1 jaar langer reparatieprogramma voor Pixel 4 XL

Google biedt voor bepaalde problemen met de voeding een reparatieprogramma van 1 jaar voor Pixel 4 XL's die zijn gekocht in de Verenigde Staten, Singapore, Canada, Japan en Taiwan.

Als je in Canada in aanmerking komt voor dit programma, kun je een gratis vervanging of reparatie krijgen (door ons bepaald) tot 1 jaar nadat de garantie is verlopen.

Problemen die mogelijk worden gedekt

De problemen moeten verband houden met de volgende zaken:

• De telefoon gaat niet aan
  • De telefoon wordt opnieuw opgestart of uitgezet zonder dat je daar zelf opdracht voor hebt gegeven
  • Opladen met een adapter
  • Draadloos opladen
  • De batterij van de telefoon raakt aanzienlijk sneller leeg dan eerder

Voor andere problemen met je telefoon kun je naar het Helpcentrum van de Pixel-telefoon gaan, de Pixel-community bezoeken of je vraag stellen aan ons Twitter-account @MadeByGoogle.

Je telefoon vervangen

Neem contact met ons op om na te gaan of je Pixel 4 XL in aanmerking komt voor het verlengde reparatie- of vervangingsprogramma.

Het vervangingsprogramma is niet van toepassing op Pixel 4 XL's die zijn gekocht in Australië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk, waar in aanmerking komende apparaten worden verwerkt in het kader van de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Gerelateerde bronnen

Als je in Japan in aanmerking komt voor dit programma, kun je na een beslissing van Google een gratis vervanging of reparatie krijgen (door ons bepaald) tot 1 jaar nadat de garantie is verlopen.

Problemen die mogelijk worden gedekt

De problemen moeten verband houden met de volgende zaken:
  • De telefoon gaat niet aan
  • De telefoon wordt opnieuw opgestart of uitgezet zonder dat je daar zelf opdracht voor hebt gegeven
  • Opladen met een adapter
  • Draadloos opladen
  • De batterij van de telefoon raakt aanzienlijk sneller leeg dan eerder

Voor andere problemen met je telefoon kun je naar het Helpcentrum van de Pixel-telefoon gaan, de Pixel-community bezoeken of je vraag stellen aan ons Twitter-account @MadeByGoogle.

Checken of je in aanmerking komt voor het verlengde reparatieprogramma

Pixel 4 XL-telefoons die in aanmerking komen voor het verlengde reparatieprogramma:
・ Pixel 4 XL-telefoons die zijn gekocht in de Google Store.
・ Pixel 4 XL-gebruikers die na probleemoplossing nog steeds problemen ondervinden.

Als je in aanmerking komt voor het verlengde reparatieprogramma, neem je contact met ons op.

Tip: Als je je telefoon hebt gekocht bij derden, zoals een mobiele provider, en je na probleemoplossing in aanmerking komt voor het programma, neem je contact op met de verkoper voor support bij de reparatie met de beperkte garantie.

Gerelateerde bronnen

Als je in Singapore in aanmerking komt voor dit programma, kun je de telefoon gratis laten repareren tot 1 jaar nadat de garantie is verlopen.

Problemen die mogelijk worden gedekt

De problemen moeten verband houden met de volgende zaken:

• De telefoon gaat niet aan
  • De telefoon wordt opnieuw opgestart of uitgezet zonder dat je daar zelf opdracht voor hebt gegeven
  • Opladen met een adapter
  • Draadloos opladen
  • De batterij van de telefoon raakt aanzienlijk sneller leeg dan eerder

Voor andere problemen met je telefoon kun je naar het Helpcentrum van de Pixel-telefoon gaan, de Pixel-community bezoeken of je vraag stellen aan ons Twitter-account @MadeByGoogle.

Je telefoon repareren

Belangrijk: Als je Pixel 4 XL zo beschadigd is dat Google de telefoon niet kan repareren, bijvoorbeeld door een gebarsten scherm, moet dat probleem worden verholpen voordat het voedingsprobleem kan worden onderzocht. In sommige gevallen kunnen er kosten in rekening worden gebracht om de schade te verhelpen.

Als je wilt checken of je Pixel 4 XL in aanmerking komt voor reparatie, kun je het apparaat naar de dichtstbijzijnde Communication Test Design (CTDI) brengen. Als je telefoon niet in aanmerking komt voor reparatie via het verlengde reparatieprogramma van 1 jaar, kunnen er kosten in rekening worden gebracht om je telefoon te repareren.

Tip: Maak voordat je je telefoon wegbrengt of opstuurt voor reparatie, een back-up van je gegevens in je Google-account. Hiervoor open je de app Instellingen op je telefoon en tik je op Systeem en dan Back-up en dan Back-up.

Over het reparatieprogramma

Belangrijk: Wanneer Google of een geautoriseerde reparateur (zoals Asurion/uBreakiFix) je telefoon ontvangt, wordt je gevraagd wat de problemen zijn. Voorafgaand aan de reparatie wordt nagegaan of je telefoon in aanmerking komt voor dit programma.

Het reparatieprogramma is niet van toepassing op Pixel 4 XL's die zijn gekocht in Australië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk, waar in aanmerking komende apparaten worden verwerkt in het kader van de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Gerelateerde bronnen

Als je in Taiwan in aanmerking komt voor dit programma, kun je een gratis vervanging of reparatie krijgen (door ons bepaald) tot 1 jaar nadat de garantie is verlopen.

Problemen die mogelijk worden gedekt

De problemen moeten verband houden met de volgende zaken:

• De telefoon gaat niet aan
  • De telefoon wordt opnieuw opgestart of uitgezet zonder dat je daar zelf opdracht voor hebt gegeven
  • Opladen met een adapter
  • Draadloos opladen
  • De batterij van de telefoon raakt aanzienlijk sneller leeg dan eerder

Voor andere problemen met je telefoon kun je naar het Helpcentrum van de Pixel-telefoon gaan, de Pixel-community bezoeken of je vraag stellen aan ons Twitter-account @MadeByGoogle.

Je telefoon vervangen

Neem contact met ons op om na te gaan of je Pixel 4 XL in aanmerking komt voor het verlengde reparatie- of vervangingsprogramma.

Het vervangingsprogramma is niet van toepassing op Pixel 4 XL's die zijn gekocht in Australië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk, waar in aanmerking komende apparaten worden verwerkt in het kader van de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Gerelateerde bronnen

Als je in de Verenigde Staten in aanmerking komt voor dit programma, kun je de telefoon gratis laten repareren tot 1 jaar nadat de garantie is verlopen.

Problemen die mogelijk worden gedekt

De problemen moeten verband houden met de volgende zaken:

• De telefoon gaat niet aan
  • De telefoon wordt opnieuw opgestart of uitgezet zonder dat je daar zelf opdracht voor hebt gegeven
  • Opladen met een adapter
  • Draadloos opladen
  • De batterij van de telefoon raakt aanzienlijk sneller leeg dan eerder

Voor andere problemen met je telefoon kun je naar het Helpcentrum van de Pixel-telefoon gaan, de Pixel-community bezoeken of je vraag stellen aan ons Twitter-account @MadeByGoogle.

Je telefoon repareren

Belangrijk: Als je Pixel 4 XL zo beschadigd is dat Google de telefoon niet kan repareren, bijvoorbeeld door een gebarsten scherm, moet dat probleem worden verholpen voordat het voedingsprobleem kan worden onderzocht. In sommige gevallen kunnen er kosten in rekening worden gebracht om de schade te verhelpen.

Als je wilt checken of je Pixel 4 XL in aanmerking komt voor reparatie, kun je het apparaat naar de dichtstbijzijnde Asurion-/uBreakiFix-locatie brengen. Je kunt het proces ook online starten via het reparatiecentrum van Google. Als je telefoon niet in aanmerking komt voor reparatie via het verlengde reparatieprogramma van 1 jaar, kunnen er kosten in rekening worden gebracht om je telefoon te repareren.

Tip: Maak voordat je je telefoon wegbrengt of opstuurt voor reparatie, een back-up van je gegevens in je Google-account. Hiervoor open je de app Instellingen op je telefoon en tik je op Systeem en dan Back-up en dan Back-up.

Over het reparatieprogramma

Belangrijk: Wanneer Google of een geautoriseerde reparateur (zoals Asurion/uBreakiFix) je telefoon ontvangt, wordt je gevraagd wat de problemen zijn. Voorafgaand aan de reparatie wordt nagegaan of je telefoon in aanmerking komt voor dit programma.

Het reparatieprogramma is niet van toepassing op Pixel 4 XL's die zijn gekocht in Australië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk, waar in aanmerking komende apparaten worden verwerkt in het kader van de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Gerelateerde bronnen

Het reparatieprogramma is alleen van toepassing op de bovenstaande landen. Het is ook niet van toepassing op Pixel 4 XL's die zijn gekocht in Australië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Spanje of het Verenigd Koninkrijk, waar in aanmerking komende apparaten worden verwerkt in het kader van de normale fabrieksgarantie van 2 jaar.

Voor andere problemen met je telefoon kun je naar het Helpcentrum van de Pixel-telefoon gaan, de Pixel-community bezoeken of je vraag stellen aan ons Twitter-account @MadeByGoogle.