Google Assistantin käyttöönotto laitteellasi

Google Assistantin avulla voit hakea tietoa ja hoitaa asioita. Kysy siltä tietoa tai pyydä apua.

Lue lisää uudesta Google Assistantista.

Google Assistant on käytettävissä iPhoneilla ja iPadeilla arabiaksi, bengaliksi, brasilianportugaliksi, englanniksi, espanjaksi, gudžaratiksi, hindiksi, hollanniksi, iberianportugaliksi, indonesiaksi, italiaksi, japaniksi, kannadaksi, koreaksi, malajalamiksi, marathiksi, norjaksi, perinteiseksi kiinaksi, puolaksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi, tamiliksi, tanskaksi, teluguksi, thaiksi, turkiksi, urduksi, venäjäksi, vietnamiksi ja yksinkertaistetuksi kiinaksi. Lisää kieliä on tulossa pian.

Mitä tarvitset

Keskustelun aloittaminen

Puhuminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google Assistant ‑sovellus Assistant (iOS).
  2. Valitse jokin seuraavista:
    • Sano Ok Google tai Hei Google.
    • Valitse Puhu Mikrofoni
  3. Kysy jotain tai sano komento.

Kirjoittaminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google Assistant ‑sovellus Assistant (iOS).
  2. Kosketa näppäimistökuvaketta Keyboard.
  3. Lisää kysymys tai komento ja sittenLähetä Send Arrow.

Mitä voit kysyä

Voit kysyä Google Assistantilta "Mitä osaat tehdä?". Katso, mitä voit kysyä Assistantilta.