Comprovar el nivell de bateria en un telèfon Pixel

Pots comprovar quanta bateria queda al telèfon. Quan s'estigui carregant, pots veure quant falta perquè la bateria es carregui del tot.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent inusual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Mostrar el percentatge de bateria a la barra d'estat

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria.
  3. Activa Percentatge de bateria.

Comprovar la durada i l'ús de la bateria

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. A Bateria, consulta la bateria restant i quant durarà.
  3. Per veure informació detallada, toca Bateria.
    • Per obtenir més informació sobre l'ús que fas de la bateria, toca Ús de la bateria.
      • El gràfic mostra el nivell de bateria des de la darrera càrrega completa.
    • Per veure l'ús de la bateria per aplicació, toca Mostra per aplicacions.
      • Per revisar o canviar com una aplicació de la llista utilitza la bateria, toca el nom de l'aplicació.
      • Recomanem mantenir activada l'optimització de la bateria en totes les aplicacions.
      • En algunes aplicacions, pots restringir l'ús de la bateria en segon pla.
    • Per veure l'ús de la bateria per funció del sistema, toca Mostra per sistema.
Consell: l'arrodoniment pot fer que les quantitats de la llista no arribin al 100%.

Comprovar quant falta per a la càrrega completa

1. Endolla el telèfon. Espera un moment per veure amb quina rapidesa es carrega.
  2. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  3. A "Bateria", consulta la bateria restant i quant tardarà a carregar-se del tot.

Informació sobre com pots carregar el telèfon.

Afegir el widget de bateria a la pantalla d'inici

Pots fer servir el widget de bateria per consultar la informació sobre la bateria del telèfon Pixel i dels dispositius connectats propers.

Important: el widget de bateria està disponible a Android 12 i en versions posteriors, i funciona amb els dispositius que informen de les dades sobre la bateria mitjançant el Bluetooth o el servei Vinculació ràpida de Google. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Per afegir el widget de bateria:

1. En una pantalla d'inici, mantén premut un espai buit.
  2. Toca Widgets.
  3. Toca Bateria.
  4. Mantén premut el widget de bateria.
  5. Fes lliscar el widget fins al lloc on vulguis col·locar-lo. Aixeca el dit.
  6. Per canviar la mida del widget, arrossega els punts.
  7. Quan hagis acabat, toca fora del widget.