Reparer din egen Pixel-telefon eller Pixel Tablet

Når du må få reparert Pixel-telefonen eller Pixel Tablet, er du ikke lenger begrenset til reparasjonssenter eller innsending.Du kan reparere disse enhetene selv.

Tips: Vi anbefaler at bare brukere med relevant teknisk erfaring reparerer enhetene sine.

Kjøp ekte reservedeler

For å fikse en Pixel-telefon eller Pixel Tablet selv kan du kjøpe ekte Google-deler fra iFixit.

Tilgjengelighet:

• Enheter: Pixel 2 eller nyere, Pixel Fold og Pixel Tablet
  • Steder: USA, Storbritannia, Canada, Australia og europeiske land eller regioner der Pixel-telefoner og Pixel Tablet er tilgjengelige

Kjøp reparasjonstilbehør og -verktøy (bare for Pixel-telefoner)

Du kan kjøpe vanlige reparasjonsverktøy på nettet eller lokale reparasjonsverksted eller detaljhandlere. Du kan også kjøpe profesjonelt reparasjonstilbehør og verktøy på Shyft Services. Shyft Services er en pålitelig distributør som selger eksisterende Pixel-verktøy og -tilbehør som brukes av de autoriserte tjenesteleverandørene våre, som nå er tilgjengelige for alle forbrukere og reparatører.

Tilgjengelighet:

• Enheter: Pixel 8 eller nyere, inkludert Fold
  • Steder: USA

Bruk reparasjonshåndbøker (bare for Pixel-telefoner)

Viktig:

• Hvis du prøver å reparere enheten uten relevant teknisk erfaring, kan du skade deg selv eller enheten. Vi anbefaler at bare brukere med relevant teknisk erfaring prøver å reparere selv.
  • Hvis du velger å reparere selv, godtar du å påta deg risikoen forbundet med slik reparasjon.
  • Hvis du ikke kan reparere enheten på egen hånd, må du få den reparert av en uavhengig, profesjonell reparasjonspartner eller en bruker med teknisk erfaring.

For å reparere eller løse problemene med enheten kan du se reparasjonsveiledningen i reparasjonshåndbøkene for Pixel. Du kan få disse trinnvise veiledningene:

• Fiks en skadet Pixel-enhet med ekte deler.
  • Sett sammen eller demonter Pixel-enheter.
  • Fjern og bytt ut deler.
  • Få enheten til å vare lenger, og spar ressurser.

Brukerhåndboken inneholder også en tabell over kompatible enheter og typer reparasjoner.

Finn og last ned reparasjonshåndbøker for enheten din.

Tilgjengelighet:

• Enheter: Pixel 6a eller nyere
  • Språk: engelsk og fransk

Bruk diagnostikk- og programvareverktøy (bare for Pixel-telefoner)

Før og etter reparasjon kan det være lurt å diagnostisere funksjonaliteten til enheten. Gå til Diagnostikk-appen for å kjøre diagnostikk på Pixel-enheten.

Pixel-diagnostikk er innebygd i alle Pixel-telefoner og er laget for å bidra til å vurdere tilstanden til telefonen.

Følg denne veiledningen for å starte denne appen: Last ned brukerhåndboken for Pixel-diagnostikkverktøyet.

Tilgjengelighet:

• Enheter: Alle Pixel-telefoner (bare på engelsk)
  • Steder: USA
  • Språk: engelsk

Veiledning for tilgang:

1. Sørg for at Pixel-telefonen er koblet til internett.
  2. Åpne Telefon-appen .
  3. Trykk på Tastatur Tastatur.
  4. Skriv inn *#*#7287#*#*
  5. Følg meldingene på skjermen.
  6. Trykk på Bekreft.
  7. For å oppdatere operativsystemet og kalibrere fingeravtrykkssensoren under skjermen (UDFPS), gå til
    1. Oppdater eller reinstaller programvaren på Pixel-enheten
    2. Koble til Pixel-telefonen din

Tips: Hvis du støter på problemer med kalibreringen av fingeravtrykkssensoren under skjermen, kan du se på feilsøkingstipsene nederst på Oppdatering og reparasjon av programvare.

Få profesjonell reparasjonshjelp

Hvis du ikke vil reparere Pixel-enheten selv, kan du sende den inn eller ta den med til en autorisert reparasjonsleverandør. Finn ut hvordan du får reparert Pixel-enheten din.

Hvis du bestemmer deg for å sende inn enheten for reparasjon, finnes det alternativer som ivaretar personvernet:

Reparasjonsmodus for Pixel: For å gjøre reparasjonen enklere og ivareta personvernet ditt som enhetseier, slå på reparasjonsmodusen for Pixel før du utfører reparasjoner og diagnostikk.

Tilgjengelighet:

• Enheter: Alle Pixel-telefoner (bare på engelsk)
  • Steder: USA, Storbritannia, Canada, Australia og europeiske land eller regioner der Pixel-enheter er tilgjengelige

Se hvordan du sender inn garantikrav for Pixel Tablet.