Je Pixel-telefoon schoonmaken

Door je Pixel-telefoon schoon te vegen, kun je deze beschermen tegen vlekken en slijtage. Je kunt je Pixel-telefoon ook ontsmetten met desinfecterende reinigingsdoekjes.

Bekijk de technische specificaties voor meer informatie over de materialen en ontwerpgegevens van de Pixel-telefoon.

Belangrijk: Zorg ervoor dat er geen vocht of zeep in de openingen terechtkomt, zoals de USB-C-poort. Gebruik geen bleekmiddel.

Je telefoon schoonvegen

1. Schakel de telefoon uit en koppel de telefoon los.
  2. Veeg de telefoon schoon met een zachte, pluisvrije doek. Voor de meeste:
    • Strepen, vlekken of stof gebruik je een droge doek.
    • Voor verkleuringen, bijvoorbeeld als gevolg van make-up of een nieuwe spijkerbroek, gebruik je een vochtige doek.
    • Andere vlekken of vuil:
      • Scherm: Gebruik een reinigingsdoekje voor schermen of een brilreiniger.
      • Achterkant en zijkanten: Gebruik gewone zeep of reinigingsdoekjes die geen bleekmiddel bevatten.

Je telefoon ontsmetten

Als je je telefoon, waaronder het scherm, wilt ontsmetten, kun je gewone desinfecterende reinigingsdoekjes of doekjes op basis van 70% isopropylalcohol gebruiken. Gebruik geen doekjes die bleekmiddel bevatten.

Zorgen dat je telefoon langer mooi blijft en meegaat

• Laat je telefoon niet vallen.
  • Zorg dat er geen vocht of zeep in de openingen terechtkomt.
  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen en wrijf niet te hard. Veeg niet overmatig veel over het scherm als je dit ontsmet.
  • Spuit geen reinigingsmiddelen of perslucht op je telefoon.

Tip: Gebruik een case die is ontworpen voor je telefoon. Bekijk Pixel-cases in de Google Store.