Informació sobre Serveis de configuració en un telèfon Pixel

L'aplicació Configuració del telèfon utilitza un programari principal del sistema que s'anomena "Serveis de configuració". El programari permet la configuració, la connexió i la personalització de la configuració del telèfon i la de determinades aplicacions.

El sistema concedeix permisos a Serveis de configuració per mostrar informació sobre les connexions a la xarxa i els dispositius connectats, definir regles per activar el mode No molestis o enviar notificacions, entre d'altres.

Tipus de permisos

Connexió a la xarxa mòbil
Serveis de configuració comprova si el telèfon està connectat a una xarxa mòbil.
Dispositius connectats
Aquest permís fa possible que els widgets mostrin informació sobre l'estat del telèfon i dels dispositius connectats per Bluetooth.
Notificacions
Serveis de configuració mostra notificacions i actualitzacions sobre l'estat. Cada notificació té les seves pròpies preferències de configuració. Obtén informació sobre com pots controlar les notificacions a Android.
Ubicació

Regles pot ajudar-te a automatitzar els canvis que depenen de la ubicació i que fas regularment a Configuració, com ara silenciar el telèfon quan arribes a la feina. Necessita accedir sempre a la ubicació per funcionar correctament. Les dades d'ubicació es conserven al telèfon i no s'envien a Google. Pots canviar els permisos d'ubicació i la configuració de Regles.

Canviar el permís d'ubicació

1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Ubicació i, a continuació, Permisos d'ubicació d'aplicacions.
  3. Toca Menú Menú i, a continuació, Mostra el sistema i, a continuació, Serveis de configuració.
  4. A "Accés a la ubicació per a aquesta aplicació", tria una opció de configuració:
    • Permet sempre.
    • Permet només mentre s'utilitza l'aplicació.
    • Pregunta sempre.
    • No permetis.
  5. Activa o desactiva Utilitza la ubicació exacta.

Canviar la configuració de Regles

1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Regles.
  3. Activa o desactiva Permet a Regles accedir a la ubicació.
  4. Activa o desactiva Suggereix regles automàticament.

Com utilitza la teva informació Google

Si l'opció de configuració d'ús i diagnòstic del telèfon està activada, Google pot recollir determinada informació per analitzar i millorar la teva experiència. Per exemple, Serveis de configuració pot recollir identificadors de telèfon o d'un altre tipus, interaccions amb aplicacions, registres de bloquejos i diagnòstics. Les dades s'encripten en trànsit i Google les utilitza d'acord amb la política de privadesa de Google. Obtén més informació sobre com pots compartir la informació d'ús i diagnòstic amb Google.

Canviar l'opció de configuració d'ús i diagnòstic

1. Al telèfon, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Privadesa i, a continuació, Ús i diagnòstic.
  3. Activa o desactiva l'opció Ús i diagnòstic.

Obtén més informació sobre l'accés a les dades al Centre d'ajuda de privadesa.