Allargar la durada de la bateria gairebé esgotada en telèfons Pixel

Perquè una bateria que s'està esgotant duri fins que endollis el telèfon, pots activar la funció Estalvi de bateria. També pots fer canvis temporals a la configuració per allargar la quantitat de bateria que queda.

Important:

Activar les funcions Estalvi de bateria i Estalvi de bateria extrem

Si la bateria està a punt d'esgotar-se, activa Estalvi de bateria o Estalvi de bateria extrem. Obtén informació sobre com pots utilitzar l'estalvi de bateria.

Evitar les activitats que més bateria consumeixen

Evitar les accions que mantenen la pantalla activada
Per estalviar bateria, intenta no fer el següent:
  • Utilitzar la navegació durant períodes llargs de temps.
  • Veure vídeos.
  • Jugar a jocs amb molts gràfics.
Evitar la connexió permanent
Per estalviar bateria, intenta no fer el següent:
  • Compartir la xarxa del telèfon (punts d'accés Wi‑Fi).
  • Utilitzar el GPS durant períodes llargs de temps.
  • Reproduir vídeos o música en continu.
  • Fer trucades mentre et desplaces, com ara en un cotxe.
Evitar les accions que processen massa informació
Per estalviar bateria, intenta no fer el següent:
  • Utilitzar molt la càmera.
  • Jugar a jocs molt interactius.
  • Utilitzar aplicacions durant períodes llargs de temps.

Limitar la connectivitat i la ubicació

Activar el mode d'avió

Utilitzar el mode d'avió

1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla del telèfon.
  2. Toca Mode d'avió Mode d'avió.

Utilitzar la Wi‑Fi en mode d'avió

1. Llisca cap avall un cop des de la part superior de la pantalla del telèfon.
  2. Toca Wi‑Fi Wi‑Fi.
Desactivar el Bluetooth
  1. Llisca cap avall des de la part superior de la pantalla del telèfon.
  2. Toca Bluetooth Bluetooth.

Per utilitzar un dispositiu Bluetooth, torna'l a activar.

Desactivar la ubicació

Pots estalviar bateria desactivant els serveis d'ubicació, tot i que moltes aplicacions i funcions no funcionaran si els desactives.

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Ubicació.
    • Si no veus aquesta opció, toca Seguretat i ubicació A continuació, Ubicació
  3. Desactiva Utilitza la ubicació o Ubicació.

Per fer servir aplicacions que necessitin la teva ubicació, com ara Google Maps, torna a activar Utilitza la ubicació.

Nota: amb l'estalvi de bateria es desactiven la majoria d'usos de la ubicació.

Limitar la sincronització automàtica

Desactivar la sincronització automàtica al teu Compte de Google

Per estalviar bateria, desactiva la sincronització automàtica per a tot el Compte de Google. Tingues en compte que les dades no s'actualitzaran automàticament mentre la sincronització automàtica estigui desactivada i que algunes de les aplicacions no funcionaran correctament.

Nota: amb l'estalvi de bateria es desactiven la majoria de sincronitzacions automàtiques.

Desactivar la sincronització automàtica en determinades aplicacions de Google

Per estalviar bateria, desactiva la sincronització automàtica d'aplicacions concretes de Google. Tingues en compte que les dades no s'actualitzaran automàticament mentre la sincronització automàtica estigui desactivada i que pot ser que les aplicacions no funcionin correctament.

Nota: amb l'estalvi de bateria es desactiven la majoria de sincronitzacions automàtiques.