Bytt tekstmeldingsprogram fra iMessage til Google Meldinger

For å motta tekstmeldinger på den nye Android-telefonen din, bytt fra iMessage fra Apple til Messages i Android.

Finn ut hvordan du får meldinger på Pixel-telefoner, ved å følge den trinnvise veiledningen vår.

Før du fjerner SIM-kortet fra iPhone

Sørg for at du slår av iMessage før du fjerner SIM-kortet fra iPhonen. Ellers sendes muligens SMS-/MMS-meldingene fortsatt til den gamle iPhonen din i stedet for den nye telefonen.

Slå av iMessage

1. Gå til Innstillinger på iPhone.
  2. Trykk på Meldinger.
  3. Sett iMessage til Av.

Start gruppechatter på nytt

Hvis du er i gruppechatter med venner som har iPhone, må du starte en ny gruppechat for å fortsatt motta meldingene deres. Vennene dine kan også starte den nye gruppechatten.

Har allerede fjernet SIM-kortet fra iPhone

Hvis du ikke har den gamle iPhone-telefonen din lenger eller allerede har fjernet SIM-kortet, kan du be Apple om å avregistrere telefonnummeret ditt fra iMessage.