Konfigurer en pauseskærm

Din telefons pauseskærm kan vise billeder, farverige baggrunde, et ur og meget mere, når din telefon oplader eller er sat i dockingstation.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Deaktiver pauseskærmen

Hvis enheden oplades, er sat i dockingstation eller begge dele:

1. Tryk på Starttidspunkt under indstillingerne for pauseskærmen. Hvis du ikke kan se "Starttidspunkt", skal du trykke på Mere Mere Og så Starttidspunkt.
  2. Tryk på Under opladning, Når enheden er tilsluttet en dockingstation eller Når enheden oplades eller tilsluttes en dockingstation "Tilsluttet en dockingstation" betyder, at din telefon er sat i en dockingstation, der er en form for telefontilbehør.

Indstil pauseskærmen

Trin 1: Vælg, hvad pauseskærmen skal vise

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm Og så Pauseskærm.
  3. Tryk på en valgmulighed under "Vælg en pauseskærm":
    • Ur: Få vist et digitalt eller analogt ur. Du kan vælge dit ur eller skrue ned for lysstyrken på skærmen ved at trykke på Indstillinger Indstillinger ud for "Ur".
    • Farver: Få vist skiftende farver på skærmen.
    • Fotos: Få vist billeder fra appen Fotos. Du kan vælge kilde eller ændre indstillinger ved at trykke på Indstillinger Indstillinger ud for "Fotos" .
    • Andre apps: Hvis du har downloadet en app, der fungerer med din pauseskærm, kan du se den på listen.

Trin 2: Styr, hvornår pauseskærmen skal vises

Hvis enheden oplades, er sat i dockingstation eller begge dele:

1. Tryk på Starttidspunkt under indstillingerne for pauseskærmen. Hvis du ikke kan se "Starttidspunkt", skal du trykke på Mere Mere Og så Starttidspunkt.
  2. Tryk på Under opladning, Når enheden er tilsluttet en dockingstation eller Når enheden oplades eller tilsluttes en dockingstation "Tilsluttet en dockingstation" betyder, at din telefon er sat i en dockingstation, der er en form for telefontilbehør.

Trin 3: Afprøv pauseskærmen

Tryk på Brug pauseskærm for at se, hvordan den ser ud.

Vælg, hvornår din skærm skal opleve timeout

Når du har indstillet pauseskærmen, vises den, når skærmen på din telefon oplever timeout. Sådan skifter du, hvor lang tid det skal tage, før din telefon oplever timeout:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Skærm Og så Timeout for skærmen.
  3. Vælg en af mulighederne.

Tip! Hvis du slukker din telefon ved hjælp af afbryderknappen, starter pauseskærmen ikke. Lad i stedet skærmen være tændt, så enheden oplever timeout af sig selv.