Administrer skjerm- og visningsinnstillingene på Pixel-telefoner

Du kan endre blant annet skjermens lysstyrke, skriftstørrelse, bildestørrelse og rotasjonsinnstillinger.

Viktig:

Endre skjerminnstillinger

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Skjerm.
  3. Trykk på innstillingen du vil endre. For å se flere innstillinger, trykk på Avansert.

Tips: Med hurtiginnstillinger kan du gå til innstillingene du bruker oftest, fra hvilken som helst skjerm. Finn ut hvordan du kan endre vanlige innstillinger raskt

Bruk skjerminnstillinger

Innstillinger for lysstyrke

• Lysstyrkenivå
    For å angi lysstyrke på skjermen, trykk på Lysstyrkenivå og skyv glidebryteren Lysstyrke.
  • Tilpasset lysstyrke
    For å tilpasse skjermens lysstyrke automatisk etter lyset rundt deg, slå på Tilpasset lysstyrke. Dette alternativet er på som standard. Du kan endre lysstyrken mens tilpasset lysstyrke er på. Telefonen lærer preferansene dine over tid.
    Tips: På Pixel 4 og nyere Pixel-telefoner kan tilpasset lysstyrke midlertidig øke lysstyrken over normalt maksimum for å gjøre det enklere å lese når du har ekstremt lys omgivelsesbelysning, for eksempel direkte sollys.
  • Mørkt tema
    Trykk på Mørkt tema. For å spare batteri kan du gjøre bakgrunnen mørkere på noen av skjermene på telefonen. Du kan angi at mørkt tema skal slås på automatisk til bestemte tider. Finn ut hvordan du planlegger mørkt tema
  • Nattlys
    Du kan gjøre det mer komfortabelt å bruke telefonen i svakt lys. Finn ut hvordan du bruker nattlys.

Skjerminnstillinger

• Bakgrunn
  • Temaikoner
    Endre støttede appikoner slik at de matcher fargevalget på telefonen.
  • Mørkt tema
    Du kan spare batteri ved å bruke mørkere fargevalg på enkelte skjermer, for eksempel Innstillinger-appen. Trykk på Mørkt tema.
  • Skjermsparer
    Endre hvor lang tid det tar før skjermen på telefonen slås av når du ikke bruker den.
  • Skjermoppmerksomhet (Pixel 4 eller nyere)
    Hold skjermen slått på når du ser på den.
    Tips: Skjermoppmerksomhet fungerer best når skjermen er godt opplyst, men ikke i direkte sollys.
  • Automatisk lysjustering (bare Pixel 4)
    Juster skjermens fargetemperatur automatisk etter lyset rundt deg.
  • Smooth Display
    For noe innhold kan du øke oppdateringsfrekvensen automatisk for
    • Pixel 7 og 7a – opptil 90 Hz
    • Pixel 7 Pro – opptil 120 Hz
    Tips: Dette øker batteribruken.
  • Skjermsparer
    Angi en skjermsparer for å vise blant annet bilder og fargerike bakgrunner når telefonen din lades. Finn ut hvordan du bruker skjermsparere.
  • Dette vises på låseskjermen
  • Farger
    • Naturlig: Se de mest nøyaktige fargene.
    • Forsterket: Se nøyaktige farger som er mer levende. Dette er på som standard for Pixel 2.
    • Tilpasset (Pixel 3 eller nyere): Se de mest levende fargene, og bevar fargedetaljer. Dette er på som standard.
    • Mettet (bare Pixel 2): Se de mest levende fargene.

Synlighetsinnstillinger

• Skriftstørrelse
    Endre størrelsen til ordene på skjermen.
  • Skjermstørrelse
    Gjør elementene på skjermen mindre eller større.
  • Rotér skjermen automatisk
    Roterer det som vises på skjermen når du roterer telefonen din.
    Tips: Du kan rotere skjermen når Automatisk rotasjon er av. Rotér telefonen og trykk på Rotér Rotér i hjørnet.
  • Når telefonen er i VR-modus
    Endre hvorvidt telefonen reduserer uskarphet eller flimring når den er i VR-modus.