Ettårig utvidet reparasjonsprogram for Pixel 4 XL

Google tilbyr et ettårig reparasjonsprogram for Pixel 4 XL-enheter som er kjøpt i USA, Singapore, Canada, Japan og Taiwan, for bestemte batterirelaterte problemer.

Hvis du er kvalifisert for dette programmet i Canada, kan du få en gratis reparasjon eller utskifting i opptil ett år etter at garantien utløper.

Hvilke problemer kan dekkes?

Problemene må være knyttet til

• at du ikke kan slå på telefonen
  • at telefonen starter på nytt eller slås av tilfeldig uten manuell omstart eller avslåing
  • lading med en adapter
  • trådløs lading
  • at telefonens batteri tømmes betydelig raskere enn tidligere

Hvis du har andre problemer med telefonen, kan du bla gjennom brukerstøtten for Pixel-telefoner, gå til Pixel-brukerfellesskapet eller stille spørsmål til Twitter-kontoen vår, @MadeByGoogle.

Bytt telefonen

Kontakt oss for å sjekke om Pixel 4 XL-enheten din er kvalifisert for det utvidete reparasjons- og utskiftingsprogrammet.

Utskiftingsprogrammet gjelder ikke for Pixel 4 XL-enheter som er kjøpt i Australia, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Spania eller Storbritannia, der kvalifiserte enheter blir behandlet som en del av den normale toårige produsentgarantien.

Relaterte ressurser

Hvis du er kvalifisert for dette programmet i Japan, kan du – hvis Google vedtar det – få en kostnadsfri reparasjon eller utskifting i opptil ett år etter at garantien utløper.

Hvilke problemer kan dekkes?

Problemene må være knyttet til
  • at du ikke kan slå på telefonen
  • at telefonen starter på nytt eller slås av tilfeldig uten manuell omstart eller avslåing
  • lading med en adapter
  • trådløs lading
  • at telefonens batteri tømmes betydelig raskere enn tidligere

Hvis du har andre problemer med telefonen, kan du bla gjennom brukerstøtten for Pixel-telefoner, gå til Pixel-brukerfellesskapet eller stille spørsmål til Twitter-kontoen vår, @MadeByGoogle.

Sjekk om du er kvalifisert for det utvidede reparasjonsprogrammet

Disse Pixel 4 XL-telefonene er kvalifisert for det utvidede reparasjonsprogrammet:
・ Pixel 4XL-telefoner som er kjøpt i Google Store
・ Pixel 4XL-brukere som fortsatt har problemer etter feilsøking

Kontakt oss hvis du er kvalifisert for det utvidede reparasjonsprogrammet.

Tips: Hvis du har kjøpt telefonen fra en tredjepart, for eksempel en mobiloperatør, og du er kvalifisert for programmet etter feilsøking, kan du kontakte selgeren for å få hjelp med reparasjonen med den begrensede garantien.

Relaterte ressurser

Hvis du er kvalifisert for dette programmet i Singapore, kan du få en gratis reparasjon i opptil ett år etter at garantien utløper.

Hvilke problemer kan dekkes?

Problemene må være knyttet til

• at du ikke kan slå på telefonen
  • at telefonen starter på nytt eller slås av tilfeldig uten manuell omstart eller avslåing
  • lading med en adapter
  • trådløs lading
  • at telefonens batteri tømmes betydelig raskere enn tidligere

Hvis du har andre problemer med telefonen, kan du bla gjennom brukerstøtten for Pixel-telefoner, gå til Pixel-brukerfellesskapet eller stille spørsmål til Twitter-kontoen vår, @MadeByGoogle.

Reparer telefonen

Viktig: Hvis Pixel 4 XL har skader som hindrer Google i å reparere den, for eksempel en sprukket skjerm, må du reparere dette før du undersøker det batterirelaterte problemet. I noen tilfeller må du betale et gebyr for å reparere skaden.

For å sjekke om Pixel 4 XL er kvalifisert for reparasjon, kan du ta med enheten til nærmeste Communication Test Design (CTDI). Hvis telefonen ikke er kvalifisert for reparasjon via det ettårige utvidede reparasjonsprogrammet, kan det påløpe et gebyr for å reparere telefonen.

Tips: Sikkerhetskopiér data til Google-kontoen din ved å åpne Innstillinger-appen på telefonen før du tar med deg eller sender telefonen til reparasjon. Trykk deretter på System og så Sikkerhetskopiering og så Sikkerhetskopiering.

Om reparasjonsprogrammet

Viktig: Når Google eller en autorisert reparasjonsleverandør, for eksempel Asurion/uBreakiFix, mottar telefonen, stiller de spørsmål om problemene og inspiserer telefonen før reparasjonen for å bekrefte at den er kvalifisert for dette programmet.

Reparasjonsprogrammet gjelder ikke for Pixel 4 XL-enheter som er kjøpt i Australia, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Spania eller Storbritannia, der kvalifiserte enheter blir behandlet som en del av den normale toårige produsentgarantien.

Relaterte ressurser

Hvis du er kvalifisert for dette programmet i Taiwan, kan du få en gratis reparasjon eller utskifting i opptil ett år etter at garantien utløper.

Hvilke problemer kan dekkes?

Problemene må være knyttet til

• at du ikke kan slå på telefonen
  • at telefonen starter på nytt eller slås av tilfeldig uten manuell omstart eller avslåing
  • lading med en adapter
  • trådløs lading
  • at telefonens batteri tømmes betydelig raskere enn tidligere

Hvis du har andre problemer med telefonen, kan du bla gjennom brukerstøtten for Pixel-telefoner, gå til Pixel-brukerfellesskapet eller stille spørsmål til Twitter-kontoen vår, @MadeByGoogle.

Bytt telefonen

Kontakt oss for å sjekke om Pixel 4 XL-enheten din er kvalifisert for det utvidete reparasjons- og utskiftingsprogrammet.

Utskiftingsprogrammet gjelder ikke for Pixel 4 XL-enheter som er kjøpt i Australia, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Spania eller Storbritannia, der kvalifiserte enheter blir behandlet som en del av den normale toårige produsentgarantien.

Relaterte ressurser

Hvis du er kvalifisert for dette programmet i USA, kan du få en gratis reparasjon i opptil ett år etter at garantien utløper.

Hvilke problemer kan dekkes?

Problemene må være knyttet til

• at du ikke kan slå på telefonen
  • at telefonen starter på nytt eller slås av tilfeldig uten manuell omstart eller avslåing
  • lading med en adapter
  • trådløs lading
  • at telefonens batteri tømmes betydelig raskere enn tidligere

Hvis du har andre problemer med telefonen, kan du bla gjennom brukerstøtten for Pixel-telefoner, gå til Pixel-brukerfellesskapet eller stille spørsmål til Twitter-kontoen vår, @MadeByGoogle.

Reparer telefonen

Viktig: Hvis Pixel 4 XL har skader som hindrer Google i å reparere den, for eksempel en sprukket skjerm, må du reparere dette før du undersøker det batterirelaterte problemet. I noen tilfeller må du betale et gebyr for å reparere skaden.

For å sjekke om din Pixel 4 XL er kvalifisert for reparasjon, kan du ta med enheten til nærmeste Asurion/uBreakiFix-senter eller starte prosessen på nettet via Googles reparasjonssenter. Hvis telefonen ikke er kvalifisert for reparasjon via det ettårige utvidede reparasjonsprogrammet, kan det påløpe et gebyr for å reparere telefonen.

Tips: Sikkerhetskopiér data til Google-kontoen din ved å åpne Innstillinger-appen på telefonen før du tar med deg eller sender telefonen til reparasjon. Trykk deretter på System og så Sikkerhetskopiering og så Sikkerhetskopiering.

Om reparasjonsprogrammet

Viktig: Når Google eller en autorisert reparasjonsleverandør, for eksempel Asurion/uBreakiFix, mottar telefonen, stiller de spørsmål om problemene og inspiserer telefonen før reparasjonen for å bekrefte at den er kvalifisert for dette programmet.

Reparasjonsprogrammet gjelder ikke for Pixel 4 XL-enheter som er kjøpt i Australia, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Spania eller Storbritannia, der kvalifiserte enheter blir behandlet som en del av den normale toårige produsentgarantien.

Relaterte ressurser

Reparasjonsprogrammet gjelder ikke for andre land enn de som er oppført ovenfor. Det gjelder heller ikke for Pixel 4 XL-enheter som er kjøpt i Australia, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Spania eller Storbritannia, der kvalifiserte enheter blir behandlet som en del av den normale toårige produsentgarantien.

Hvis du har andre problemer med telefonen, kan du bla gjennom brukerstøtten for Pixel-telefoner, gå til Pixel-brukerfellesskapet eller stille spørsmål til Twitter-kontoen vår, @MadeByGoogle.