El telèfon Pixel no es carrega o no s'encén

Per resoldre problemes relacionats amb la bateria i el rendiment en telèfons Pixel 7a i models anteriors, inclòs Pixel Fold, pots fer servir el nostre flux d'autoajuda.

Corregeix problemes relacionats amb la bateria o el rendiment

Segueix els passos d'aquesta pàgina per solucionar els problemes següents al teu telèfon:
  • No s'encén.
  • Té la pantalla en blanc o en negre.
  • S'encén, però no es carrega.
  • S'encén, però es torna a apagar immediatament.

Mantenir premut el botó d'engegada

Primer, mantén premut el botó d'engegada del telèfon durant 5-7 segons. Obtén més informació sobre com pots encendre el telèfon Pixel.

Resoldre problemes relacionats amb el cable, l'adaptador o la presa de corrent i la funda

Important: per obtenir la millor experiència de bateria i les millors velocitats de càrrega, et recomanem que utilitzis l'adaptador de corrent USB-C de 30 W de Google o qualsevol font d'alimentació programable (PPS) amb una potència de 30 W o més. També pots utilitzar altres adaptadors USB Power Delivery (PD) amb una potència de 15 W o més, però el teu Pixel determinarà les velocitats de càrrega reals.

Comprovar que l'adaptador de corrent i el cable funcionin
  1. Prova de carregar un altre dispositiu amb l'adaptador de corrent i el cable.
  2. Comprova que el cable estigui ben connectat a l'adaptador i al telèfon.
  3. Comprova també que no hi hagi res al port del telèfon, com ara pols o borrissol.
  4. Prova de carregar el telèfon amb un altre cable o adaptador de corrent.
Comprovar que l'accessori de càrrega funcioni amb el telèfon

Si el telèfon s'encén però reps la notificació "Revisa l'accessori de càrrega", és possible que el cable o l'adaptador de corrent USB connectat no siguin compatibles amb el telèfon o que estiguin malmesos. Això provoca que el telèfon es carregui molt lentament o que no es carregui. Per corregir el problema, prova de carregar-lo amb un altre cable i un adaptador PPS de 30 W o més, o bé un adaptador PD de 15 W o més.

Comprovar que la presa de corrent funcioni
  1. Endolla el carregador en una presa de corrent de paret.
  2. Endolla-hi un altre aparell, com ara un llum.
  3. Comprova que no hi hagi accessoris, com ara fundes o bateries, que tapin els sensors del telèfon o en toquin els botons.

Resoldre problemes relacionats amb la càrrega de la bateria

Connecta el telèfon amb un cable, un carregador i una presa de corrent que funcionin i espera un minut.

• Si veus una icona de bateria, el telèfon està apagat i s'està carregant. Pots reiniciar el dispositiu quan vulguis.
  • Per comprovar si el telèfon s'està carregant, obre l'aplicació Configuració i, a continuació, toca Bateria.
  • A Pixel 2 i Pixel (2016), si veus una llum vermella, la bateria està completament descarregada. Si la llum vermella parpelleja, vol dir que no hi ha prou bateria per encendre el telèfon. Carrega'l durant 30 minuts com a mínim abans de reiniciar-lo.

Resoldre problemes relacionats amb la pantalla

Important: si no veus ni la icona de bateria ni una llum vermella després d'haver endollat el telèfon, pot ser que el problema estigui relacionat amb la pantalla.

1. Prem el botó d'engegada durant 30 segons aproximadament.
  2. Espera un parell de minuts.
  3. Fes que soni el telèfon. Pots trucar-te des d'un altre telèfon o pots fer servir la funció Troba el meu dispositiu. Més informació
  4. Si el telèfon sona, obtén informació sobre com pots resoldre problemes relacionats amb la pantalla. Si no sona, segueix els passos avançats (a continuació).

Passos avançats per resoldre el problema

Opció 1: resoldre els problemes connectant el telèfon a l'ordinador
  1. Comprova que l'ordinador estigui encès i connectat a una font d'alimentació.
  2. Connecta el telèfon a un port USB o USB-C de l'ordinador amb un cable que funcioni.
  3. Espera entre 10 i 15 min de minuts.
  4. Desconnecta el cable del telèfon i, a continuació, torna'l a connectar quan hagin passat 10 segons.
  5. Si en el termini d'1 minut veus una icona de bateria, el telèfon està apagat i s'està carregant.
  6. Carrega el telèfon durant 30 minuts com a mínim.
  7. Mantén premut el botó d'engegada fins que el telèfon es reiniciï. És possible que hagis de tocar Reinicia Reinicia.
Opció 2: resoldre els problemes utilitzant els botons del telèfon

Amb el telèfon endollat, mantén premuts el botó d'abaixar el volum i el d'engegada a la vegada durant 20 segons com a mínim.

Si veus un llum vermell, la bateria està completament descarregada.

1. Carrega el telèfon durant 30 minuts com a mínim.
  2. Mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons.
  3. A la pantalla, toca Reinicia Reinicia.

Si veus un robot d'Android i la paraula "Start" amb una fletxa al voltant:

1. Prem el botó d'abaixar el volum fins que vegis l'opció "Apaga". Prem el botó d'engegada per seleccionar "Apaga".
  2. Carrega el telèfon durant 30 minuts com a mínim.
  3. Mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons.
  4. A la pantalla, toca Reinicia Reinicia o mantén premut el botó d'engegada durant 30 segons aproximadament, fins que el telèfon es reiniciï.

Continues tenint problemes amb el telèfon Pixel?

Per parlar amb un agent del servei d'assistència sobre un telèfon que no es carrega, no s'encén, no s'inicia o no es queda encès, obtén informació sobre com pots contactar amb nosaltres.

Per resoldre altres problemes relacionats amb la càmera del telèfon, pots publicar preguntes als nostres fòrums de la comunitat Pixel.