cas de les reparacions a Europa, pots rebutjar els càrrecs addicionals per reparacions estètiques, com ara les rascades a la pantalla.

Preguntes sobre els càrrecs de reparacions per a dispositius en garantia

També és possible que se't cobri per les reparacions encara que el dispositiu estigui en garantia, ja que la garantia del fabricant no cobreix alguns tipus de danys. Alguns dels tipus de danys que s'exclouen sovint són les pantalles esquerdades i els danys provocats per líquids. És possible que els danys interns no siguin visibles.

L'import real de la reparació pot ser superior al pressupost estimat. Si hi ha una discrepància entre el pressupost estimat i l'import real, rebràs un correu electrònic de confirmació per aprovar el canvi de cost.

Preguntes sobre els càrrecs addicionals després d'inspeccionar el dispositiu

Enviament per correu postal:

Si es detecten més danys durant la inspecció, se't demanarà que aprovis l'import nou abans que es puguin iniciar les reparacions.

Tens 10 dies per acceptar i pagar el cost actualitzat. Si rebutges el cost actualitzat o si no rebem notícies teves a temps, te'l tornarem sense reparar.

Per obtenir més informació sobre les reparacions amb enviament per correu postal, contacta amb l'ajuda de Google Store.

Entrega presencial:

Si es detecten més danys durant la inspecció en el moment de l'entrega, se't demanarà que aprovis el cost nou abans que es puguin iniciar les reparacions.

Càrrec erroni d'una comanda canviada o cancel·lada
Si se't cobra un import incorrecte per a una comanda actualitzada o se't cobra una comanda cancel·lada, tingues l'IMEI i el número de comanda a punt i contacta amb el Centre d'assistència de Pixel.

El dispositiu té problemes després de reparar-lo

Els dispositius reparats tenen una garantia de 90 dies. Si ja tens una garantia, però és inferior a 90 dies, s'ampliarà fins a un total de 90 dies. El partner de reparacions completarà les reparacions durant aquest període.

Si el dispositiu té els mateixos problemes que tenia abans d'enviar-lo a reparar, contacta amb nosaltres:

Si tens problemes amb un dispositiu que s'ha portat a reparar, contacta amb el partner de reparacions.

Si tens problemes nous amb el dispositiu, inicia una altra sol·licitud de reparació.