Näyttöasetusten muuttaminen Pixel-puhelimella

Voit muuttaa näytön kirkkautta, kirjasinkokoa, näytön kokoa sekä muita näyttöasetuksia.

Tärkeää:

Näyttöasetusten muuttaminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Näyttö.
  3. Kosketa asetusta, jota haluat muuttaa. Näet lisää asetuksia valitsemalla Lisäasetukset.

Vinkki: Pika-asetusten avulla voit siirtyä eniten käyttämiisi asetuksiin miltä tahansa näytöltä. Katso, miten voit muuttaa yleisiä asetuksia nopeasti

Näyttöasetusten käyttö

Kirkkausasetukset

• Kirkkaustaso
    Valitse Kirkkaustaso ja säädä näytön kirkkautta liukusäätimellä Kirkkaus.
  • Kirkkauden säätö
    Ota Kirkkauden säätö käyttöön, niin näytön kirkkaustasoa säädetään automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaan. Tämä vaihtoehto on käytössä oletuksena. Voit muuttaa kirkkaustasoa myös kirkkauden säädön ollessa päällä. Puhelin oppii ajan mittaan, mistä pidät.
    Vinkki: Pixel 4:llä ja sitä uudemmilla Pixel-puhelimilla kirkkauden säätö voi väliaikaisesti tehdä näytöstä tavallista maksimia kirkkaamman, jotta lukeminen hyvin valoisassa paikassa (esim. suorassa auringonvalossa) helpottuu.
  • Tumma teema
    Valitse Tumma teema. Voit säästää puhelimen virtaa tummentamalla taustan joillakin puhelimen näytöillä. Tumman teeman voi asettaa käynnistymään automaattisesti tiettyinä aikoina. Katso ohjeet tumman teeman ajastukseen
  • Yövalo
    Voit helpottaa puhelimen käyttöä heikossa valaistuksessa. Lue lisää yövalon käytöstä.

Näyttöasetukset

• Taustakuva
  • Kuvakkeiden teemat
    Vaihda tuettuja sovelluskuvakkeita puhelimen väriteeman mukaisiksi.
  • Tumma teema
    Säästä akkua käyttämällä tummaa väriteemaa joillakin näytöillä, esim. Asetukset-sovelluksessa. Valitse Tumma teema.
  • Näytön aikakatkaisu
    Valitse aika, jonka jälkeen puhelimen näyttö sammuu, jos laitetta ei käytetä.
  • Huomionäyttö (Pixel 4 ja sitä uudemmat)
    Näyttö pysyy päällä, kun katsot sitä.
    Vinkki: Huomionäyttö toimii parhaiten, kun näyttö on hyvin valaistu, mutta ei suorassa auringonvalossa.
  • Ambient EQ (vain Pixel 4)
    Näytön värilämpötila mukautuu automaattisesti ympäristösi valoisuuteen.
  • Smooth Display
    Tietyn sisällön päivittymistiheyttä voi nostaa automaattisesti:
    • Pixel 7 ja 7a – jopa 90 Hz
    • Pixel 7 Pro – jopa 120 Hz
    Vinkki: Tämä lisää akun käyttöä.
  • Näytönsäästäjä
    Aseta näytönsäästäjä näyttämään esimerkiksi valokuvia tai värikkäitä taustoja, kun puhelinta ladataan. Lue lisää näytönsäästäjien käytöstä.
  • Lukitusnäyttö
  • Värit
    • Luonnollinen:​ Näet todenmukaisimmat värit.
    • Tehostettu: Näet todenmukaiset värit, jotka ovat hieman kirkkaampia. Tämä on oletuksena käytössä Pixel 2:lla.
    • Mukautuva (Pixel 3 ja sitä uudemmat): Näet kirkkaimmat värit niin, että vivahteet säilyvät. Tämä on oletusarvoisesti käytössä.
    • Kylläinen (vain Pixel 2): Näet kirkkaimmat värit.

Näkyvyysasetukset

• Kirjasimen koko
    Muuta näytöllä näkyvien sanojen kokoa.
  • Näytön koko
    Pienennä tai suurenna näytöllä näkyviä kohteita.
  • Näytönautomaattinen kääntö
    Käännä näytön sisältö, kun puhelinta käännetään.
    Vinkki: Voit kääntää näytön, kun automaattinen kääntö on poissa käytöstä. Käännä puhelin ja valitse sitten nurkasta Käännä Kierrä.
  • Puhelin VR-tilassa
    Valitse, vähennetäänkö näytön sumeutta ja vilkkumista VR-tilassa.

Muita lähteitä