Comprovar la idoneïtat de la garantia

La garantia pot cobrir una substitució, una reparació o un reembossament.

Confirmar la cobertura de la garantia

Important:

• Tots els articles de Google comprats a Google Store, com ara telèfons Pixel o dispositius Google Nest, inclouen una garantia limitada.
  • Pots tornar l'article i obtenir un reembossament si estàs dins del període de devolució estàndard. Si tornes un article, no en rebràs cap de substitució. Obtén més informació sobre com pots tornar un article.

Abans d'iniciar un procés de reparació o substitució, has de confirmar el tipus de garantia i la cobertura de l'article. Si tens Preferred Care de Google Store, inicia una reclamació.

Selecciona el teu dispositiu per confirmar la cobertura de la garantia i iniciar un procés de reparació o substitució:

Què afecta la idoneïtat

Aquests detalls poden afectar la cobertura de la garantia de l'article.

Estat de l'article

Important: res del que s'indica en aquest article afecta els teus drets legals.

És possible que puguis obtenir un article de substitució o un reembossament si el dispositiu:

• No es carrega correctament.
  • No s'encén.
  • Es bloqueja sovint.
  • Té problemes relacionats amb el micròfon, l'altaveu o algun botó.
  • Té problemes de connexió a Internet o amb el senyal mòbil.

És possible que no puguis obtenir un article de substitució o un reembossament pel dispositiu si:

• T'ha caigut l'article i està malmès.
  • Ha entrat brutícia al port USB-C i ha deixat de funcionar.
  • Has perdut el dispositiu, te l'han robat o ja no el tens.
  • El dispositiu no funciona correctament a causa de danys provocats per líquids.

Comprar en un detallista extern

Important: res del que s'indica en aquest article afecta els teus drets legals.

Important: la reparació de Google no està disponible a Taiwan.

Si has comprat el dispositiu Made by Google en un detallista extern aprovat, inclosos operadors de telefonia mòbil, contacta directament amb el detallista o amb el fabricant. Per revisar la garantia del dispositiu, ves al Centre de garantia de maquinari.

Si et mudes a un altre país, no podràs actualitzar la política de garantia. La cobertura de la garantia només s'aplica al país on has fet la compra.