Het maximale uit de tafelbladmodus op je Pixel Fold halen

Je kunt de tafelbladmodus op je Pixel Fold gebruiken om groepsfoto's te maken, handsfree video's te bekijken en foto's van de sterrenhemel te maken zonder dat je een statief nodig hebt.

De tafelbladmodus gebruiken om handsfree video's te bekijken

1. Selecteer wat je wilt bekijken.
  2. Vouw je telefoon in een L-vorm.
  3. Zet de telefoon neer op een oppervlak, met het scherm aan de buitenzijde omlaag.
  4. Als je de tafelbladmodus wilt afsluiten, vouw je de telefoon helemaal open of vouw je het apparaat dicht.

Een groepsfoto maken met de tafelbladmodus

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor bepaalde apps.

1. Open de Camera-app Google Camera op je Pixel Fold.
  2. Vouw je telefoon in een L-vorm.
  3. Plaats de telefoon op een oppervlak met het scherm naar je toe gericht en de camera's aan de achterzijde gericht op je onderwerp.
  4. Als je een foto wilt maken met de timer, stel je de timer in en ga je in beeld staan.
    • Tik op 3 seconden of 10 seconden .
    • Druk op de sluiterknop en ga in beeld staan.

Tip: Nadat je een timerinstelling hebt geselecteerd, kun je de sluiterknop ook activeren door je hand omhoog te houden. Meer informatie over de handpalmtimer

Handsfree een foto maken met je stem

Belangrijk: Je moet de Google Assistent al hebben ingesteld. Meer informatie over hoe je de Google Assistent instelt

1. Open de Camera-app Google Camera op je Pixel Fold.
  2. Plaats je apparaat op een stabiele ondergrond of standaard.
  3. Zorg dat je in beeld bent voor de camera.

Als je een cameratimer wilt starten met je stem, zeg je 'Hey Google, maak een foto'. Na 3 seconden maakt je telefoon een foto.

Tip: Als je deze functie wilt gebruiken, moet je Korte zinnen aanzetten in Instellingen.