Overfør bilder og videoer fra iCloud® til Google Foto

Du kan be om en kopi av iCloud®-bildene og -videoene dine som skal overføres til Google Foto.

Finn ut mer om hvordan du overfører bildene dine fra iCloud®.

Viktig Ved overføring fjernes ikke bildene og videoene dine fra iCloud®. Etter overføringen blir ikke bilder og videoer som er lagret i iCloud®, synkronisert til Google Foto automatisk.

Hva overføres fra iCloud® til Google Foto?

For at bilder og videoer skal kunne overføres, må innholdet være

• lagret i iCloud®-bilder
  • lagret i et av disse filformatene:
    • .3g2
    • .3gp
    • .asf
    • .avi
    • .divx
    • .gif
    • .jpg
    • .m2t
    • .m2ts
    • .m4v
    • .mkv
    • .mmv
    • .mod
    • .mov
    • .mp4
    • .mpg
    • .mts
    • .png
    • .webp
    • .wmv
    • .tod
    • enkelte RAW-formater

Disse innholdstypene overføres ikke fra iCloud® til Google Foto:

• delte album
  • smarte album
  • innhold fra Min bildestrøm
  • Live Photos
  • bilder og videoer som ikke er lagret i iCloud®
Hva kreves for å overføre bilder og videoer?

Før du ber om en overføring fra iCloud®-bilder til Google Foto, bør du sjekke dette:

Be om overføring av bilder og videoer

Viktig: Enkelte data og formater som er tilgjengelige i iCloud®-bilder, fungerer kanskje ikke når du overfører innhold til Google Foto. Sjekk hva som overføres fra iCloud® til Google Foto.

Slik ber du om overføring fra iCloud® til Google Foto:

1. Logg på med Apple-ID-en din på privacy.apple.com.
  2. Velg Overfør en kopi av dataene dine.
  3. Logg på med Google-kontoen din for å starte overføringen.
  4. Fullfør forespørselen ved å følge veiledningen på skjermen.

Tips: Overføringen tar fra tre til sju dager. Hvis du avbryter overføringsforespørselen før overføringen er fullført, blir elementer som allerede er kopiert over, værende i Google Foto.

Om bilde- og videooverføring

• Bare de nyeste versjonene av bilder og videoer overføres.
  • Hvis et bilde eller en video allerede finnes i Google Foto, beholdes kun én kopi av bildet eller videoen for å spare plass.
  • Når det er mulig, blir bilder overført i albumene der de ligger. Videoer overføres separat og ligger ikke i album.
    • Tips: Album og videoer som overføres til Google Foto, får filnavn som begynner med «Kopi av».