Suuren asiakasmäärän vuoksi asiakastuen odotusajat voivat olla pitkiä. Suuri kiitos kärsivällisyydestäsi. Täältä löydät vastauksia Pixel 6:sta ja Pixel 6 Prosta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lentokonetilan, yksityisen DNS:n ja muiden verkkoasetusten muuttaminen Pixel-puhelimella

Voit muuttaa puhelimen lentokonetilan, yhteyden jakamisen, VPN:n ja yksityisen DNS:n asetuksia sekä muita verkkoasetuksia.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Näin voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Verkko- tai internetasetuksen muuttaminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Verkko ja internet.
  3. Napauta asetusta, jota haluat muuttaa.

Käytettävissä olevat verkko- ja internetasetukset

Yhteydet

Wi-Fi

Jos haluat valita, miten ja milloin puhelimesi yhdistää Wi-Fi-verkkoon, tutustu seuraaviin ohjeisiin:

Mobiiliverkko

Voit valita, miten puhelimesi käyttää mobiilidataa, roamingia ja ensisijaisia verkkoja. Lue lisää yhteyden muodostamisesta mobiiliverkkoihin.

Vinkki: Saat lisätietoja maksuista ja muista asioista mobiilioperaattorilta.

Hotspot ja yhteyden jako

Voit jakaa puhelimesi mobiilidatayhteyden muille laitteille Wi-Fin, Bluetoothin, USB-johdon tai hotspotien avulla. Lue lisää laitteen datayhteyden jakamisesta.

VPN

Kun matkustat, voit yhdistää turvallisempiin verkkoihin VPN:n (virtuaalinen yksityisverkko) kautta. Lue lisää VPN:ien käyttämisestä.

Asetukset

Datan käyttö

Datan käyttö tarkoittaa tietomäärää, jonka puhelimesi lähettää tai lataa mobiiliyhteyden kautta. Lue lisää mobiilidatan käytön vähentämisestä ja säätelemisestä.

Lentokonetila

Näin voit ottaa lentokonetilan käyttöön tai pois käytöstä:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Verkko ja internet.
  3. Ota Lentokonetila käyttöön tai pois käytöstä. Kun lentokonetila on päällä, Wi-Fi, mobiiliverkot ja Bluetooth kytketään pois päältä.

Vinkkejä:

Yksityinen DNS

Tärkeää: Oletuksena puhelimesi käyttää yksityistä DNS:ää kaikissa verkoissa, jotka tukevat sitä. Suosittelemme pitämään yksityisen DNS:n käytössä aina.

Näin voit ottaa yksityisen DNS:n käyttöön tai pois käytöstä sekä muuttaa sen asetuksia:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Verkko ja internet Ja sitten Yksityinen DNS.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Pois
    • Automaattinen
    • Yksityisen DNS-tarjoajan isäntänimi

Vinkki: Yksityinen DNS suojaa vain DNS-kysymyksiä ja ‑vastauksia. Se ei voi suojata mitään muuta.

Adaptive Connectivity (Pixel 4a (5G) ja uudemmat)

Tärkeää: Yhdysvalloissa osa operaattoreista saattaa rajoittaa Adaptive Connectivity -ominaisuutta. Lisätietoja saat operaattoriltasi.

Adaptive Connectivity laittaa 5G:n päälle vain, jos sovellus tarvitsee lisää nopeutta, esim. striimatessasi tai ladatessasi videoita.

Näin voit laittaa Adaptive Connectivity päälle tai pois päältä:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Verkko ja internet ja sitten Lisäasetukset ja sitten Adaptive Connectivity.
  3. Laita Adaptive Connectivity päälle tai pois päältä.

Vinkki: Voit säästää akkua laittamalla Adaptive Connectivityn päälle.

Muita lähteitä