Transferir dades des d'un iPhone a un telèfon Pixel

Pots copiar les dades del teu iPhone, com ara missatges de text, fotos, música, contactes, aplicacions i calendaris, a un telèfon Pixel. Obtén informació sobre com pots canviar d'un telèfon iPhone a un Pixel amb el nostre tutorial pas a pas.

Important: si l'emmagatzematge de dades és ple segons la capacitat del dispositiu, és possible que la transferència de dades es posi en pausa. Comprova la capacitat d'emmagatzematge abans d'iniciar la transferència de dades.

Elements que pots copiar en un Pixel

Què es copia durant la configuració

Les dades importants es transferiran a Pixel.

Canviar d'iPhone® a Pixel no vol dir tornar a començar. Pixel et permet transferir fàcilment1 tot el que necessites del teu telèfon existent, com ara:

Tipus de dades Cable Wi‑Fi
Contactes i calendaris del telèfon i d'iCloud.
Fotos i vídeos desats a l'iPhone.
Missatges de text i d'iMessage, i la majoria del contingut d'iMessage, com ara fotos, vídeos i altres fitxers multimèdia. No
Historial de xat de WhatsApp. No
Aplicacions gratuïtes (si la versió d'Android està disponible a Google Play). No
Música (MP3 i fitxers d'àudio). No
Notes. No
Fons de pantalla que utilitzen les teves fotos, però no les imatges estàndard incloses al telèfon. No
Historial de trucades: es transfereix si el dispositiu està configurat per encriptar la còpia de seguretat local. No
Disseny de la pantalla d'inici. No

Després de la configuració inicial, també pots transferir aquests elements:

Tipus de dades Cable Wi‑Fi
Música: la teva música de serveis de subscripció, com ara Spotify o Apple Music (només has d'iniciar la sessió al servei des del Pixel).
Els comptes que no són de Google i les seves dades, inclosos els contactes i els esdeveniments del calendari (només has d'iniciar la sessió al servei des del Pixel).
Contrasenyes del gestor de contrasenyes de Google (si fas servir el mateix Compte de Google).
Contactes de LINE i 2 setmanes de converses de xat. Obtén informació.
Progrés que has fet en alguns llocs web o aplicacions de videojocs (només has d'iniciar la sessió al servei des del Pixel).

Fotos, vídeos, documents i altres fitxers emmagatzemats a iCloud. Obtén informació sobre com pots començar amb una transferència de les teves fotos i els teus vídeos d'iCloud a Google Fotos. Com a alternativa, inicia la sessió a icloud.com des de l'ordinador, tria els fitxers que vulguis, exporta'ls i, a continuació, penja'ls a Google Fotos (per a fotos i vídeos) i a Google Drive (per a diversos fitxers i PDF). En funció de la mida de la biblioteca, aquest procés pot tardar diverses hores o dies, i és possible que calgui comprar un pla d'emmagatzematge de Google One.

1 És possible que algunes dades i aplicacions de tercers no es transfereixin automàticament. Consulta g.co/pixel/copydatahelp per obtenir informació.

Important: els contactes, els calendaris i les notes de Google Keep que copies al telèfon Pixel se sincronitzen i es pengen al teu Compte de Google en línia. La informació del teu Compte de Google se sincronitza quan inicies la sessió al teu compte al telèfon Pixel.

Què no es copia durant la configuració
  • Compres des de l'aplicació.
  • Opcions de configuració del telèfon, com ara les contrasenyes de Wi‑Fi.
  • Música protegida amb la gestió de drets digitals (DRM).
  • Adreces d'interès de Safari®.
  • Aplicacions de pagament i aplicacions no disponibles a Google Play.
  • Algunes dades d'aplicacions, com ara les d'aplicacions que no estan emmagatzemades al núvol.

Obtén informació sobre com pots transferir algunes d'aquestes dades després de la configuració.

Pas 1: prepara't per configurar el teu nou Pixel

Carrega els dos telèfons.

Pas 2: cerca el que necessites

Cerca allò que necessitis. Learn what comes with your phone.

• L'adaptador Quick Switch.
  • Un cable que funcioni amb l'iPhone, com ara el que utilitzes per carregar-lo.
  • La targeta SIM i l'eina d'inserció de la targeta SIM, tret que tinguis una eSIM.

Pas 3: a l'iPhone

Important: les versions beta d'iOS no són compatibles amb la transferència de dades a Pixel.

Pas 4: al Pixel

Encén el telèfon Pixel i toca Comença. Pots canviar la configuració d'idioma o de visió del telèfon.

Pas 5: configura el dispositiu amb un altre dispositiu iOS

Important: aquest pas només s'aplica als telèfons Pixel 8 i Pixel Pro.

1. Al telèfon Pixel:
    • Toca iPhone o iPad.

Pas 6: connecta't a una xarxa Wi‑Fi o mòbil per iniciar la sessió al teu Compte de Google

Important: aquest pas només s'aplica als telèfons Pixel 8 i Pixel Pro, i l'ordre de les pantalles pot variar en funció de la connectivitat.

1. Connecta't a una xarxa Wi‐Fi o, si no pots connectar-t'hi, pots inserir una targeta SIM per connectar-te a la xarxa mòbil.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
    • Consell: cal que tinguis un Compte de Google. En cas contrari, no podràs baixar aplicacions i alguns continguts no es copiaran al dispositiu nou.
  3. Per connectar-te a una xarxa mòbil, baixa l'eSIM. Si no, segueix les indicacions per inserir la targeta SIM.

Consell: el teu Pixel és compatible amb una eSIM segons l'operador de telefonia mòbil. Per obtenir més informació, contacta amb el teu operador.

Pas 7: configura com vols desbloquejar el dispositiu

Important: aquest pas només s'aplica als telèfons Pixel 8 i Pixel 8 Pro.

• Configura Desbloqueig amb empremta digital.
  • Configura Desbloqueig facial.

Pas 8: connecta els telèfons i copia les dades

1. Al telèfon Pixel, toca Comença.
  2. Connecta't a una xarxa Wi‑Fi o a la de l'operador de telefonia mòbil.
  3. Quan vegis el missatge "Copia dades del teu iPhone o iPad", toca Següent Copia les dades.
  4. Quan es mostri el missatge "Utilitza el dispositiu antic", toca Següent.
  5. Encén i desbloqueja l'iPhone.
  6. Connecta un dels extrems del cable de càrrega de l'iPhone a l'iPhone.
  7. Connecta l'altre extrem del cable al telèfon Pixel o bé connecta'l a l'adaptador Quick Switch i fes el mateix amb l'adaptador al telèfon Pixel.
    • Consell: no tens cap cable? Pots transferir algunes de les teves dades sense fil, però et recomanem que facis servir un cable perquè transfereix més tipus de dades.
  8. A l'iPhone, toca Confiar.
  9. Al telèfon Pixel, es mostra una llista dels teus tipus de dades.
    • Consell: de vegades, la quantitat d'emmagatzematge de l'iPhone activa un advertiment de capacitat perquè pot incloure fitxers del sistema o dades d'iCloud enllaçades. Si tens clar que totes les dades del dispositiu es poden transferir, ignora l'advertiment i continua. A l'iPhone, toca Configuració i, a continuació, General i, a continuació, Emmagatzematge d'aquest iPhone per veure la quantitat d'emmagatzematge que s'està utilitzant al dispositiu.
    • Per copiar totes les dades, toca Copia.

• Per copiar només algunes dades:
      1. Desmarca les caselles que hi ha al costat dels elements que no vols copiar.
      2. Toca Copia.
  10. Durant la transferència, pots continuar configurant el Pixel.
  11. Un cop completada, revisa les pantalles de resum de la transferència per veure resultats i consells sobre com pots transferir el contingut que falta.
  12. Desactiva iMessage a l'iPhone.
    • Veuràs una pantalla que et recordarà que desactivis iMessage. Ja està tot a punt si has completat aquest pas abans de la configuració. Si no és així, completa'l ara.
    • Si no desactives iMessage, és possible que no rebis alguns missatges de text al dispositiu Pixel nou.
  13. Opcional: transfereix les dades d'iCloud.
    • Només les dades del dispositiu es transfereixen amb un cable. Si tens dades a iCloud o estan sincronitzades amb altres serveis al núvol, segueix les instruccions per assegurar-te que aquestes dades estiguin disponibles al teu Pixel.

Consell: després de la transferència, és possible que les aplicacions no es mostrin immediatament, ja que s'han de baixar i instal·lar.

Obtenir més consells i assistència

Si vols transferir dades o creus que te'n falten, segueix els passos de resolució de problemes que trobaràs a continuació.