Carregar altres dispositius amb Pixel

Utilitza la funció Compartició de bateria per carregar sense fil telèfons o accessoris amb certificació Qi, com ara els Pixel Buds o els telèfons Pixel 5 a 7 Pro, excepte els models 6a i 7a. Col·loca un accessori o un altre telèfon a la part posterior del telèfon per carregar-lo.

Amb el temps, és possible que el rendiment de la bateria del telèfon Pixel disminueixi a causa dels patrons d'ús, la temperatura i l'antiguitat. Per ajudar a preservar la durada de la bateria, alguns telèfons Pixel poden ajustar automàticament la càrrega per gestionar la temperatura del dispositiu i de la bateria. En alguns casos, això pot provocar que la velocitat de càrrega sigui més lenta.

Com funciona Compartició de bateria

Important: per carregar un dispositiu mitjançant la funció Compartició de bateria, el dispositiu ha de poder carregar-se sense fil, complir l'estàndard Qi i estar col·locat en el lloc adequat als telèfons Pixel 5 a 7 Pro, excepte els models 6a i 7a. Quan el dispositiu estigui alineat a la part posterior del telèfon, mira el diagrama de la ubicació a la pantalla del telèfon.

Important: abans de carregar el telèfon sense fil, retira qualsevol accessori metàl·lic o magnètic de la part posterior del telèfon, com ara anelles de subjecció, Apple MagSafe o PopSockets.

Activar la funció Compartició de bateria

El telèfon indica que està compartint la bateria i mostra el nivell de bateria actual.

Pots definir el nivell de bateria del telèfon en què vols que es desactivi la funció Compartició de bateria, que pot ser un valor entre el 10 i el 50%. Quan la bateria del telèfon estigui per sota d'aquest nivell, no podràs compartir-la.

Per activar la funció Compartició de bateria, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria i, a continuació, Compartició de bateria.

Consell: també pots afegir la funció Compartició de bateria a la configuració ràpida. Obtén informació sobre la configuració ràpida.

La funció Compartició de bateria es desactiva quan el telèfon fa el següent:

• Inicia la càrrega sense fil, com ara quan està en un Pixel Stand.
  • No detecta que s'està carregant un altre dispositiu després de 30 segons.
  • Detecta que l'altre dispositiu està totalment carregat.
  • Arriba a una temperatura alta.
  • Detecta que la transmissió de bateria no funciona correctament perquè el dispositiu no s'ha col·locat de manera adequada, la funda és gruixuda o altres problemes.
  • Activa la funció Estalvi de bateria.