Ettårig förlängning av reparationsprogrammet för Pixel 4 XL

Google erbjuder ett reparationsprogram på ett år för vissa problem med strömförsörjningen på Pixel 4 XL-telefoner som köpts i USA, Singapore, Kanada, Japan eller Taiwan.

Kunder i Kanada kan få en gratis reparation eller ersättningsenhet inom ett år från dagen då garantin löper ut om kraven för programmet är uppfyllda. Vi avgör vilket alternativ som erbjuds.

Dessa problem kan omfattas

Problemen måste vara kopplade till följande:

• Det går inte att starta telefonen
  • Telefonen startas om eller stängs av slumpmässigt av sig själv
  • Laddning med en adapter
  • Trådlös laddning
  • Telefonens batteri laddas ur mycket snabbare än tidigare

Om du har andra problem med telefonen kan du titta i vårt hjälpcenter för Pixel-telefoner, besöka Pixel-gruppen eller ställa din fråga till vårt Twitter-konto @MadeByGoogle.

Ersätta telefonen

Du kan ta reda på om din Pixel 4 XL uppfyller kraven för det utökade reparations- och ersättningsprogrammet genom att kontakta oss.

Ersättningsprogrammet gäller inte för Pixel 4 XL-telefoner som köpts i Australien, Frankrike, Förenade kungariket, Irland, Italien, Spanien eller Tyskland. I dessa länder omfattas enheter som uppfyller villkoren av den tvååriga tillverkargarantin.

Relaterade resurser

Kunder i Japan kan få en kostnadsfri reparation eller ersättningsenhet inom ett år från dagen då garantin löper ut om villkoren för programmet är uppfyllda. Google avgör vilket alternativ som erbjuds.

Dessa problem kan omfattas

Problemen måste vara kopplade till följande:
  • Det går inte att starta telefonen
  • Telefonen startas om eller stängs av slumpmässigt av sig själv
  • Laddning med en adapter
  • Trådlös laddning
  • Telefonens batteri laddas ur mycket snabbare än tidigare

Om du har andra problem med telefonen kan du titta i vårt hjälpcenter för Pixel-telefoner, besöka Pixel-gruppen eller ställa din fråga till vårt Twitter-konto @MadeByGoogle.

Kontrollera om du uppfyller villkoren för det utökade reparationsprogrammet

Pixel 4 XL-telefoner som uppfyller villkoren för det utökade reparationsprogrammet:
・ Pixel 4XL-telefoner som har köpts i Google Store
・ Pixel 4XL-telefoner där problemet kvarstår efter felsökningen.

Kontakta oss om du är uppfyller villkoren för det utökade reparationsprogrammet.

Tips! Om du har köpt telefonen av en tredje part, till exempel mobiloperatören, och uppfyller villkoren för programmet efter felsökningen kontaktar du säljaren för att få hjälp med reparationen enligt den begränsade garantin.

Relaterade resurser

Kunder i Singapore kan få en gratis reparation inom ett år från dagen då garantin löper ut om kraven för programmet är uppfyllda.

Dessa problem kan omfattas

Problemen måste vara kopplade till följande:

• Det går inte att starta telefonen
  • Telefonen startas om eller stängs av slumpmässigt av sig själv
  • Laddning med en adapter
  • Trådlös laddning
  • Telefonens batteri laddas ur mycket snabbare än tidigare

Om du har andra problem med telefonen kan du titta i vårt hjälpcenter för Pixel-telefoner, besöka Pixel-gruppen eller ställa din fråga till vårt Twitter-konto @MadeByGoogle.

Reparera telefonen

Viktigt! Om din Pixel 4 XL har skador som gör att Google inte kan reparera den, som sprickor i skärmen, måste du åtgärda dem innan problemet med strömförsörjningen kan undersökas. I vissa fall kan det tillkomma en avgift för att åtgärda skadorna.

Du kan ta reda på om din Pixel 4 XL uppfyller kraven för reparation genom att ta med enheten till en CTDI-butik (Communication Test Design) i närheten. Om telefonen inte uppfyller kraven för reparation via det ettåriga förlängda reparationsprogrammet kan en avgift tillkomma när telefonen ska repareras.

Tips! Säkerhetskopiera data till Google-kontot genom att öppna appen Inställningar på telefonen innan du lämnar eller skickar in telefonen för reparation. Tryck sedan på System följt av Säkerhetskopiering följt av Säkerhetskopiering.

Om reparationsprogrammet

Obs! När Google eller ett auktoriserat reparationsställe, till exempel Asurion/uBreakiFix, tar emot din telefon blir du tillfrågad om problemen och telefonen undersöks innan reparationen påbörjas. Detta görs för att verifiera att telefonen uppfyller kraven för programmet.

Reparationsprogrammet gäller inte för Pixel 4 XL-telefoner som köpts i Australien, Frankrike, Förenade kungariket, Irland, Italien, Spanien eller Tyskland. I dessa länder omfattas enheter som uppfyller kraven av den tvååriga tillverkargarantin.

Relaterade resurser

Kunder i Taiwan kan få en gratis reparation eller ersättningsenhet inom ett år från dagen då garantin löper ut om kraven för programmet är uppfyllda. Vi avgör vilket alternativ som erbjuds.

Dessa problem kan omfattas

Problemen måste vara kopplade till följande:

• Det går inte att starta telefonen
  • Telefonen startas om eller stängs av slumpmässigt av sig själv
  • Laddning med en adapter
  • Trådlös laddning
  • Telefonens batteri laddas ur mycket snabbare än tidigare

Om du har andra problem med telefonen kan du titta i vårt hjälpcenter för Pixel-telefoner, besöka Pixel-gruppen eller ställa din fråga till vårt Twitter-konto @MadeByGoogle.

Ersätta telefonen

Du kan ta reda på om din Pixel 4 XL uppfyller kraven för det utökade reparations- och ersättningsprogrammet genom att kontakta oss.

Ersättningsprogrammet gäller inte för Pixel 4 XL-telefoner som köpts i Australien, Frankrike, Förenade kungariket, Irland, Italien, Spanien eller Tyskland. I dessa länder omfattas enheter som uppfyller villkoren av den tvååriga tillverkargarantin.

Relaterade resurser

Kunder i USA kan få en gratis reparation inom ett år från dagen då garantin löper ut om kraven för programmet är uppfyllda.

Dessa problem kan omfattas

Problemen måste vara kopplade till följande:

• Det går inte att starta telefonen
  • Telefonen startas om eller stängs av slumpmässigt av sig själv
  • Laddning med en adapter
  • Trådlös laddning
  • Telefonens batteri laddas ur mycket snabbare än tidigare

Om du har andra problem med telefonen kan du titta i vårt hjälpcenter för Pixel-telefoner, besöka Pixel-gruppen eller ställa din fråga till vårt Twitter-konto @MadeByGoogle.

Reparera telefonen

Viktigt! Om din Pixel 4 XL har skador som gör att Google inte kan reparera den, som sprickor i skärmen, måste du åtgärda dem innan problemet med strömförsörjningen kan undersökas. I vissa fall kan det tillkomma en avgift för att åtgärda skadorna.

Du kan ta reda på om din Pixel 4 XL uppfyller kraven för reparation genom att ta med enheten till en Asurion/uBreakiFix-butik i närheten eller påbörja processen online via Googles reparationscenter. Om telefonen inte uppfyller kraven för reparation via det ettåriga förlängda reparationsprogrammet kan en avgift tillkomma när telefonen ska repareras.

Tips! Säkerhetskopiera data till Google-kontot genom att öppna appen Inställningar på telefonen innan du lämnar eller skickar in telefonen för reparation. Tryck sedan på System följt av Säkerhetskopiering följt av Säkerhetskopiering.

Om reparationsprogrammet

Obs! När Google eller ett auktoriserat reparationsställe, till exempel Asurion/uBreakiFix, tar emot din telefon blir du tillfrågad om problemen och telefonen undersöks innan reparationen påbörjas. Detta görs för att verifiera att telefonen uppfyller kraven för programmet.

Reparationsprogrammet gäller inte för Pixel 4 XL-telefoner som köpts i Australien, Frankrike, Förenade kungariket, Irland, Italien, Spanien eller Tyskland. I dessa länder omfattas enheter som uppfyller kraven av den tvååriga tillverkargarantin.

Relaterade resurser

Reparationsprogrammet gäller inte i andra länder än de som anges ovan. Det gäller inte heller för Pixel 4 XL-telefoner som köpts i Australien, Frankrike, Förenade kungariket, Irland, Italien, Spanien eller Tyskland. I dessa länder omfattas enheter som uppfyller kraven av den tvååriga tillverkargarantin.

Om du har andra problem med telefonen kan du titta i vårt hjälpcenter för Pixel-telefoner, besöka Pixel-gruppen eller ställa din fråga till vårt Twitter-konto @MadeByGoogle.