Utilitzar Estalvi de bateria en un telèfon Pixel

Per allargar la durada de la bateria, pots configurar Estalvi de bateria perquè s'activi automàticament. També pots activar aquesta funció en qualsevol moment. Per estalviar encara més energia al dispositiu, pots activar Estalvi de bateria extrem.

Important: mentre la funció Estalvi de bateria està activada, un telèfon Pixel amb 5G utilitza el servei 4G. Obtén informació sobre què canvia quan l'estalvi de bateria està activat.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Com puc saber si Estalvi de bateria està activat o desactivat?

Quan la funció Estalvi de bateria estigui activada, a la part superior de la pantalla, veuràs Estalvi de bateria activat Estalvi de bateria. Per activar o desactivar Estalvi de bateria, segueix aquests passos:

1. A la part superior de la pantalla, llisca cap avall.
  2. Toca Estalvi de bateria Estalvi de bateria.

Activar Estalvi de bateria automàticament

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria A continuació, Estalvi de bateria A continuació, Programació i recordatoris.
  3. Comprova que l'opció "Activa segons el nivell de bateria" estigui activada.
  4. Fes lliscar la barra de percentatge fins al nivell que vulguis.
Consell: la propera vegada que el nivell de bateria baixi fins al percentatge que has definit, la funció Estalvi de bateria s'activarà automàticament.

Permetre que Estalvi de bateria es desactivi quan el telèfon estigui carregat

La funció Estalvi de bateria es pot desactivar automàticament quan el telèfon arriba al 90% de bateria.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria A continuació, Estalvi de bateria A continuació, Programació i recordatoris.
  3. Assegura't que l'opció "Desactiva quan arribi al 90 %" estigui activada.

Activar els recordatoris d'Estalvi de bateria

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria i, a continuació, Estalvi de bateria i, a continuació, Programació i recordatoris
  3. Activa Recordatoris d'Estalvi de bateria.

Consells:

• La funció Estalvi de bateria es desactiva mentre el telèfon es carrega.
  • El telèfon enviarà recordatoris d'Estalvi de bateria quan arribi al 20 % i al 10 %.

Com puc estalviar més energia amb Estalvi de bateria extrem?

Als telèfons Pixel 3 o models posteriors, inclòs Pixel Fold, pots estalviar encara més energia amb Estalvi de bateria extrem. Aquesta funció permet que Estalvi de bateria desactivi més funcions, posi en pausa la majoria d'aplicacions i alenteixi processos durant més temps entre càrregues.

Important: les aplicacions en pausa no enviaran notificacions. Obtén informació sobre què canvia quan la funció Estalvi de bateria extrem està activada.

Triar quan vols utilitzar la funció Estalvi de bateria extrem
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria i, a continuació, Estalvi de bateria i, a continuació, Estalvi de bateria extrem.
Triar les aplicacions que vols mantenir actives amb Estalvi de bateria extrem

Pots triar quines aplicacions continuen funcionant mentre la funció Estalvi de bateria extrem està activada. Per estalviar el màxim de bateria, selecciona només les fonamentals.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria i, a continuació, Estalvi de bateria i, a continuació, Estalvi de bateria extrem i, a continuació, Aplicacions essencials
  3. Tria quines aplicacions vols que continuïn actives.
Utilitzar temporalment aplicacions en pausa amb la funció Estalvi de bateria extrem

Mentre la funció Estalvi de bateria extrem està activada, la majoria d'aplicacions es posen en pausa. Per utilitzar una aplicació en pausa, reactiva-la.

1. Toca l'aplicació en pausa.
  2. Al missatge que es mostra, toca Reactiva temporalment.
    • L'aplicació no es tornarà a posar en pausa fins que no tornis a utilitzar Estalvi de bateria extrem.

Què limiten les funcions Estalvi de bateria estàndard i extrem quan estan activades?

Per estalviar bateria, la funció Estalvi de bateria estàndard limita les aplicacions i les funcions. Als telèfons Pixel 3 i models posteriors, inclòs Pixel Fold, a més del que limita la funció Estalvi de bateria estàndard, Estalvi de bateria extrem:

• Posa en pausa la majoria d'aplicacions.
  • Desactiva les funcions.
  • Alenteix els processos.

Tots dos estalvis de bateria no desactiven mai les aplicacions essencials del sistema, com ara Telèfon, Missatges, Rellotge i Configuració.

Què limita la funció Estalvi de bateria estàndard
  • El fons de la pantalla d'inici s'atenua una mica.
  • Les aplicacions actualitzen el contingut, com ara el correu electrònic o les notícies, només quan les obres.
  • Els serveis d'ubicació s'aturen quan la pantalla està desactivada.
  • Les aplicacions no s'executen en segon pla, tret que desactivis l'optimització de la bateria.
  • El telèfon no escolta "Ok Google" i no pot continuar una conversa. En comptes d'això, toca l'Assistent de Google Assistent.
  • S'activa el tema fosc.
  • És possible que les notificacions de prioritat baixa es retardin.
  • Es desactiva l'opció "Mostra sempre l'hora i els detalls".
  • Els telèfons Pixel amb Active Edge no respondran quan els estrenyis.
  • Als telèfons Pixel 3, Pixel 4 i en models posteriors es desactiva la detecció d'accidents de cotxe.
  • Als telèfons Pixel 4 es desactiva la funció Motion Sense.
  • Als telèfons Pixel 4 i en models posteriors es desactiva la funció Smooth Display.
  • Els telèfons Pixel amb 5G utilitzen el servei 4G.
Què limita la funció Estalvi de bateria extrem (Pixel 3 i models posteriors, inclòs Pixel Fold)

Estalvi de bateria extrem afegeix més limitacions que la funció Estalvi de bateria. Pots tornar a activar les opcions de configuració en qualsevol moment a l'aplicació Configuració.

• La majoria d'aplicacions es posen en pausa. Les aplicacions en pausa no enviaran notificacions.
  • El processament del telèfon (CPU) s'alenteix.
  • La connexió Wi‑Fi i el Bluetooth funcionen, però la cerca de xarxes Wi‑Fi i la cerca de dispositius Bluetooth per a les dades d'ubicació es desactiven.
  • Es desactiva el perfil de treball.
  • El temps d'espera de la pantalla del telèfon es redueix a 30 segons.
  • Qualsevol punt d'accés Wi‑Fi o la compartició de xarxa s'aturen.
  • Per fer servir la pantalla d'inici de més a l'esquerra, reactiva l'aplicació Google.