Escoltar música, trucades i més en un telèfon Pixel

Pots escoltar música, trucades, vídeos i altres sons al telèfon. Pots utilitzar els altaveus integrats del telèfon o accessoris d'àudio com ara auriculars (tant intraauriculars com supraauriculars) i altaveus.

Al Pixel 4a (5G) i als models posteriors, per millorar la qualitat del so de l'altaveu del telèfon, pots activar la funció Adaptive Sound.

Controlar ràpidament l'àudio i el vídeo

• Per saber què s'està reproduint al telèfon, llisca cap avall des de la part superior de la pantalla.
  • Per obrir l'aplicació en què es reprodueix el contingut multimèdia, toca el tauler.
  • Si utilitzes més d'una aplicació multimèdia, llisca cap a la dreta o cap a l'esquerra per trobar-les.
  • Per canviar on es reprodueix el so, a la part superior dreta del tauler, toca el nom de l'accessori d'àudio (com ara "Altaveus" o "Pixel Buds").

Activar So adaptatiu [Pixel 4a (5G) i models posteriors, inclòs Pixel Fold]

Important: per utilitzar Adaptive Sound, comprova que tinguis el programari d'Android més recent. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens. A continuació, a Play Store, comprova que tinguis la versió més recent de l'aplicació Serveis de personalització del dispositiu.

La funció Adaptive Sound només funciona al telèfon Pixel. No funciona si el so es reprodueix mitjançant altaveus externs o auriculars. La funció So adaptatiu està activada de manera predeterminada als telèfons Pixel 7.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca So i vibració i, a continuació, So adaptatiu.
  3. Activa o desactiva So adaptatiu.

Utilitzar el mode de conversa

En telèfons Pixel 3 i models posteriors, inclòs Pixel Fold, el mode de conversa se sintonitza amb el teu interlocutor i redueix la resta de sorolls.

1. Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Accessibilitat i, a continuació, Amplificador de so.
  3. Toca Obre l'amplificador de so i, a continuació, Micròfon del telèfon i, a continuació, Mode de conversa.
  4. Enfoca la càmera del telèfon al teu interlocutor.
  5. Toca Ajusta els sons.
    • Per canviar la quantitat de soroll que bloqueges, activa Reducció del soroll i utilitza el control lliscant.
    • Per potenciar els sons dèbils, activa Potencia i utilitza el control lliscant "Potencia els sons dèbils".
    • Per canviar la freqüència, activa Potencia i utilitza el control lliscant "Potencia la freqüència alta o baixa".

Obtén més informació sobre l'amplificador de so.

Consells:

• Utilitza auriculars amb cable i cancel·lació de soroll.
  • Per sentir-hi amb més claredat, mou el control lliscant "Reducció del soroll" per sobre del 90%.
  • Toca Canvia de càmera i demana a l'interlocutor que aguanti el telèfon.
  • Per posar en pausa l'amplificació, fes lliscar l'àrea de notificacions i toca Posa en pausa  Pausa.

Obtén més informació sobre com pots gaudir de la millor experiència amb el mode de conversa.

Resoldre problemes relacionats amb el so

Tria com vols escoltar

Pots escoltar el telèfon amb els altaveus integrats o altres accessoris d'àudio.
Opció 1: escoltar amb els altaveus del telèfon
De manera predeterminada, el telèfon reprodueix el so pels altaveus integrats. Consulta on són els altaveus del telèfon.
Opció 2: vincular els auriculars o altaveus Bluetooth
Si vincules els auriculars o altaveus Bluetooth amb el telèfon, el so es reprodueix a través de l'accessori. Obtén més informació sobre com pots vincular accessoris Bluetooth.
Opció 3: connectar auriculars o altaveus
Si connectes auriculars o altaveus al telèfon, el so es reprodueix mitjançant l'accessori.
Tots els telèfons Pixel funcionen amb accessoris d'àudio que tenen connexions USB-C o Bluetooth. Els telèfons Pixel 3a, 4a i 4a (5G) també tenen un connector per a auriculars de 3,5 mm. Amb un adaptador, els altres telèfons Pixel també funcionen amb els accessoris d'àudio que tenen connexions de 3,5 mm. Obtén informació sobre què s'inclou a la capsa del telèfon.

Utilitzar accessoris recomanats

Si els auriculars són "Made by Google" o "Made for Google," certifiquem que funcionen amb telèfons Pixel. Altres accessoris d'àudio digital també poden funcionar amb telèfons Pixel. Cerca accessoris a Google Store.

Si tens un Pixel 3 o un Pixel 2, l'adaptador per a auriculars funciona amb accessoris de 3,5 mm. Si els teus auriculars no funcionen amb l'adaptador, contacta amb el fabricant i pregunta si compleixen els requisits.