Overfør data fra en iPhone-enhet til en Pixel-telefon

Du kan kopiere iPhone-data, for eksempel tekstmeldinger, bilder, musikk, kontakter, apper og kalendere, til en Pixel-telefon. Finn ut hvordan du bytter fra en annen Android-telefon til en Pixel-telefon, med den trinnvise veiledningen vår.

For å konfigurere en Pixel-enhet for et barn, trykk på Hopp over når du blir bedt om å overføre data. Finn ut hvordan du konfigurerer enheter for barn.

Viktig: Hvis lagringsplassen på enheten er full, kan dataoverføringer bli satt på pause. Sørg for å sjekke lagringskapasiteten før du starter dataoverføringer.

Elementer du kan kopiere til Pixel

Dette kopieres i løpet av konfigureringen

De viktige dataene dine overføres til Pixel.

Å bytte fra iPhone® til Pixel betyr ikke at du må starte på nytt. Pixel gjør det enkelt å overføre1 det du trenger fra den gamle telefonen, blant annet følgende:

Datatype Kabel Wifi
Kontakter og kalendere på Telefon og iCloud Ja Ja
Bilder og videoer som er lagret på iPhonen Ja Ja
Tekstmeldinger, iMessage-meldinger og det meste iMessage-innhold, som bilder, videoer og andre medier Ja Nei
WhatsApp-chatlogg Ja Nei
Kostnadsfrie apper (hvis Android-versjonen er tilgjengelig på Google Play) Ja Nei
Musikk (MP3-er og lydfiler) Ja Nei
Merknader Ja Nei
Bakgrunner som bruker bildene dine, men ikke standardbakgrunner som følger med telefonen Ja Nei
Anropslogg: Overføres hvis enheten er konfigurert til å kryptere lokal sikkerhetskopi. Ja Nei
Oppsett av startskjermen Ja Nei

Etter den innledende konfigureringen kan du også overføre

Datatype Kabel Wifi
Musikk: musikken din fra abonnementstjenester som Spotify eller Apple Music (bare logg på tjenesten på Pixel) Ja Ja
Kontoer som ikke er fra Google, og tilhørende data, inkludert kontakter og kalenderaktiviteter (bare logg på tjenesten på Pixel-enheten) Ja Ja
Passord fra Google Passordlagring (hvis du bruker den samme Google-kontoen) Ja Ja
LINE-kontakter og 2 uker med chatsamtaler. Finn ut hvordan. Ja Ja
Fremdriften din i enkelte spillapper eller på nettsteder (bare logg på med Pixel-enheten) Ja Ja

Bilder, videoer, dokumenter og andre filer som er lagret i iCloud. Finn ut hvordan du kommer i gang med en overføring av iCloud-bildene og -videoene dine til Google Foto. Et annet alternativ er å logge på icloud.com på en datamaskin, velge filene du vil ha, eksportere dem og deretter laste dem opp til Google Foto (for bilder og videoer) og Google Disk (for diverse filer og PDF-er). Avhengig av størrelsen på biblioteket ditt kan det ta flere timer eller dager, og det kan kreve kjøp av et Google One-lagringsabonnement.

Ja Ja

1 Det er ikke sikkert at alle tredjepartsapper og -data overføres automatisk. Du finner mer informasjon på g.co/pixel/copydatahelp.

Viktig: Kontakter, kalendere og Google Keep-notater du kopierer til Pixel-telefonen, synkroniseres og lastes opp til Google-kontoen din på nettet. Google-kontoinformasjonen din synkroniseres når du logger på kontoen på Pixel-telefonen.

I løpet av konfigureringen kopieres ikke
  • Kjøp i app
  • Telefoninnstillinger, for eksempel wifi-passord
  • Musikk med DRM-beskyttelse (digital rettighetsadministrasjon)
  • Bokmerker fra Safari®
  • Apper som koster penger, og apper som ikke er tilgjengelige på Google Play
  • Noen appdata, for eksempel data fra apper som ikke er lagret i nettskyen

Finn ut hvordan du overfører noen av disse dataene etter konfigureringen.

Trinn 1: Gjør deg klar til å konfigurere den nye Pixel-enheten

Lad begge telefonene.

Trinn 2: Finn frem det du trenger

Finn frem det du trenger. Learn what comes with your phone.

• Adapteren for raskt bytte
  • En kabel som fungerer med iPhone-enheten, for eksempel den du bruker til å lade den
  • SIM-kortet ditt og verktøyet for innsetting av SIM-kort, med mindre du bruker e-SIM-kort

Trinn 3: På iPhonen

Viktig: Dataoverføring til Pixel har ikke støtte for betaversjoner av iOS

Trinn 4: På Pixel-enheten

Slå på Pixel-enheten, og trykk på Kom i gang. Du kan bytte språk og endre synsinnstillingene på telefonen.

Trinn 5: Konfigurer med en annen iOS-enhet

Viktig: Dette trinnet gjelder bare for Pixel 8 og Pixel Pro.

1. På Pixel-telefonen:
    • Trykk på iPhone eller iPad.

Trinn 6: Koble til et wifi- eller mobilnettverk for å logge på Google-kontoen din

Viktig: Dette trinnet gjelder bare for Pixel 8 og Pixel Pro, og rekkefølgen på skjermene kan variere avhengig av tilkoblingen.

1. Koble til et wifi-nettverk. Hvis du ikke kan koble til noe wifi-nettverk, kan du sette inn et SIM-kort for å koble til et mobilnettverk i stedet.
  2. Logg på Google-kontoen din.
    • Tips: Du må ha en Google-konto. Hvis du ikke har det, kan du ikke laste ned apper, og noe innhold kan ikke kopieres til den nye enheten.
  3. For å koble til et mobilnettverk, last ned eSIM-kortet ditt. Alternativt kan du følge veiledningen for å sette inn SIM-kortet.

Tips: Om Pixel støtter eSIM-kortet ditt eller ikke, avhenger av mobiloperatøren du bruker. Ta kontakt med operatøren din for å få mer informasjon.

Trinn 7: Konfigurer hvordan du vil låse opp enheten

Viktig: Dette trinnet gjelder bare for Pixel 8 og Pixel 8 Pro.

• Konfigurer opplåsing med fingeravtrykk
  • Konfigurer ansiktslås

Trinn 8: Koble sammen telefonene, og kopier dataene dine

1. Trykk på Start på Pixel-telefonen.
  2. Koble til et wifi-nettverk eller en mobiloperatør.
  3. Når du blir bedt om å kopiere data fra iPhone eller iPad, trykker du på Neste Kopier dataene dine.
  4. Når du blir bedt om å bruke den gamle enheten, trykker du på Neste.
  5. Slå på og lås opp iPhonen.
  6. Koble den ene enden av iPhone-ladekabelen til iPhonen.
  7. Koble den andre enden av kabelen til Pixel-telefonen, eller koble den til adapteren for raskt bytte og koble adapteren til Pixel-telefonen.
    • Tips: Har du ikke kabel? Du kan overføre noen av dataene trådløst, men vi anbefaler å bruke kabel, siden du da kan overføre flere datatyper.
  8. Trykk på Angi som pålitelig på iPhonen.
  9. Du ser en liste over datatypene dine på Pixel-telefonen.
    • Tips: Noen ganger utløser mengden data på iPhone-lagringen en kapasitetsadvarsel, siden dataene kan inkludere systemfiler eller tilknyttede iCloud-data. Hvis du er sikker på at alle dataene på enheten kan overføres, kan du ignorere advarselen og fortsette. På iPhonen trykker du på Innstillinger og så Generelt og så iPhone-lagring for å se hvor mye lagringsplass som brukes på enheten.
    • For å kopiere alle dataene, trykk på Kopiér.

• Gjør dette for bare å kopiere noen av dataene:
      1. Fjern avmerkingen i boksene ved siden av elementene du ikke vil kopiere.
      2. Trykk på Kopiér.
  10. Du kan fortsette å konfigurere Pixel-telefonen mens overføringen pågår
  11. Når overføringen er ferdig, kan du gå gjennom skjermene med overføringssammendraget for å se resultater og tips om hvordan du overfører eventuelt innhold som mangler.
  12. Slå av iMessage på iPhone.
    • Du ser en skjerm som minner deg på å slå av iMessage. Hvis du gjorde dette før konfigureringen, er alt klart. Ellers må du gjøre det nå.
    • Hvis du ikke slår av iMessage, kan det hende du ikke mottar enkelte tekstmeldinger på den nye Pixel-enheten.
  13. Valgfritt: Overfør iCloud-dataene dine.
    • Bare data på enheten overføres når du bruker kabel. Hvis du har data i iCloud eller data som er synkronisert med andre skytjenester, bør du følge veiledningen for å sikre at disse dataene er tilgjengelige på Pixel-enheten.

Tips: Det er ikke sikkert at appene dine vises med en gang etter overføringen, siden de må lastes ned og installeres.

Få flere tips og mer hjelp

Hvis du vil overføre data eller tror du mangler data, kan du følge feilsøkingstrinnene nedenfor.