Vuodella pidennetty korjausohjelma Pixel 4 XL:lle

Google tarjoaa vuoden mittaisen korjausohjelman Yhdysvalloista, Singaporesta, Kanadasta, Japanista ja Taiwanista ostetuille Pixel 4 XL ‑puhelimille, joissa on tiettyjä virtaan liittyviä ongelmia.

Jos kuulut ohjelman piiriin Kanadassa, voimme tarjota harkintamme mukaan vaihdon tai korjauksen maksutta jopa vuosi takuun päättymisen jälkeen.

Mitä ongelmia ohjelman piiriin voi kuulua

Ongelmien on liityttävä näihin:

• Puhelin ei käynnisty
  • Puhelin käynnistyy uudelleen tai sammuu satunnaisesti ilman manuaalista uudelleenkäynnistystä tai sammuttamista
  • Lataus virtalähteen kautta
  • Langaton lataus
  • Puhelimen akku tyhjenee selvästi nopeammin kuin ennen

Jos sinulla on muita ongelmia puhelimen kanssa, voit tutustua Pixel-puhelimen ohjekeskukseentai Pixel-yhteisöön tai kysyä Twitter-tililtämme @MadeByGoogle.

Puhelimen vaihtaminen

Voit tarkistaa, täyttääkö Pixel 4 XL ‑puhelimesi pidennetyn vaihto- tai huolto-ohjelman vaatimukset, ottamalla meihin yhteyttä.

Vaihto-ohjelma ei koske Pixel 4 XL ‑puhelimia, jotka on ostettu Australiasta, Ranskasta, Saksasta, Irlannista, Italiasta, Espanjasta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Näissä maissa laitteet käsitellään normaalisti valmistajan kaksivuotisen takuun puitteissa, jos ne kuuluvat sen piiriin.

Lisää aiheesta

Jos kuulut ohjelman piiriin Japanissa, voit saada Googlen päätöksellä vaihdon tai korjauksen maksutta jopa vuosi takuun päättymisen jälkeen.

Mitä ongelmia ohjelman piiriin voi kuulua

Ongelmien on liityttävä näihin:
  • Puhelin ei käynnisty
  • Puhelin käynnistyy uudelleen tai sammuu satunnaisesti ilman manuaalista uudelleenkäynnistystä tai sammuttamista
  • Lataus virtalähteen kautta
  • Langaton lataus
  • Puhelimen akku tyhjenee selvästi nopeammin kuin ennen

Jos sinulla on muita ongelmia puhelimen kanssa, voit tutustua Pixel-puhelimen ohjekeskukseentai Pixel-yhteisöön tai kysyä Twitter-tililtämme @MadeByGoogle.

Näin voit tarkistaa, kuulutko laajennetun korjausohjelman piiriin

Pixel 4 XL ‐puhelimet, jotka täyttävät laajennetun korjausohjelman ehdot:
・ Google Storesta ostetut Pixel 4XL ‐puhelimet
・ Pixel 4XL:n käyttäjät, joilla on yhä ongelmia kokeiltuaan ratkaisuja niihin.

Jos kuulut laajennetun korjausohjelman piiriin, ota meihin yhteyttä.

Vinkki: Jos olet ostanut puhelimen kolmannelta osapuolelta, esim. mobiilioperaattorilta, ja kuulut ohjelman piiriin kokeiltuasi ratkaisuja ongelmiin, ota yhteyttä myyjään, jos tarvitset tukea rajoitetun takuun piiriin kuuluvissa korjauksissa.

Lisää aiheesta

Jos kuulut ohjelman piiriin Singaporessa, voit saada korjauksen maksutta jopa vuosi takuun päättymisen jälkeen.

Mitä ongelmia ohjelman piiriin voi kuulua

Ongelmien on liityttävä näihin:

• Puhelin ei käynnisty
  • Puhelin käynnistyy uudelleen tai sammuu satunnaisesti ilman manuaalista uudelleenkäynnistystä tai sammuttamista
  • Lataus virtalähteen kautta
  • Langaton lataus
  • Puhelimen akku tyhjenee selvästi nopeammin kuin ennen

Jos sinulla on muita ongelmia puhelimen kanssa, voit tutustua Pixel-puhelimen ohjekeskukseentai Pixel-yhteisöön tai kysyä Twitter-tililtämme @MadeByGoogle.

Puhelimen korjaaminen

Tärkeää: Jos Pixel 4 XL:ssä on vaurioita, joiden vuoksi Google ei voi korjata sitä (esim. haljennut näyttö), kyseinen vaurio on korjattava ennen virtaongelman tutkimista. Joissakin tapauksissa vaurioiden korjaamisesta voidaan veloittaa.

Jos haluat tarkistaa, onko Pixel 4 XL korjauskelpoinen, voit tuoda laitteesi lähimpään CTDI (Communication Test Design) -toimipisteeseen. Jos puhelimesi korjaus ei kuulu vuodella pidennetyn korjausohjelman piiriin, korjauksesta voidaan veloittaa.

Vinkki: Ennen kuin viet tai lähetät puhelimesi korjattavaksi, varmuuskopioi datasi Google-tilillesi avaamalla puhelimen Asetukset-sovellus. Valitse sitten Järjestelmä ja sitten Varmuuskopiointi ja sitten Varmuuskopiointi.

Tietoja korjausohjelmasta

Tärkeää: Kun Google tai valtuutettu korjauspalveluntarjoaja (esim. Asurion/uBreakiFix) vastaanottaa puhelimesi, sinulta kysytään havaitsemistasi ongelmista ja puhelin tarkistetaan ennen korjauksen aloittamista. Näin varmistetaan, että korjaus kuuluu ohjelman piiriin.

Korjausohjelma ei koske Pixel 4 XL ‑puhelimia, jotka on ostettu Australiasta, Ranskasta, Saksasta, Irlannista, Italiasta, Espanjasta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Näissä maissa laitteet käsitellään normaalin kaksivuotisen valmistajan takuun puitteissa, jos ne kuuluvat sen piiriin.

Lisää aiheesta

Jos kuulut ohjelman piiriin Taiwanissa, voimme tarjota harkintamme mukaan vaihdon tai korjauksen maksutta jopa vuosi takuun päättymisen jälkeen.

Mitä ongelmia ohjelman piiriin voi kuulua

Ongelmien on liityttävä näihin:

• Puhelin ei käynnisty
  • Puhelin käynnistyy uudelleen tai sammuu satunnaisesti ilman manuaalista uudelleenkäynnistystä tai sammuttamista
  • Lataus virtalähteen kautta
  • Langaton lataus
  • Puhelimen akku tyhjenee selvästi nopeammin kuin ennen

Jos sinulla on muita ongelmia puhelimen kanssa, voit tutustua Pixel-puhelimen ohjekeskukseentai Pixel-yhteisöön tai kysyä Twitter-tililtämme @MadeByGoogle.

Puhelimen vaihtaminen

Voit tarkistaa, täyttääkö Pixel 4 XL ‑puhelimesi pidennetyn vaihto- tai huolto-ohjelman vaatimukset, ottamalla meihin yhteyttä.

Vaihto-ohjelma ei koske Pixel 4 XL ‑puhelimia, jotka on ostettu Australiasta, Ranskasta, Saksasta, Irlannista, Italiasta, Espanjasta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Näissä maissa laitteet käsitellään normaalisti valmistajan kaksivuotisen takuun puitteissa, jos ne kuuluvat sen piiriin.

Lisää aiheesta

Jos kuulut ohjelman piiriin Yhdysvalloissa, voit saada korjauksen maksutta jopa vuosi takuun päättymisen jälkeen.

Mitä ongelmia ohjelman piiriin voi kuulua

Ongelmien on liityttävä näihin:

• Puhelin ei käynnisty
  • Puhelin käynnistyy uudelleen tai sammuu satunnaisesti ilman manuaalista uudelleenkäynnistystä tai sammuttamista
  • Lataus virtalähteen kautta
  • Langaton lataus
  • Puhelimen akku tyhjenee selvästi nopeammin kuin ennen

Jos sinulla on muita ongelmia puhelimen kanssa, voit tutustua Pixel-puhelimen ohjekeskukseentai Pixel-yhteisöön tai kysyä Twitter-tililtämme @MadeByGoogle.

Puhelimen korjaaminen

Tärkeää: Jos Pixel 4 XL:ssä on vaurioita, joiden vuoksi Google ei voi korjata sitä (esim. haljennut näyttö), kyseinen vaurio on korjattava ennen virtaongelman tutkimista. Joissakin tapauksissa vaurioiden korjaamisesta voidaan veloittaa.

Jos haluat tarkistaa, onko Pixel 4 XL korjauskelpoinen, voit tuoda laitteesi lähimpään Asurion/uBreakiFix-toimipisteeseen tai siirtyä verkossa Googlen Repair Centeriin. Jos puhelimen korjaus ei kuulu vuodella pidennetyn korjausohjelman piiriin, korjauksesta voidaan veloittaa.

Vinkki: Ennen kuin viet tai lähetät puhelimesi korjattavaksi, varmuuskopioi datasi Google-tilillesi avaamalla puhelimen Asetukset-sovellus. Valitse sitten Järjestelmä ja sitten Varmuuskopiointi ja sitten Varmuuskopiointi.

Tietoja korjausohjelmasta

Tärkeää: Kun Google tai valtuutettu korjauspalveluntarjoaja (esim. Asurion/uBreakiFix) vastaanottaa puhelimesi, sinulta kysytään havaitsemistasi ongelmista ja puhelin tarkistetaan ennen korjauksen aloittamista. Näin varmistetaan, että korjaus kuuluu ohjelman piiriin.

Korjausohjelma ei koske Pixel 4 XL ‑puhelimia, jotka on ostettu Australiasta, Ranskasta, Saksasta, Irlannista, Italiasta, Espanjasta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Näissä maissa laitteet käsitellään normaalin kaksivuotisen valmistajan takuun puitteissa, jos ne kuuluvat sen piiriin.

Lisää aiheesta

Korjausohjelma ei koske muita kuin yllä ilmoitettuja maita. Se ei myöskään koske Pixel 4 XL ‑puhelimia, jotka on ostettu Australiasta, Ranskasta, Saksasta, Irlannista, Italiasta, Espanjasta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Näissä maissa laitteet käsitellään normaalisti valmistajan kaksivuotisen takuun puitteissa, jos ne kuuluvat sen piiriin.

Jos sinulla on muita ongelmia puhelimen kanssa, voit tutustua Pixel-puhelimen ohjekeskukseentai Pixel-yhteisöön tai kysyä Twitter-tililtämme @MadeByGoogle.

Lisää aiheesta