Finn ut hvordan Pixel-høyttalerne og -mikrofonene fungerer

Bruk denne artikkelen for å finne og forstå delene av telefonen din som spiller av og registrerer lyder.

Høyttalere og mikrofoner

Pixel-telefoner har to høyttalere og tre mikrofoner. Finn ut hvor høyttalerne og mikrofonene er.

Telefonen din bruker forskjellige høyttalere og mikrofoner for forskjellige oppgaver. Begge høyttalerne spiller av musikk, men bunnhøyttaleren er har høyere volum.

Slik bruker telefonen din topphøyttaleren

Topphøyttaleren er mottakerhøyttaleren. Den brukes hovedsakelig under telefonsamtaler.

Når du holder telefonen mot øret ditt, er topphøyttaleren på. Med denne funksjonen kan du høre oppringeren når bunnhøyttaleren er av. Siden topphøyttaleren er mindre enn bunnhøyttaleren, har den lavere volum når den isoleres fra bunnhøyttaleren.

Slik bruker telefonen din bunnhøyttaleren

Bunnhøyttaleren er større og har vanligvis høyere volum. Når du er i en samtale, lager den bare lyd hvis du slår på høyttalerknappen.

Slik bruker telefonen din mikrofonene

Telefonen din har tre identiske mikrofoner, men den bruker ikke alle samtidig. Kvaliteten av opptaket er avhengig av appen du bruker.

Har du fortsatt lydproblemer på en Pixel-telefon?

Hvis du vil ha mulige løsninger på andre problemer med tilbakestilling av telefonen, kan du legge ut spørsmål i forumet vårt i Pixel-brukerfellesskapet.

Du kan også få kontakt med en brukerstøttemedarbeider om dette problemet. Finn ut hvordan du får hjelp med Pixel-telefonen.