Hør på musikk, samtaler med mer på Pixel

Du kan lytte til musikk, anrop, videoer og andre lyder på telefonen. Du kan bruke telefonens innebygde høyttalere eller lydtilbehør, for eksempel hodetelefoner, øreplugger og høyttalere.

På Pixel 4a (5G) og nyere versjoner kan du slå på selvjusterende lyd for å forbedre lydkvaliteten fra høyttaleren på telefonen.

Kontrollér lyd og videoer raskt

• For å finne hva som spilles av på telefonen, sveip ned fra toppen av skjermen.
  • For å åpne appen der medieinnholdet spilles av, trykk på panelet.
  • Hvis du bruker mer enn én medieapp, sveiper du til høyre eller venstre for å finne dem.
  • For å endre hvor lyden spilles av, trykker du på navnet til lydtilbehøret, for eksempel «Høyttalere» eller «Pixel Buds», øverst til høyre i panelet.

Slå på Selvjusterende lyd (Pixel 4a (5G) eller nyere, inkludert Fold)

Viktig: For å bruke selvjusterende lyd må du sjekke at du har den nyeste Android-programvaren. Finn ut hvilken Android-versjon du har. Deretter sjekker du at du har den nyeste versjonen av appen «Personlig tilpasning på enheten» fra Play-butikken.

Selvjusterende lyd fungerer bare på Pixel-telefoner. Det fungerer ikke med lyd som spilles av via eksterne høyttalere eller hodetelefoner. Selvjusterende lyd er på som standard på Pixel 7-telefoner.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Selvjusterende lyd.
  3. Slå Selvjusterende lyd på eller av.

Bruk samtalemodus

På Pixel 3 eller nyere, inkludert Fold, justerer samtalemodus seg etter samtalepartneren og reduserer andre lyder.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten.
  2. Trykk på Tilgjengelighet og så Lydforsterker.
  3. Trykk på Åpne Lydforsterker og så Telefonmikrofon og så Samtalemodus.
  4. Rett telefonkameraet mot den du snakker med.
  5. Trykk på Juster lyder.
    • For å endre hvor mye støy du blokkerer, slå på Støyreduksjon og bruk glidebryteren.
    • For å forsterke lave lyder, slå på Forsterk og bruk glidebryteren «Forsterk lave lyder».
    • For å endre frekvensen, slå på Forsterk og bruk glidebryterne «Forsterk høye eller lave frekvenser».

Finn ut mer om Lydforsterker.

Tips:

• Bruk hodetelefoner med ledning og støyreduksjon.
  • For å få tydeligere tale, flytt glidebryteren for «Støyreduksjon» til over 90 %.
  • Trykk på Vend kameraet og gi telefonen til den du snakker med.
  • For å sette forsterkningen på pause, sveip på varselpanelet og trykk på Sett på pause Sett på pause.

Finn ut mer om hvordan du får den beste opplevelsen med samtalemodus.

Feilsøk lydproblemer

Hvis du vil ha flere feilsøkingstips, kan du finne ut hvordan du løser lydproblemer. Du kan også bli med i samtalen på Pixel-brukerfellesskapet.

Velg hvordan du vil lytte

Du kan høre på telefonen din via de innebygde høyttalerne eller annet lydtilbehør.
Alternativ 1: Lytt via telefonens høyttalere
Som standard spiller telefonen av lyd via de innebygde høyttalerne. Se hvor telefonens høyttalere er.
Alternativ 2: Koble til Bluetooth-hodetelefoner eller -høyttalere
Hvis du kobler Bluetooth-hodetelefoner eller -høyttalere til telefonen, spilles lyd av via tilbehøret. Finn ut hvordan du kobler til Bluetooth-tilbehør.
Alternativ 3: Plugg i hodetelefoner eller høyttalere
Hvis du plugger hodetelefoner eller høyttalere til telefonen, spilles lyd av via tilbehøret.
Alle Pixel-telefoner fungerer med lydtilbehør som har USB-C-tilkobling eller Bluetooth. Pixel 3a, 4a og 4a (5G) har også en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Med en adapter fungerer også andre Pixel-telefoner med lydtilbehør som har 3,5 mm kontakt. Finn ut hva som følger med telefonen.

Bruk anbefalt tilbehør

Hvis det står «Made by Google» eller «Made for Google» på hodetelefonene, har vi bekreftet at de fungerer med Pixel-telefoner. Annet digitalt lydtilbehør kan også fungere med Pixel-telefoner. Finn tilbehør i Google Store.

Hvis du har en Pixel 3 eller Pixel 2, fungerer hodetelefonadapteren med 3,5 mm-tilbehør. Hvis hodetelefonene ikke fungerer med adapteren, kontakter du produsenten og spør om hodetelefonene overholder kravene.